Şimdi Ara

RAM Test Etme Programı: Memtest86+ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
116.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha önc ebende green hdd'ye bir kaç sistem kurmuştum. sistemde kasılmalar oluyordu. Yapacağın testleri green hdd olmayan durumlarda yapman daha sağlıklı sonuç almanı sağlayacaktır.

demek ki 16 GB'yi test etmek istesek yaklaşık 17 saat sürecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 21 Eylül 2014; 18:52:25 >

Orijinalden alıntı: ydn06

Bu programla alt tarafı 2 GB ram test edeyim dedim, test süresi tamı tamına 2 saat 12 dakika sürdü.

demek ki 16 GB'yi test etmek istesek yaklaşık 17 saat sürecek

Hayir dostum test bittikce bastan basliyor sen sanirim defalarca test etmissin :) zaten saglikli sekilde tespit etmek icinde defalarca tekrarlanmasi daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş USB hazırladım BIOS'a giriyorum BOOT menüsünden flash'ı buluyorum ve ENTER'a basıyorum ama PC normal bir biçimde başlıyo ve Memtest86'ya girmiyor allahın adını verdim lütfen bana bir yardım et ağız tadıyla bi PC kullanamadım lütfen.

Sağ ol.

Orijinalden alıntı: berqueN

Kardeş USB hazırladım BIOS'a giriyorum BOOT menüsünden flash'ı buluyorum ve ENTER'a basıyorum ama PC normal bir biçimde başlıyo ve Memtest86'ya girmiyor allahın adını verdim lütfen bana bir yardım et ağız tadıyla bi PC kullanamadım lütfen.

Sağ ol.

Usb yi boot edecek hale getirmeniz lazım.

Ufaktan nasıl yapılır yazayım.Usb yi gördükten onra biçilendirmede fat32 olarak yapın ntfs yapmayın.Sonra memtest 86+ yı indirin.Ordaki + ya dikkat

bu programı indirin http://www.memtest.org/download/5.01/memtest86+-5.01.usb.installer.zip ardından bu program sizin için usbyi boot edilebilir yapacaktır.

Herşey bittiğinde biosa giriyoruz usb takılıyken.Ordan boot priority ye ilk olarak usb yi yerleştirin.Sonra boot menüsünden uefi olanı değil düz olarak usb gözükeni seçin.Başladığında zaten otomatik başlar hiç bir şeye deymiyorsunuz.
    CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K''

• Çok zahmetli ya, dvd ye yazdırdım boot olmuyor, usb ye kendi programıyla kopyaladım gene boot olmadı. Win7 nin kendi programıyla test ettim ben de.
  • Arkadaşlar, yeni RAM aldım. Toplamda 16 GB Dual RAM var. Memtest’e başladım 3 saate yaklaştı. İlk defa memtest yapıyorum. RAM olarak eski RAM’i(Kingston) gösteriyor sadece. Yani RAM Samsung. Bir sorun mu var, yoksa programın işleyişi mi böyle?

RAM Test Etme Programı: Memtest86+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bessonnitsa -- 2 Haziran 2020; 2:2:11 >

Orijinalden alıntı: Bessonnitsa

Arkadaşlar, yeni RAM aldım. Toplamda 16 GB Dual RAM var. Memtest’e başladım 3 saate yaklaştı. İlk defa memtest yapıyorum. RAM olarak eski RAM’i(Kingston) gösteriyor sadece. Yani RAM Samsung. Bir sorun mu var, yoksa programın işleyişi mi böyle?

Kimse yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: H.E.B Sup

quote:

Orijinalden alıntı: berqueN

Kardeş USB hazırladım BIOS'a giriyorum BOOT menüsünden flash'ı buluyorum ve ENTER'a basıyorum ama PC normal bir biçimde başlıyo ve Memtest86'ya girmiyor allahın adını verdim lütfen bana bir yardım et ağız tadıyla bi PC kullanamadım lütfen.

Sağ ol.

Usb yi boot edecek hale getirmeniz lazım.

Ufaktan nasıl yapılır yazayım.Usb yi gördükten onra biçilendirmede fat32 olarak yapın ntfs yapmayın.Sonra memtest 86+ yı indirin.Ordaki + ya dikkat

bu programı indirin http://www.memtest.org/download/5.01/memtest86+-5.01.usb.installer.zip ardından bu program sizin için usbyi boot edilebilir yapacaktır.

Herşey bittiğinde biosa giriyoruz usb takılıyken.Ordan boot priority ye ilk olarak usb yi yerleştirin.Sonra boot menüsünden uefi olanı değil düz olarak usb gözükeni seçin.Başladığında zaten otomatik başlar hiç bir şeye deymiyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Lingi yenileyebilir isen size müteşekkir olurum.

@H.E.B Sup
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı

• Bu programı indirip bir klasöre çıkartın toplam raminizin %80 kadarını seçin 16gb ise 13500mb gibi.. Program %800-1000 e kadar sorunsuz ise ram tam stabil gibidir. (Bu program uzun sürer gece yatarken yapılmaya bırakılması tavsiye olunur)

www.dosyaupload.com
    MemTestHelper2.7z
    https://www.dosyaupload.com/jYnA

• Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Bu programı bılıyorum win sürümü sağol. ben eski dos sürümünü kullanmak için usb ye iso dosyası yazmak usb yi bootable yapmak için sormuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Haziran 2020; 11:51:41 >
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.