Telefon tavsiyesi
|
Bir sorum var
İcloud sekmesinde bütün uygulamalar için yedeklemem açık ayrıca Whatsapp ın içinde de yedekleme ayarları var ya orasıda açık benim merak ettiğim wp nin içinden girilen ayarlardaki yedekleme telefonun hafızasına mı kayıt ediliyor, çünkü bazen wp nin kapladığı alan çok fazlalaşıyor ben sadece iCloud da yedekleme dursun istiyorum bu wp yedeklemesinden anlayan birisi yardımcı olabilir mi?
Arcelik tv parlaklik
|
Yenilenmiş telefon
Yenilenmiş telefon almayı düşünüyorum sıfır olarak almaya para biriktirirken elimdeki telefon çok kötü o yüzden vade farksız 12 taksit yapan Getmobil var oradan idarelik bir ip 11 pro max vesaire alıp sıfır bir iphone alabilecek parayı biriktirene kadar beni idare etsin diyorum sizce nasıl olur? daha önce alıp tecrübe eden var mı bu yenilenmiş telefonlardan
iptv onerir misiniz?
|
IPTV önerisi
Arkadaşlar ıptv almak istiyorum hangisi iyidir, ve nereden alabiliriz?
ARÇELİK TV
BU ETİKETLİ TV HANGİ MODEL MODEL NO YAZMIYOR YARDIM EDER MİSİNİZ

ARÇELİK TV
Elimde bu Arçelik tv var fakat modelini nasıl öğrenicem bilmiyorum etiketi bu yardımcı olur musunuz lütfen?

%50 İNDİRİM
Türknet sitesinden Gigafiber sorgusu yaptım benim adresimde yokmuş fakat 3 aylık %50 indirim diyordu onun için yapmıştım fakat sayfa error verdi tekrar denediğimde bu telefon numarası ile talep var diyor.Bu kampanya bitti mi acaba eğer bitmemişse geçmek isterim Türknet'e nasıl yapacağım?
Türknet abonesi değilim, olmak istiyorum.

Yeni ISS önerisi
Şu anda Türknet kullanıyorum daha ucuz ve güvenilir bi ISS ye geçmek istiyorum öneri verir misiniz
![]() |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 615
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 385)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0