Şimdi Ara

RAM'i 800 Mhz olarak görüyor.Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ECS A780GM-A Ultra Black
    AMD Phenom II 940
    A-DATA 2*2 GB 1066 mhz RAM

sistemim var.

CPU-Z programında Memory sekmesine gelince RAM frequency kısmında 400 mhz yazıyor.Onun 1066 olması gerekmez mi?
    Ne yapacağımı bilemiyorum.

Bios güncelledim.Olmadı.

Lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcle -- 29 Haziran 2009; 13:30:41 >

• ona bakma bak elimdeki laptop ta 1gb ddr2 800 ram var 266.1 mhz gösteriyor ney hala çözemedim bende imzamdaki sistemimdede 313 gibi bişi gösterio eski sistemde de 400 mhz ike 163 gbi gösteriodu
  • Dual olarak çalıştığını düşünürsek senin ramler 1066 çelışmıyor.400x2=800mhz de çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante38

Dual olarak çalıştığını düşünürsek senin ramler 1066 çelışmıyor.400x2=800mhz de çalışıyor.

Peki ne yapmam lazım 1066 olması için?
  • Okadarını ne yazıkki bilemiyorum.Sana yardım olanlar çıkacaktır.Bıosu karıştır belki bişiler bulursun.Voltaj fln veriyorduk ama.Belkide ramlerin oc ile 1066 okuyordur pek anlamıyorum ramlerden diğer arkadaşlar sana yardımcı olucaktır.İyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante38

Okadarını ne yazıkki bilemiyorum.Sana yardım olanlar çıkacaktır.Bıosu karıştır belki bişiler bulursun.Voltaj fln veriyorduk ama.Belkide ramlerin oc ile 1066 okuyordur pek anlamıyorum ramlerden diğer arkadaşlar sana yardımcı olucaktır.İyi günler.

cok saol yardımın için
  • aynı sorun bendede var bios update lazımmış bende araştırıyorum nasıl yapıcam diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakartın belkı en fazla 800mhz kaldırıyordur ondan böle görünebılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mk4Ever.

aynı sorun bendede var bios update lazımmış bende araştırıyorum nasıl yapıcam diye.

Bulursan pm at bir zahmet.
  • bende konu açtım hatayı fln da ekledim ama ilgilenen yok maaalesef
  • Örnek oalrak benim ramleri vereyim 2*1 gb kingston hyperx ramlerim normalde 800mhz aşşağıdaki voltaj ve zamanlamalarla istediğim gibi çalışıyor.
    667 Mhz 5-5-5-15 1.8V
    800 Mhz 4-4-4-12 2.0V
    1066 Mhz 5-5-5-18 2.5V
  • hocam o 400 mhz değerini ikiyle çarpacaksın 800 mhz olur öyle hesaplanır.neyse sorun ise biosa girip 1066 seçeneğini ver ram frekanslarında olmassa birazda voltaj ver sorun hallolur ultra model 1066 destekler am2+ ve am3 lerde dahada olmazsa bios update yap.sitesinde nasıl yapılacağını gösteriyor bir pdf dökümanda...
  • İmzamdaki sistemle bende 800Mhz olarak çalışıyorum.
    Ram bellek voltajını arttırman lazım 800 mhz 1.8v olması lazım.
    1066Mhz için +0.30 arttır çalışacaktır.

Yanlız onboard ekran kartı kullanıyorsan arttırm Windows a görüntü gelmeyebilir.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.