Bugün yeni 1 gb lık ram aldım ddr 333 iki tane ram var uyumlu ikiside ddr 333 ram i taktım pc gerçekten farkedilir bir şekilde hızlandı fakat Warrock adlı oyunu açıyorum id pass giriyorum tamam diyorum oyundan atıyor oyunun hatasıdır diye farklı bir oyun denedim oyunu açıyo menüden start yaptığım zaman oyun kapanıyor ve masaüstüne atıyor sizce problem ne olabilir? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Farklı slotlarda tek tek deneyin. Ram kaynaklı olduğundan emin olun. Bunun için eski raminizle oyunlara girmeyi deneyin. Sorun devam ediyorsa değiştirin. Markalar farklı ise ondan yapıyorda olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: protective.6
Farklı slotlarda tek tek deneyin. Ram kaynaklı olduğundan emin olun. Bunun için eski raminizle oyunlara girmeyi deneyin. Sorun devam ediyorsa değiştirin. Markalar farklı ise ondan yapıyorda olabilir.
Doğru Bİr Yorum.. + Olarak Tam olarak Aynı Ram mi?Büyük İhtimal Değildirler Çip farkı Ve zamanlama farkı oldumu oyunlarda darboğaz yada açmama sorunu yapabilir
Ramleri takmadan önce eski ramlerinlen oyunu oynayabiliyormuydun? Genelde masaüstüne dönme sorunları ram le alakalı değildir. İlk önce ekran kartının driver ını güncelle sonrada dx son güncellemesin indir yükle öyle bir dene yine atcakmı seni oyundan diye.