Şimdi Ara

Yeni SSD aldım ama windows görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta yeni bir sistem topladım (özelliklerini aşağıda belirticem) ve dün Kingston hyper x 120 gb ssd aldım eve geldim taktım ama bilgisayarım kısmında göremiyorum,şuanda kullandığım ve windowun içine yüklü olduğu 1TB lık bir HDD var.
    Aygıt yöneticisinden baktığımda HDD ve SSD gözüküyor sağ tık yapıp özellikler dediğimde bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyor ama bilgisarayımda Locak disk C gözüküyor ( bu HDD ) ama SSD gözükmüyor.

    PC özellikleri
    Anakart:MSI Military class 4 H97 pc Mate
    Ekran Kartı:gtx 970 4gb
    işlemci : i7-4790K 4.ghz
    HDD 1tb 7200rpm
    SSD 120 gb kingston hyper x

    SSDyi düzgün taktığıma eminim sata 1 girişine taktım,HDD sata 2 de

    Bu arada windows 10 kullanıyorum

    internette okuduğum bazı yerlerde disk yöneticisinden bişeyler yapmamız gerektiği yazıyor ama windows 10 da oraya nasıl ulaşıcağıma dair bir bilgim yok internettede bulamadım bilen arkadaşlar lütfen yardım edin :)
    Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.







  • Bilgisayarıma sağ tıklayın ve yöneti seçin ya da başlata tıklayıp bilgisayar yönetimi yazın. Daha sonra gelen pencerede depolama bölümünün altında disk yönetimi var. Orada diski görebilirsiniz. Disk yönetimine sağ tıklarsanız SSD ekle seçeneğinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sölediğiniz gibi yaptım ama şuanda ne yapıcağımı bilemiyorum :( SSD gözüküyor ama AYRILMAMIŞ olarak duruyo bunu nasıl düzeltirim resminide koyuyorum
     Yeni SSD aldım ama windows görmüyor
  • aygıt yöneticisinden depolama disk yönetimine gel ssd aşagıda gözükür ssd üzerine gel sag tıkla yeni birim oluştur de ondan sonrasını zaten yaparsın
  • batuakatay B kullanıcısına yanıt
    üzerine sağ tıklayıp yeni birim deyin
  • @Peernet* @osmantalhaaslan Aynen sölediğiniz gibi yaptım Çok teşekkür ederim artık bilgisayarım kısmında görebiliyorum ssd yi :)
  • Önemli değil, hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.