Bildirim
GTA 4 ekran kartı belleğini görmüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
oyunun dosyasına commandline adlı bir metin belgesi oluşturun. içine -nomemrestrict yazıp kaydedin. -
siz bu cevabı yazmadan önce sorunu çözdüm. şöyle çözdüm sorunumu:
commandline belgesine şunları yazdım:
-memrestrict 699145600
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-novblank
-noprecache
-framelimit 30
-novblank
-noprecache
-norestrictions
-noswapdelay
-renderquality 4
-shadowdensity 0
-viewdistance 0
-detailquality 100
-shadowquality 3
-reflectionquality 4
-reflectionresolution 2048
-shadowresolution 2048
-waterquality 0
-waterreflectionquality 5
-minspecaudio
-dx10
/high
steam kütüphanemde gta 4 ün başlatma seçeneklerini ayarla bölümüne şunları yazdım:
-nomemrestrict -norestrictions -availablevidmem 4096
oyunu şu an ayarlar full şekilde oynayabiliyorum. fakat bir sorun daha çıktı. fps bazen 80i görüyor bazen 30 u. oyunun optimizasyonu kötü olduğunu biliyorum. optimizasyonu kötü olduğu için böyle sanırsam. bunun için yapabileceğim bir şey var mıdır?
-
Evet hocam öyle bir sorun var. 980ti kartlı pc de bile kasma sorunu yaşanabiliyor. Son patch i yüklediniz mi bu arada? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ipardon
Evet hocam öyle bir sorun var. 980ti kartlı pc de bile kasma sorunu yaşanabiliyor. Son patch i yüklediniz mi bu arada?
Steamden indirdim oyunu. Son patch yüklü olması gerek.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X