Şimdi Ara

RADYASYONDAN ÖLENLER = GPRS KULLANANLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asparagas haber yine. üff baydınız gençler yapmayın şöyle boş topicler milleti üzüyosunuz sora. allam [ban]
  • Bir gerçek varsa ben aldığımdan beri (3 ay oldu) Telsim den oldukça memlunum ortalama 3.5 - 4.5 kb/s arası download yapıyorum bu hızlara genelde sabah 8.30 dan öğleden sonra 13:30 a kadar bağlanıyorum gerisinde ise sadece web sitelerini gezecek kadar bi bant genişliği kalıyor maltepede merkezde oturuyorum belki bunu bi farkı olabilir telefonumda motorola accompli 008 belkide bu fark etmiştir ama 25.500.000 yapsalarda aynı servisten devam eder 1-2 ay denerim bana gün boyu 3.5-4.5 kb/s sağlarsa devamlı kalırım eğer memlun değilseniz bu servisi kullanmaya devam etmeniz saçmalık gidin türksel kullanın Cem Uzan belki üçkağıtçıdır ama eminim onun borçlarınıda erteleselerdi oda parasını öderdi adamın mallarına tepeden inip el koydular doğan grubu gibi devlet torpili olmadığı içinde süründürdüler adamı.
  • burda yine patronların kavgasına dönmeyelim...isteyen devam eder isteyen etmez..kimse hiç bişeye mecbur değildir...
  • beyler bende çuvallamaya geldim bana bu heberi veren ***** yüzünden telsim hattımdan oldum tekrar açtırabiliriyim neler yapmam gerekiyo yaaaaa... bilen varsa yardım etsin... hepinizden özür... ne yapcam yaaaa şimdi
  • ya inanmayın boyle seylere
    neymis bi arkadasım soyledı
    numarasını verde bide biz soralım.
  • [ban][ban][ban][ban][ban][ban][ban][ban][ban][ban][ban]
    telsim böle mdr.yrd cısı tanıdığım..bende uzu süredir gprs kullanıyorum ve kıyas yapmadığım sürece memnunum..bu söylentileri sordum kendisine ve o da bana şu an elimize gecmiş resmi bir yazı yok olursa zaten yasalar gereği belli bir süre önceden ilan edilmek zorunda dedi..umarım bu topicte son yazı olur benimki uzatmaya gerek yok..
    herkese hayırlı ramazanlar
  • içimiz rahatladı kardeş.

Hayırlı Ramazanlar herkeze.
  • ulan hatt? alal? daha 1 hafta oldu durun biraz kullanal?m.Bu arada s?rf gprs için kaç ki?i telsim alm??t?r merak ediyom.Arad?klar?m hep turkcell...
  • evet telsim 22.5 milyon olmus herkes böyle diyor
  • pardon. arkadaşlar herkesten son duyumum telsim gprsin bu ay 25.500 TL. olacağıdır. telsim bahçelievler bayiisindende öğrendim bunu. yani kasım ayında gelecek olan ilk faturanıza gprs kullanımı: 25.500.000 TL. + KDV yani 30 milyona takabul edıyor. yahu adsl 128mb bağlantı 49 milyon naptı bu telsim offf.
  • dostum o bayi seni yanıltmış.sitesinde halen 5 milyon sabt ücret yazıyor.sana gprs açtırıldıgında ilk gelecek faturayı söylemiş olmasın o denyo bayi...
  • yok o ayrı o geldi hemde 44.500.000 TL. (hiç görüşme yapmadığım halde) ama telsim gprs kasım dönemi ilk faturalara 25.500.000 tl. olacakmış.
  • hepsi söylenti bunların...
  • bunları kim uyduruyor anlamıyorum
    25 milyon olacagını kim biliyor
    telsim genel muduru bile bilmiyor ne yapacagını tam olarak
  • hehe biri kuyuya taş atmış 40 kişi de .......
    bakın dalganıza bea...takılın kafanıza göre....
  • inanmayın
  • çok komik :) *
  • haber verilmeden olmaz
  • :)(:
  • 5 milyona talim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.