Şimdi Ara

RADYASYONDAN ÖLENLER = GPRS KULLANANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine post sayısı yerlerde sürünen birinden,yine uydurmasyon bir haber...Bay geldi artık!
  • ya ne 444 0 542 nede 0 212 448 52 13 den teyit olmadı bu haber

no comment
  • WaLLa HaDi HaYıRLıSı, 25m olursa 1 ay duruum Sonra Bash Bash...!!![bye][byes]
  • ben 25 milyonada raziyim. kotu yavas ama allaha sukur yetiyo bea.

soyle hesaplarsak
  • Haber büyük ihtimal sallama,hadi doğru olduğunu sayalım;
    ilkerinanç arkadaşımızın dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
    Maddi durumu kötü olanlar ödemekte zorluk çekebilir. Ama biraz düşününce gunde bi saat telekom ile bağlansak bunu geçer. Ben aylık en az 500mb download yapıyorum.Gunluk 7-8 saat nette kalıyorum.Bunları telekom ile yapmam beni batırır.

golgeadam, eğer telsim fiyatı arttırırsa tüketici hakem heyetine şikayet edecem diyon. Bu çok saçma. Siz telsim gprs le en fazla 6 ay içinde tanıştığınız için bunu söylüyorsunuz. 1 sene önce telsim gprs in turkcellden hiçbir farkı yoktu. Fakat yoğunluk artınca hız düştü,baz istasyonları kaldıramaz hale geldi. Bu yüzden de sürekli sorun çıkıyor.Turkcellde veya ariada da aynı yoğunluk olsa sonuç aynı olur
  • yaaa arkadaşlar ben bizzat görevliden duyduğumu yazdım size iyilik yaramıyor,,,, okudum yazdığınız cevapları. ben burda yüz başı olsam ne olur er olsam ne olur post'a laf söyleniyor size iyilik yaramaz keşke kb başına geçmiş olsaydıda şu saatlerde ve bu fesatlığı görseydiniz........
  • Ya saçmalamayın Allah aşkına Hangi müşteri temsiLcisi evet gprs bağlantı ücreti şu kadar arttı der resmi bir açıklama oLmadan.Gelecek olan ilk faturada Gprs bundan sonra boyle olacak diye der. Bunu demeden kimseden o kadar para alamaz.İlk önCe uyarmak zorunda,Uzan uyarmadan hortumladı,ama bu ikinci şokTa ikinci kez Türkiye ayağa kalkar alimallah...
  • Sizin haberiniz yok galiba 5 Milyon evet yanlış duymadınız hemde çok hızlı bir bağlantı artık gprs telsime son.. İşte link adresihttp://servad.mynet.com/admynet/adredir.asp?ciid=6790&url=http://erisim.mynet.com
  • sasasat dediğin yöntemi NightWalker uygulasa ne olur biliyormusun :) sen anlaşılan telefon faturasını hesaba katmıyorsun burada herkesin amacı turktelekoma fatura bazında bağlı kalmamak

günde 1 saat internete bağlı kalmışsın 30 günle çarpıp senin 5 milyonuda üzerine eklersen mi daha iyi yoksa 5 milyonluk telsimmi daha iyi (hoş iyitarafını 1 sene önce görüyorduk )

seninde bundan haberin yok sanırım
  • <font color='blue'>Bu tartismalar hala neden var anlamiyorum.Olacak olan olur ya!Felaket tellalligi yapmaya gerek yok ki,kapatan kapatsan o sahsi gorusudur.Arkadasimiz gorusunu belirtmis uyarmis.Allah razi olsun.Bunu daha uzatmaya gerek yok ki.Katilan katilir katilmayan katilmaz.Zaten ben ezelden beridir telsim ucretliye geciyor diye topiclere sahit olmusumdur hep...Hangi cilgin der bu laflari anlamiyorum...Eger telsim ucretliye gecerse bir sel gibi kukrerim ben abi.Yapmayin boyle yaaa...Kafanizi hic takmayin...Gonul rahatligiyla nete baglanin...Baglanti hizindan kafayi yemezseniz tabi..:)</font id='blue'>
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by BADI_SABA</i>
    <br /><font color='blue'>Bu tartismalar hala neden var anlamiyorum.Olacak olan olur ya!Felaket tellalligi yapmaya gerek yok ki,kapatan kapatsan o sahsi gorusudur.Arkadasimiz gorusunu belirtmis uyarmis.Allah razi olsun.Bunu daha uzatmaya gerek yok ki.Katilan katilir katilmayan katilmaz.Zaten ben ezelden beridir telsim ucretliye geciyor diye topiclere sahit olmusumdur hep...Hangi cilgin der bu laflari anlamiyorum...Eger telsim ucretliye gecerse bir sel gibi kukrerim ben abi.Yapmayin boyle yaaa...Kafanizi hic takmayin...Gonul rahatligiyla nete baglanin...Baglanti hizindan kafayi yemezseniz tabi..:)</font id='blue'>
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ağzına layık bilader[frndsp]
    şu anda bi şey demek için çok erken hele bi olsun bakalım ondan sonra karar veririz

• ya yok böyle bir şey arkadaşlar yani yine sallama habermiş ya ne güzelde kekliyorlar her seferinde bizi.haberin teyiti gelmedi hem saçmalığa bak 25 milyon beşyüzbin muhaaaaa böyle saçmalık mı olur yaw...
  • ya yok böyle bir şey arkadaşlar yani yine sallama habermiş ya ne güzelde kekliyorlar her seferinde bizi.haberin teyiti gelmedi hem saçmalığa bak 25 milyon beşyüzbin muhaaaaa böyle saçmalık mı olur yaw...
  • bende sordum az önce öyle birşey tok diyor MH. deki hatun
  • Arkadaşlar Hadi inandık 25 milyon sabit ücret olacağına.

6 Kasım dan bahsediliyor. Eğer Böyle bir değişiklik olacaksa, TELSİM 2 hafta önceden uyarırdı veya Web sitesinde haberi geçerdi. Böyle birşey olduğunu müşteri hizmetleri de bilmiyor.

Bana kalırsa TELSIM'in KB başına ücretlendirmeye gitmesi çok zor.
    UZANLAR TELSIMDEN önce CEAŞ ve KEPEZ i kurtamaya baksınlar.

TELSİM'e sıra gelene kadar bi 3 yıl daha geçer. O yüzden Telsimde çalıştığını sananların lafıyla TELSIM Ücretlendirmeyi degiştirmez.
    Bu söylentiyi çıkartan kişiyi ve kişileri kınıyorum.
  • hersey sallamayla ıbaret yaw belkı m.s. hızmetı de sallamıstır [gitar]
  • NightWalker kardeşim 10 milyonun üzerine çıkarsınlar fiyatı O zaman ben de 24 saat kesintisiz bağlantı isterim.Bunu yapamadığı anda hemen hakkımı ararım.Herkes hakkını arasın.Kerizmiyiz biz.Burası muz Cumhuriyeti değil.Mesela ben 6 Temmuzda bağlantımı açtırdım.Sonra fatura şöyle geldi 06/06/03 ila 07/07/03 dönem faturam geldi Hemen itiraz ettim Bu döneme fatura işletemezsiniz diye.Yazdım dilekçemi Telsime sonraki fatura 0 (sıfır) TL geldi.Buyük ihtimalle bir çoğunuzda olmuştur bu.İlk faturanızı inceleyin Kullanmadığınız GPRS kullanmadığınız döneme ücret ödemişmisiniz.Hak verilmez alınır.Hak almak için elinizden geleni yapın.(kanunun elverdiği ölçüde)Elinizden geleni yapın ki haksızlık yapanlar yapmamaya başlasın.
  • Arkadaşlar yine sallama haberlerle buraları dolduruyoruz.Bence artık adminlerin buna dur demesi lazım.1-2 postluke erlerin siteye gıcık kapan ve öfkesini böyle almak isteyenlerin insanları üzmeye canlarını sıkmaya her seferinde gereksiz yere müşteri hizmetlerini arattırıp maddi ve manevi zarara ugratmalarına hakkı yok.Devletin bilişim konusunda ilgisiz kalması bizim gsm operatöründen internet erişimi sağlamamıza neden oluyor.Herkes burada ekonomik sıkıntılarla uğraşırken 5 milyona aldığımız internet erişimi bir şekilde elimizden alınırsa ne yaparız diye düşündürürken siz burada kafanıza göre atıp tutamazsınız.Özellikle şu an da içinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayında böyle şeylere hiç ama hiç gerek yok.Madem bir şekilde kendinizi tatmin etmek istiyorsunuz gidin oyun oynayın vs. farklı şeyler yapın.Burası insanların bilgilerini paylaştıkları dayanışmayı artıran sorumlara çözüm üreten bir yer olmalı.Kötü emellerinize burayı alet etmeyin.Admin arkadaş şu konuyu da bir zahmet kapatıver.Her ay böyle gereksiz topicler görmekten bıktık.

• +1 [dkkat]
    Tarafımızas iletmiş olduğunuz" GPRS servis ücretlendirmesi hakkında bilgi" konulu mailiniz ile ilgili olarak abonelerimizden geln talepler dorultusunda GPRS Servisinin 30 Kasım 2003 tarihine mevcut uygulamada olduğu gibi ücretsiz verilmeye devam edeceğini belirtmek isteriz.

ben m.s.h gonderdım sonuc bu beyler sallamayın [ban]
  • bi değişiklik yok hala 5 milyon devam ediyor aradım müşteri hizmetlerini ve sitelerinden de kontrol ettim... kullanmaya dewam..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.