pok mok abi kullanmıyormusun beleş sayılır sen bunun böyle old. bilmeden mi girdin gprse
ben gprs de yeni diilim cangwer çoktandır kullanıyorum daha önceleri telsim gprs dial up tan nerdeyse farkı yoktu tamammı ne yani beleş die eleştiride mi yapmıcaz!!! cahil olmayalım hakkımızı arayalım!!!
seni yeni olmadıgını biliyorum ben bu topiği 10 aydır takip ediyorum yani benim profil yeni diye sana eleştirdiğimi sanma sadece biliyorsun bazıları çok kötü eleştiriyo abi ama girdiğimizi dial-uptan yapsak kaça patlıcağını herkes biliyo bu gprs yanında hava kadar beleş gibi oluyo haksız mıyım adamların elinden gelen bu abi ne yapsın... avukat parasını bile ödeyemiyolar herşeylerini devlet el koydu
sanada hak weriyorum cabqwer doru aslında beleş ama ben eylül ayının 15 inden beri heç doru düzgün bağlantı yapamıyorum 3-5 dakkada bağlantı kopuyor ping atıyom hop atıyom yatıyom kalkıyom yok yok yok bağlantı yok ama ne yapalım işte mail atıyom telefon açıyom ama adamlarda artık ilgi denen bişide kalmadı anlıyonmu
Şu anda canavar gibi işliyor bağLantm.Bir de sabahLarı 10'a kadar Bence artık gece girmeyi bırakın sabaha dönün..Ya da nöbetLeşe yapaLım yarımız sabah yarımız gece gireLim :))) Sizler de bağlantı çok kotu ki bu kadar yırtınıyosunuz ya Bende Allah'a şükür sizinki kadar kötü değİl...
SEN YAVAS YAVAS DAGILAN KOTU GPRS YOGUNLUGUNA GİRDE GÖRÜYÜM O SENİN BAĞLANTINI BÜYÜKŞEHİRLERDEN YAYILIYO ARTIK HER YER TIKANCAK KAPATTILIYO TÜM BAZLAR
valla benim gprs şu ana mükemmel gidiyo ortalama 3-4 ile çekiyo... bi de haberi aldı mı doping etkisi yapar artık 6-7 görürüz inşallah...
yaa bu millett zorla bu adamlara zam yaptıracakkk.. bunu istiyorrlar.. su an aradım musteri hizmetlerini ve su anki tarifenin hala 5 milyon oldugunu soyledi.. son faturamı sordum 35 milyon oldugunu soyledi.. ki ben dakikası 80 milyon liralık tarifedeyim ve cok konusurum turkcelide ararim ve 35 milyon gayet normal bi fatura..
yaa kardeşler sizden para almak işte bu kadar kolay yaa bu kadar her yere saçacak paranız varsa biraz benim hesap numarasını veriyimde bana para yatırın kız arkadaşımla dua ediyim....
arkadaslar izmirdeki kankamı başdönmesi nedeniyle hastaneye kaldırdılar kahrolsun telsim gprs.........
Birdaha mesaj yazmayın şu topice arkadaşlar.su topici acana da bir daha inanmayın.Topicin başlıgı degismiş.25.500.000 oldu diyor.telsimin sayfasına girdim 5.000.000 hala.Telsimin sayfasına girin bakın.BU MESAJ SON OLSUN.
abi burd salıktan bahsediyoz sen daha para hırsı gözünü bürümüş seni ne yapsın millet sen 30 ödesen yeridr
avuç para verdim monitöre aha işte gene karardı nerdesin kanka hastanelere düşmüş
ufffffffffffff uffffffffffff ne yavcasssınnnnnn gprs
sakalım dökülmüş aynaya baktım baş parmagım kopacak sanırım çürüyprum gprs yüzünden
arkadaşlar yeter bu topik bitsin artık
3 gündür yokum bi geldim açtım 2 saattir boşuna okuorum topii bisürü cevap atan gözüküo die
bizde boşuyna uraşmış oluoz ...
son cümleleri alıp bu toopiği bitirelim
bu topic bitmezzzz sonun bence gprs hayat karartıyo kamka hasteneden çıkmış taburcu olmuş akşam üstü
konu telsim dolayısıyla uzanlar olunca guvenemiyo tabi millet
Yahu canqwer dengesizmisin sen bilader.bu mesaj sonolsun diye mesaj yazıyorum mesajımı gerilere atmak için birkaç mesaj gönderiyorsun -okumasın diye millet- Bak yalan yanlış şeylerle zamanımızı boşa harcıyorsun.Zaten bağlantımız yavaş.Ya topıcın ismini degisTİR yada birdaha mesaj atma şuraya.DAHA SERT TEPKİLER GELECEK BAK MİLLETİ BAYDIN.SIZDE GONDERMEYIN ARKADASLAR BIR DAHA SU TOPICE MESAJ.INANMAYIN BIRDAHA DA CANQWERE.