Şimdi Ara

RADYASYONDAN ÖLENLER = GPRS KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun telsim müşteri hizmetlerinde çalışan arkadaşla konuştuk. 31 ekimden sonraki dönemde gprs sabit ücretinin tekabbül edeceği fiyatı duyunca bugun gidip son faturamı yatırıp telsim hattımı kapattırdım.. ve sizlere haber vermek istedim. gprs sabit ücreti aylık 25.500.000 TL.... olcakmış.. çok dikkatli davranırsanız bu bant genişliği sabit kalacağı gözükmekte hiç bir çalışmada yok... yane aynı hizmete 4 kat para alınacak.... benden uyarması görüşmek üzere nete birdaha dial uptan girene kadar........

• eğer doğruysa ben seve seve öderim. 30 milyona da razıyım
  • Verdikleri hizmet daha ıyı olsayda bende seve seve verırdım ama bundan sonra gprs abonesı kımse olmaz ve meydan bıze kalır
  • sen ödersen öde ama çoğumuz uzan üçkağıtçılarından hiç olmazsa bu bahane ile kurtuluruz
  • ben seve seve ödemem yani yarın ilk işim telsim hattımı kapattırmak olacak...
  • kapatın,kapatın.hehe..
  • walla ii işte..baya giden olur kalanlar da adam gibi hizmet alır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağmurda internet neden kesilir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmeden önce haber vermeleri lazım.Yuh yani 25 milyon.faturam ayın 7 sinde kesilecek.
  • yaw bööle söölerseniz kimse hattını kapamaz,bırak adamlar kapasın hattını,sen gaza getir adamları şööle,"telsime karşı omuzomuza,telsimi kapayın" falan diye..Siz sallamayın biladerler,kapayın hattınızı,yakında 350 milyon olcak saabit ücreti,vede bayt başı 1.250.000 kuruş olcak dattiridottiri
  • sende cok guzel ornek verdın bunu okuyan telsımden kosarak kacacak
    maddi durumu yerınde olmayan arkadaslar tabii istemeyekte kapatacak hattını desen daha ıyı olur sahsen bende kapatabılırım ...[byes] [dont]
  • eğer öyleyse anında kapatırım
    İnşallah hattı kapatmak zor değildir.
  • yav böyle bir resmi açıklama yok 25mil olucağını hiç sanmam çüş yani kablo net bile 49mil. bu hizmete 25mil verilmez ben de kapatırım.
  • valla ben gprs e gectim bi kac kisiyide yanımda getiriyorum eheheheheh:))))
  • ben de kapatırım zaten bir halta yaramıyor.
  • 10 Milyon yaptıkları anada tüketici hakem heyetine başvururum.Çünkü şu anda verdikleri hizmet ayıplı bir hizmet.Bağlantı bir var bir yok.Bağlantı var data yok.sabit ücret 5 Milyon diye Tüketici Hakem Heyetine başvurmuyorum.Ayıp oranında indirim talep ederim.Tüketici hakem heyetine başvuru anında 5 milyon ödeniyor.Yani sabit ücret 10 milyon olduğu anda doğru tüketici hakem heyetine.Bu bağlantının ederi 5 milyon zaten 1 kuruş fazla etmez.
  • bu bağlantı 5 para etmez.)))
  • ya arkadaşlar bu gerçekten doğruysa ortalama ben 150-200 saatte bağlansam yani düşünüyorum da 25,500/1,18*1,43=30 milyon dokuz yüz bin eder bu da turkcellde 100-110 mb eder yani her ne kadar antiturkcellci olsakta bu fiyatta bu hizmete epey kazık olur bilginize.
  • zaten 5 milyona oldugu icin hizmet bu kadar kotu.ben ve sende dahil hepimiz ucuza 24 saat baglantı icin secmedikmi telsim gprsi?
    her seferinde soyledim gene tekrar ediyorum.telsim (veya trcell veya aria veya aycell)bir iss degiller ve isleri internet degil.musteri cekmek icin simdiye kadar bu ucrete verdiler hizmeti,bu saatten sonra hizmet kalitesini yukseltipte fiyatı dusuk tutamazlar...
    siz olsaydınız yaparmıydınız?
    aslında gsm operatorlerine kızacagımıza telekom ve devlet buyuklerine(?)kızmamız lazım eller aya giderken bizleri telsime veya genel anlamda gprse mahkum ettikleri icin...
    almanyada veya baska bir batı ulkesinde "biz diger baglantılar cok pahalıya geldigi icin g,bir gsm operatorunun promosyon amacıyla belirledigi ve musteri potansiyelini gordugu icin aynı fiyata devam ettirdigi gprs baglantısıyla kagnı hızıyla yapıyoruz"desek,agızları haric heryerleriyle bize gulerlerdi sanırım.
    aslında biz haric heryerde herhalde:),israilde bile(ki ulke tarihi olarak bakarsak adamların kakası daha halice ulasmadı:)) 1.5 mbit baglantı aylık 25 dolar civarı.daha dusuk hızları neredeyse ustune parayla verecekler...

• yaw bööle haberler baydı bilader!artık ücretlendirme deiştikten sonra atın şunları,zati düşüyo baalantı dewamlı bunlara bakmak için harcamayalım kb ımızı,
  • az demiºiniz yaw 35 - 40 felan deseydiniz
    belki daha etkili olurdu :P
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.