beleşe dewam beyler böyle gelmiş böyle gider inşallah bi yerden aldığım duyuma göre telsim bağlantı hızında değişiklik yapacakmış 712 k ya mı ne bilyim şimdiki mevcut hızdan baya bi hızlı olacakmış bu sadece duyumdur ciddiyede almayabilirsiniz!
712 k ne kardeş. telefonda o kadar bant genişligi yokki nası olacakmış o.
bu ücretlendirme mevzusunu birdaha açanı... töbe töbe
ya arkadaşım insanları böyle yalan yanlış haberlerle kandırmayın.2003 ocak ayına kadar telsim gprs tarifede değişiklik yok dün telsim zmir bölge müdürlüğünde işim vardı yetkili şahıs kendisi söyledi..fiat artışı onaylanınca zaten herkese duyrulur.
Arkadaşlar coolmaniac arkadaşın dediği gibi. Bende telsim cepshopta çalışan bir akrabamın yanına gittim bana aynen şunları saydı : 1- 1 Ocaktan itibaren ücretlendirme 7-10 milyon arasında olacakmış.Ama bana 7 dedi.Ne kadar doğru bilemem. 2- Online süremiz kısıtlanacakmış.mesela bir kerede en fazla 6 saat online kalacaksın sonrası için bağlantıyı kesip yeniden bağlanmam gerekecekmiş.Bağlantıyı kesmeyenler için ücretlendirme yapılacakmış. Valla bana bunları dedi ne kadar doğru ne kadar yanLış bilemem. Saygılarımla.
ilk yüksek fatura gelene kadar devam o zaman kapatırız olur biter
len oğlan nerelerdesin sen ne işler çeviriyon yine ne oldu telsimin işi geçmedi sanırım daha geçince bi haber sal ban görüşürüz kendine iyi bak
son zamanlarda 6 saat online kalabilen varmı arkadaşlar keşke 6 saat değil 1 saat online kalabilsem !!!
puhahahaha 6 saat online kalabilme olay? beni cok güldürdüüüüüüüüüü de get yaa günde 1 saat adam gibi bagli kalsam yeter bana ama nerdeee kilo bitleri saymaktan, veri al??veri?i olan yanan sönen ????a bakmaktan, 3 dakikada bir telefouna restart at?p ba?lanmaktan b?kt?m yetti gayri
helper sana gına gelmiş artık
EYEOFTAMER KARDES SANA YAZDIGIM BIR MESAJ SANIRIM CANINI FAZLA YAKTI BUNU LUTFEN YOK BU SAHSA INANMAYIN DIYE YOLLAMA SORUNUN VARSA OZEL MESAJ ATARSIN.. 1 KASIMDAN BERI TELSIM DUZELDI DENILIYO BAKALIM BENDE YARIN YENI HAT ALIYORUM ARKADASTAN GITTI GUZELIM HATTIM :)
EYEOFTEMER KARDES SANA YAZDIGIM BIR MESAJ SANIRIM CANINI FAZLA YAKTI DSU LO...LU OLAN VAY ISTE O AYNEN BURAYA GELMISIN BU KARDESE GUVENMEYIN ABI DERDIN VARSA OZEL MESAJ YAZ DA BENIMKI ACIKCA ICINE ATMA SOYLE AMA KABUL ET MESAJIM KIRALDI :) YARIN ARKADASTAN TELSIMINI ALIYORUM HAYIRLISI... TELSIM GPRS 1 KASIMDAN SONRA DUZELDI DENILIYOOOO
hiyk
düzeldimi hani nerde 1 kasımdan beri dahada bozuk günden düne phocku çıkıyo telsim gprs in !
bende izmirdeki arkadaşın yalancısıyım su saat itibari ile giriyo dedi 5k'mış
Bu topıc ın bukadar uzamasına saşırıyorum sonucta olmayan bıseyı amma yorumluyonuz yaw ılk basta bellıydı bu haberın sacma ve sallama oldugu
yawf şu saat itibari ile 5 k olan biri çıksın bu forumda alnını karışlarım 5 k ruyada görülmez bea herkes bilir günden güne telsimin phocktanlaştığını!!!