Şimdi Ara

Xiaomi 14 pro alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sarı sitede 30 tl civarına server kayıtlı xiaomi 14 pro var fiyat ve özellikler çok iyi ama xiaomi yazılımı beni biraz korkutuyor sorun çıkarır mı ?

• Ben de 14 Ultra bakıyordum, benzer şekilde server kaydıyla kullanmaya fakat yazılımını herkes gömüyor tüm forumlarda. O yüzden vazgeçtim. Benim de bütçe 30-35 bin TL, aklımda Honor 200 Pro, S24 ve Oneplus 12R var. Bence bu 3 telefondan birine bak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xiaominin olayı ilk geldiği haliyle kullanırsan süperdir ama sürekli güncellemelerle telefonu şişirir, batarayı mahveder, pil su gibi gitmeye başlar. güncellemeleri tamamen kapatmanın yolu olsa kullanılır ama sizin de başınıza aynısı gelecek. o güncelleme gelince yapılacak malesef. o yüzden xiaomi harici markalara yöneldim ben. şu an nubia z60ultra kullanıyourm memnunum.

Daha önce hangi Xiaomi telefon kullandınız? 11, 13 ve en son 15 Ultra kullanıyorum, dediğiniz durumlarla karşılaşmadım. Yurt dışı Çin pazarı için yapılmış telefon alıp kullandıysanız bilemem ama Global cihazlar gayet performanslı.

yani dediğim xiaomiyi xiaomi yapan orta sınıf redmi note serisi telefonlar için geçerli çoğunlukla. 500-1000 dolara telefon alıyorsanız zaten markadan bağımsız bi zahmet performanslı olsun :D redmi note 5, note 9s, note 13 pro 5g, mi 12t kullandım. en iyisi 12t idi ama bataryası dediğim gibi güncellemelerden sonra az gitmeye başladı. diğerleri de aynı şekilde ilk halleriyle daha iyiydi. özellikle 13 pro 5g de son dönemlerde artık 1 günü bile zor çıkarmaya başlamıştı. infinixe geçtim kurtuldum çok daha stabil yazılımlı bence.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.