Şimdi Ara

Racing motor Sahiblerine Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
24.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hiç motor kullanmamış biri olarak racing almayı düşünüyorum bu hafat içi kursa yazılıyorum a2 için sorum şu scoter yada benzer tiplerdeki motorlar hoşuma gitmiyor direk racing ile motor hayatıma başlamak doğru olurmu ?
    çünkü bazıları yok sana onlar ilk başta çok gelir ufak motorlardan başla vs diyolar ama ufaktan başlamak istemiyorum 1.90 boyum var scoter tarzı motorlara yakıştığımı düşünmüyorum fizik olarak

• Önce ehliyetini al.
    Zaten orada temelini görüceksin.Sonrada racing alabilirsin.
    Sana tavsiyem 600 cc likten başla.
    Ben öyle yaptım.Şu anda 1000 RR kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayden

Önce ehliyetini al.
    Zaten orada temelini görüceksin.Sonrada racing alabilirsin.
    Sana tavsiyem 600 cc likten başla.
    Ben öyle yaptım.Şu anda 1000 RR kullanıyorum.

içimi rahatlattın benim başlayacağım gibi başladığını duyunca
    evt kursa bu hafta içi yazılıyorum benimde bütçem zaten 600 den yukarısına yetmiyor.
    2. el bi 600lük düşünüyorum ocak şubat gibi ( zaten a2 ehliyetimide ocak sonunda almış olucam )
  • Arkadaşım hayırlı olsun.Ben 600'lük bir sıfır motor almayı düşünüyorum.(ne bileyim ikinciel içime pek sinmiyor)Ama en ucuz 600'lük 21.000 Ytl.Benimde 17 civarında bi param var nasıl alıcam bilmiyorum.Fuarlarda indirim yapıldığını duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Arkadaşım hayırlı olsun.Ben 600'lük bir sıfır motor almayı düşünüyorum.(ne bileyim ikinciel içime pek sinmiyor)Ama en ucuz 600'lük 21.000 Ytl.Benimde 17 civarında bi param var nasıl alıcam bilmiyorum.Fuarlarda indirim yapıldığını duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı

inş ikimizede hayırlı olur
    benim max sınırım 10 milyar olduğu için mecbur 2. el bakıyorum yenisinide inş sonra alırız

• özellikle HONDA da büyük indirimler olabiliyor.
    Tavsiye ederim.
    İkinci el konusuna gelince racıngte 3 yaşın üzeri ikinci elleri kesinlikle önermiyorum.
    motor,lastikler,şanzıman,süspansiyon,debriyaj durumu,kazası başınızı ağrıtabilir.
    Herşeyden önce binerken rahat olamazsınız.Sonuçta herkes can taşıyor.Kaldıki iki tekerlek üzeri
    daha dikkat etmek gerekiyor.
    Dış görünüşe kesinlikle aldanmayın.MUTLAKA YETKİLİ SERVİSE GÖSTERİN.
    Piyasanın mezarcılarla dolu olduğunu unutmayın.Adamlar her marka motorun kmsini rahatlıkla düşürebiliyorlar.
    Biraz kredi,biraz borçla mutlaka yeni vede az kullanılmış racingleri tercih ediniz.Faydasını görüceksiniz.
  • arkadaşlar delirdiniz mi siz.daha doğru dürüst motor sürmeyi bilmeden 600 lük bir racingle başlanır mı?Sana tavsiyem trafiğe çıkmadan,motoru kullanmayı öğrenmeden racingle başlama.git bi hyosung gt250 al onla başla.racing motor hata affetmez,gaza bastın mı uçar çocuk oyuncağı değil racingler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 31 Ekim 2006; 16:45:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu başlığı bi incele istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_9431960/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 31 Ekim 2006; 16:47:47 >
  • Arkadaş doğru söylüyor hiç motor kullanmamışsan 600 lük racingle başlamamalısın.Kesinlikle tavsiye etmiyorum
  • hımm amacım hız değil işe gidip geliyim bide hafta sonları kaçamak yapmak için hyosung gt250 yi biraz inceledim 8.5 milyarmış 600 lük bir motoru 2000 model almaktansa bu hyosungu sıfır daha ucuza almak daha mantıklı gibi geldi maa şimdi bu markanın servisi naısldır zart zurt bozulursa hiç bi kıymeti kalmaz
  • hyosung iyi bir seçim olur.Racing motorla işe gidip gelinmez sırtın ağrır.
  • racing alıp hız yapmayacağım diyorsan kendini kandırıyorsundur, bu makinalar hız için alınır, kaldı ki bu makinalar konfursuz, kısa ömürlü ve pahalıdır
    inan bana motosiklet forumlarını gezsen, orada yılların motorcularının en ufak hatalarından dolayı hayatlarını kaybettiklerini, hastahanede aylarca yattıklarıyla ilgili haberleri okusan hiç tecrüben olmadığı halde işe gidip gelmek için 66lük bir racing alma fikrinden vazgeçersin

motosiklet heves edilip alınacak, 2 ay binilip satılacak bir araç değildir, bir tutkudur
    büyük motor hacmine sahip makineleri kullanmak yılların deneyimi ister

Türkiye'de motosiklet işine en iyi bilenlerden biri olan donald duck'ın sözlerini hatırlatmak istiyorum

quote:

Motosiklet, kendi basina ayakta duramayan, eksik bir makinedir. Onun tamamlayici parcasi sizsiniz. Ikiniz ortak tek bir makine olusturursunuz. Otomobil tecrubesinden tamamen farklidir. Otomobildeki sesini bile duymadiginiz, cok merakli degilseniz nerede nasil calistigindan haberiniz olmayan makine burada bacaklarinizin arasindadir. Ici agzina kadar benzin dolu bir tank dizleriniz arasinda, on tekerlege bagli tamamen ortada bir mekanizma ellerinizdedir. Bir yandan vites degistirmek, arka ve on freni zamaninda ve uygun basincta kullanmak, bir yandan da maalesef dumduz ufuktan ufka uzanan yollar henuz insa edilmedigi icin saga sola donmek zorundasiniz. Iste mucadele daha burada, mental duzeyde baslar. Daha baska mucadeleye ihtiyaciniz varmi? Cevabiniz “evet” ise hemen gidip 250cc ustunde kocaman gosterisli bir motor secin...hele “olume meydan okuma” gibi bir merakiniz varda pahali bir intihar planliyorsaniz 600cc den baslayan “super sport” bir motosiklet sizin icin bicilmis kaftandir. Bunlari sizi urkutmek icn ozellikle yaziyorum, su katilmadik gercekler.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6376

yazının tamamı yukarıdaki linkte var, uzun ama okumanızı tavsiye ederim

bu arada hyosung iyi bir seçim olur

• BU NE YA!
    huyo song reklam ajansı mübarek
  • evt dünden beri araştırdım sanırım bana en uygun HYOSUNG GT 250R olacak 250 den yukarısı ilkbaş için tavsiye edilmiyor olsun bu 250r da racing 180den fazla gitmeyi versin sanki yapabilicez
    HYOSUNG yazılarını sildikmi gayet güzel olur

Racing motor Sahiblerine Bir Soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 1 Kasım 2006; 9:34:39 >

• çin malımı?
  • quote:

çin malımı?

sanırım kore
  • güney kore.suzuki'ye parça satan bi firma bencede iyi bi seçim olur.hyosung yazılarını sildir ducati yazdır
  • HYOSUNG bir honda yada yamaha kadar olmasada kaliteli bir markadır. Kore firmasıdır ve Suzuki motorlarının bazı yürüyen aksam ve motor parçalarının üretimini yapmaktadır. Türkiye'ye getiren firmayı veya ciddiyetini bilmiyorum Marka iyi bir marka ,asla ve asla çinlilerle kıyaslamayın
  • kore malı
    quote:

çin malımı?
  • çok sevindim ilk başta benimde gözüm korkmuştu ama marka için yorumlar diğer sitelerdede çok iyi o yüzden kesin kararımı verdim en yakın zamanda bir bayiye gidip konuşucam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.