Şimdi Ara

R9 290X DC 2 OC güç kaynağı yeter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • High power 650w 80+ modüler güç kaynağım var bu karta yeterli gelir mi arkadaşlar ?

İşlemcim phenom ıı x4 955 oc kurtarmaz heralde, satıp 8320 alsam sıkıntı yaşarmıyım ?

Teşekkürler.

• Güç kaynağınız yeterli olucaktır.Ama 8320 alsanız dahi darboğaz sorunu yaşayacaksınız r9 280x almanızı öneririm
  • yazik edersiniz o karta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FX8320 + R9 280
  • xxF@t@l1TYxx X kullanıcısına yanıt
    o işlemcilerle R9 290X seviyelerinde kart kullanma, intel üzerinde R9 280-280x kullananlarla aynı performansı alırsınız, özellikle ubisoft oyunlarında, online oyunlarda ve Arma & WoT gibi oyunlarda dahada üzülürsün, board işlemcini satıp intel i5 e geçersen hem rahat edersin hemde daha uzun ömürlü bir sisteme kavuşursun, yada 280X alıp kulan.
    GTA V filan geliyor ve herkes bu oyun için e.kartı derdine düşüyor ama bu oyun düşünülenin aksine işlemcileri vurmaya geliyor, büyük bir harita ve aynı oranda artan yapay zeka = işlemci demek, zaten görselliğin ön planda olmadığı istediği VGA modellerine bakınca bile açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNaR-X -- 6 Nisan 2015; 9:45:51 >
  • 8320'nin yanına 280 serisi bir kart takıp tam performans almak 8320'nin yanına 290x takıp performans almaya çalışmaktan daha iyidir bence.işlemciyi değistirip 280x takıyorsan elindeki işlemciye oc yap 270x al karta oc yap daha az masraflı olur ve seni idare eder.
  • geçen fx8350(default 4.0 ghz de) işlemcime msi r9 290x aldım

assasins creed unity,dying light,call of duty advanced warfare,shadow of mordor ultra texture patch ile
    oyunları oynadım , playclaw ile gpu ve cpu usage lere baktım
    cpu %90 ları bulmadı gpu da %100 çalışıyor

acaba cpu ve gpu usage verilerine bakıp %100 darboğaz yok diyebiliyormuyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 6 PİN PSU SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rawenheart R kullanıcısına yanıt
    Senin durumunda darboğaz yok denilebilir kesinlikle

FX8320 için bence R9 280X ideal bir kart ben olsam en fazla 290 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rawenheart

geçen fx8350(default 4.0 ghz de) işlemcime msi r9 290x aldım

assasins creed unity,dying light,call of duty advanced warfare,shadow of mordor ultra texture patch ile
    oyunları oynadım , playclaw ile gpu ve cpu usage lere baktım
    cpu %90 ları bulmadı gpu da %100 çalışıyor

acaba cpu ve gpu usage verilerine bakıp %100 darboğaz yok diyebiliyormuyuz?

hayır diyemezsin en düşük fps'nin ne olduğunu bilmen lazım yani oyun içinde en çok kaç fps'ye düşüyor ve bunu ne aralıkla yapıyor takip etmelisin.işlemci iyi olursa fps sabit kalır yetersiz olursa sürekli düşer.
  • 8320 için anakartta değişecek , i5 4460 gibi bir işlemci ve R9 280 almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

8320 için anakartta değişecek , i5 4460 gibi bir işlemci ve R9 280 almalısın.

anakartın değişmesine gerek yok. o anakart am3+ chipsettir ve msi 970-g43 den daha iyi bir anakarttır. ama fx-8320 yi 6.0ghz de yapsanız r9 290x için yeterli olmaz.mimarisi eskidi artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 6 Nisan 2015; 22:31:20 >
    Çok oynadığın oyunlar varsa yaz. Onlara göre öneri yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Nisan 2015; 8:32:53 >
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler. R9 290X DC2 OC' yi ucuza bulduğum için yine de aldım.(613 TL) Ama göndermediler, gelseydi anakart ve işlemci değiştirip intele geçicektim kısmet değilmiş.
    Nereden aldınız?
  • n11' de bir mağazadan ama iptal ettiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.