Şimdi Ara

R9 280 VGA monitörde sorun çıkarır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamünaleyküm. R9 280 alacağım fakat monitör VGA girişi mevcut sadece, DVI'dan VGA'ya dönüştürücü ile kullanır isem dalgalanma ya da başka bir sorun yaşarmıyım? var mı böyle bi tecrübeniz?

• İyi günler 3 gün önce aldım bahsettiğiniz ekran kartını dönüştürücü ile kullanıyorum pek fazla başında duramadım dalgalanma olayını sadece bi oyunda gördüm oda sanırım oyun içi ayarlarda bi sıkıntıdan kaynaklandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 760 ı dönüştürücü ile kullanıyorum 17" monitörde, bir sıkıntı yaşamıyorum. Yaşayacağınızı da sanmam.
  • dalgalanma yaşamazsın

• Vga donusturuculer goruntu kalitesini dusuruyor mu

• şahsen r9 280x kullanıcısıyım ve dalgalanma sorunu yaşadım.(oyunlarda degil fakat masaüstüne dikkatli baktıgınız zaman belli oluyor ve gözlerimizi agrıtıyordu ) vga dönüştürücünün kalitesiyle alakalıda olabilir
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Vatan linkini bulamadım ama şundan aldım dönüştürücü olarak. Daha doğrusu mağazada ki eleman bunu önerdi.http://unaltekmagaza.com/index.php?route=product/product&product_id=80

İnşallah ihtiyacımı karşılar bakalım. Sistemi yarın kurucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 2 Ağustos 2014; 1:43:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.