Bildirim
R9 280 VGA monitörde sorun çıkarır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İyi günler 3 gün önce aldım bahsettiğiniz ekran kartını dönüştürücü ile kullanıyorum pek fazla başında duramadım dalgalanma olayını sadece bi oyunda gördüm oda sanırım oyun içi ayarlarda bi sıkıntıdan kaynaklandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gtx 760 ı dönüştürücü ile kullanıyorum 17" monitörde, bir sıkıntı yaşamıyorum. Yaşayacağınızı da sanmam. -
dalgalanma yaşamazsın
Vga donusturuculer goruntu kalitesini dusuruyor mu
şahsen r9 280x kullanıcısıyım ve dalgalanma sorunu yaşadım.(oyunlarda degil fakat masaüstüne dikkatli baktıgınız zaman belli oluyor ve gözlerimizi agrıtıyordu ) vga dönüştürücünün kalitesiyle alakalıda olabilir -
Cevaplarınız için teşekkürler. Vatan linkini bulamadım ama şundan aldım dönüştürücü olarak. Daha doğrusu mağazada ki eleman bunu önerdi.http://unaltekmagaza.com/index.php?route=product/product&product_id=80
İnşallah ihtiyacımı karşılar bakalım. Sistemi yarın kurucam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 2 Ağustos 2014; 1:43:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X