A

Onbaşı
16 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Multi-threaded performance bu nedir ? ne işe yarar ?
Memory-intensive applications bu nedir ? ne işe yarar ?
i5 3470 ve fx6300 arasında kaldım.Overclock suz olarak iki işlemciyi cpu world de karşılaştırdıgınız zaman çoklu çekirdek performansında intel görüldügü gibi %25 daha önde gözüküyor.Fakat '' Memory-intensive applications '' olan bu kısımda iki işlemcinin çoklu program çalıştırma performansları neredeyse tamamen aynı performansı sergiliyor. (http://www.cpu-world.com/Compare/361/AMD_FX-Series_FX-6300_vs_Intel_Core_i5_i5-3470.html )

Sorum şudur ki hocam; bir işlemci alırken '' Multi-threaded performance '' amı yoksa '' Memory-intensive applications '' bakmamı tavsiye edersiniz.Şahsen aynı programdan 10 15 tane açarak kullanmayı düşünüyorum acaba bunun için çoklu program performansınamı önem vermeliyim yoksa çoklu çekirdek gücünün değerinemi ?

Not: Kullanıcagım program çoklu çekirdek kullanarak çalışıyor.

yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin..saygılarr
merhaba arkadaşlar iyi aksamlar

ekran kartı almayı düşünüyorum ve başlıktada gördügünüz gibi iki farklı markanın arasında kaldım bu durumda önceligimi birazda dış etkenlere kaydırmayı düşünüyorum.biliyorsunuz ki msi kartlarda ttwin frozr sogutma teknolojisi mevcut fakat buna karşın asus ta kendi kartının diğer kartlara göre %20 daha iyi bir sogutma teknolojisine sahip oldugunu savunuyor şuan asıl merak ettigim fan sesi olarak hangisi daha gürültülü veya gürültüsüzdür.kısacası msi veya asus kullananlardan fan sesi hakkında yorum alabilirsem sevinirim.teşekkürler@
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 1.721 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.