Şimdi Ara

R7 370 Vs GtX 960

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 side 2 gb lık modelleri sizce hangisi daha çok performans verir .

• 653 TL GTX1050Tİ dururken ikiside alınmaz dostum.

İkinci el alıcaksan zaten GTX960 derim o fiyata.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

653 TL GTX1050Tİ dururken ikiside alınmaz dostum.

960 la 1050 arası fark yok bence
  • R7 370 le GTX 950 Denk Sayılır. 960 R7 370 Den İyi. Ama yenı kart alacaksan 1050 Ti al. Daha Ucuzuna Ise RX 460 Var. Bana kalırsa yenı nesıl al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewdewdwe

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

653 TL GTX1050Tİ dururken ikiside alınmaz dostum.

960 la 1050 arası fark yok bence

Fark yoksa yeni nesil almak daha iyidir, geleceğe yatırım olur az ısınır ve az enerji harcar..

653 TL inventusda 4 GB gtx1050ti dururken niye 2 GTX960 alasın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 960 bir tık daha iyi. Ama yeni nesil kart almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisi arasinda 960 cok daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4GB RX 580 VS 8GB RX 570 ?
    5 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 650 liraya 4GB 1050Ti bulunurken o iki çöpe de para verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

650 liraya 4GB 1050Ti bulunurken o iki çöpe de para verilmez.

Ya bi kaynak at bakam nerde 630 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewdewdwe kullanıcısına yanıt
    https://www.itopya.com/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4G-OC-4GB-GDDR5-128Bit-DX12-Ekran-Karti.html

al bak bakam. 630 dememis 650 demis.bu gosterdigim yerde stok yoktur bu paraya vermezler almaya kalksan cunku baska yerlerde ayni kart 730 lira gameekstra'da filan.

http://www.gameekstra.com/MSI-GTX1050TI-4GB-GDDR5-128Bit-GeForce-GTX-1050-Ti-4G-OC,PR-6328.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

650 liraya 4GB 1050Ti bulunurken o iki çöpe de para verilmez.
    Hocam konu hort olacak ama sizin yorumlarınıza ne zaman denk gelsem hep böyle kötümser alaycı tavırlarınız oluyor beni çok sinir ediyor. Adam o fiyat aralığın da 2 kart sormuş hangisi alınır diye siz de o 2 çöpe para verilmez demişsiniz neden verilmesin ? Ben 2 senedir R7 370 kullanıyorum oyunlarda sorun yaşamıyorum mesela parasına göre çok iyi bir kart öyle ezik bir kartta değil ki imzanıza baktım GTX 1070 kullanıyorsunuz bence siz iyiyi kullanıpta alt sınıf kartlara laf atan tiplerdensiniz. Ezici bir tipiniz var belli. Yarın siz GTX 1080 alsanız ve bir konuda birisi GTX 1060 mı yoksa GTX 1070 mi diye sorsa o 2 çöpe de para verilmez dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Hocam konu hort olacak ama sizin yorumlarınıza ne zaman denk gelsem hep böyle kötümser alaycı tavırlarınız oluyor beni çok sinir ediyor. Adam o fiyat aralığın da 2 kart sormuş hangisi alınır diye siz de o 2 çöpe para verilmez demişsiniz neden verilmesin ? Ben 2 senedir R7 370 kullanıyorum oyunlarda sorun yaşamıyorum mesela parasına göre çok iyi bir kart öyle ezik bir kartta değil ki imzanıza baktım GTX 1070 kullanıyorsunuz bence siz iyiyi kullanıpta alt sınıf kartlara laf atan tiplerdensiniz. Ezici bir tipiniz var belli. Yarın siz GTX 1080 alsanız ve bir konuda birisi GTX 1060 mı yoksa GTX 1070 mi diye sorsa o 2 çöpe de para verilmez dersiniz.

Alıntıları Göster
    Siz beni yanlış anlamak için baya uğraşmışsınız.

Bu konu açıldı vakit 1050Ti'lar ucuzdu. Ve eski nesil olmasından dolayı ıskartaya çıkacak kartlara para verilmeyeceği için "çöp" gibi bir ibare kullanmışım.

Yoksa zamanında 960 da 370 de alınacak kartlardandı. Tabii bakın tekrar üztüne basıyorum "ZAMANINDA"

Bu konu açıldığı vakit 1050Ti güncel ve mantıklıydı. Kırdıysam kusura bakmayın.

Edit: Ben de 1070 ile başlamadım sonuçta. Yeni yetme değilim. Biz de R7 250, GTX 950 gibi alt seviye kullandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 14 Eylül 2018; 20:8:8 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.