Şimdi Ara

r7 250 için 250W PSU yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bu ekran kartını alacağım acaba yeterli mi bu PSU yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.

Bilgisayarımın özellikleri
    ECS H61H2 M17 Anakartım
    4 GB Ram
    i3-3220 CPU
    3.30 GHz

• KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkür ederim dostum yarın bu siteden sipariş edicem. R7 250 ve anakartımda da sorun çıkmaz dimi kardeşim uyar
    *DirectX 11 - Only supported with the 3rd Gen Intel processors for LGA 1155 socket
    Supports Intel® HD Graphics, InTru™ 3D, Quick Sync Video, Clear Video HD Technology,
    Insider™
    Supports OpenGL 3.1(Intel 3rd gen CPU)
    Supports OpenCL 1.1(Intel 3rd gen CPU)

DirectX 11 olan kartları destekliyor. Almak istediğiniz kart dx12. Büyük ihtimal desteklemeyecektir. Yine de başka arkadaşlarda araştırıp buraya yazabilir ama anakart ekran kartını desteklemeyecek büyük ihtimal.
  • R7 250 o fiyatı haketmiyor. 340-350 TL'ye sıfır, (fanlı herhangi bir model(oyun oynanacaksa)) 30 watt TDPli GT1030 var. Yalnız monitörünüzde sadece VGA giriş varsa HDMI to VGA aktif dönüştürücü gerekli, DVI veya HDMI varsa doğrudan kablo ile bağlayabilirsiniz.
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8795

@KASAP1910
    DirectX 11 desteği HD Graphics için geçerli, pci express arabirimi olan her ekran kartı takılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 28 Aralık 2017; 23:5:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu sistem için yeterli mi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okulacik

sağol dostum bütçemin bu kadar olması nedeni ile bu kartı sipariş etmek zorundayım ve anakartım PCI express destekliyor diye biliyorum sorun çıkmaz dimi ?

Hiç bir sorun çıkarmaz bakın arkadaşı dinleyin Gt 1030 alın.

http://www.nanokatalog.com/urun/galax-geforce-gt-1030-2gb-pcie-dx12-64bit-ekran-karti
  • quote:

Daha uygununu buldum sabredicem o zaman bu siteden alıyım mı

Hocam kart pasif soğutmalı. Oyun oynamıcaksan tercih edilebilir ki oyun oynamaıcaksan görüntü vericek basit bi kartta tercih edilir fakat oyun oynucaksan kasa sirkilasyonu ve soğutman kötüyse kart ısınır. Fanlı versiyonlarını almaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 29 Aralık 2017; 0:52:17 >
    anladım dostum oyun oynamak için alıyorum o yüzden daha ucuzmuş. bu VGA monitörler için olayı nedir? Ve bir sorum daha olacak ben bu sistemimi 1 2 ay sonra 4 gb daha ram alıp 8 gb ram yapmak istiyorum yorar mı nasıl etkiler o zaman yeni bir PSU gerekir mi?

anladım dostum oyun oynamak için alıyorum o yüzden daha ucuzmuş. bu VGA monitörler için olayı nedir? Ve bir sorum daha olacak ben bu sistemimi 1 2 ay sonra 4 gb daha ram alıp 8 gb ram yapmak istiyorum yorar mı nasıl etkiler o zaman yeni bir PSU gerekir mi?

Kart çıkışında Dvi ve Hdmi var yani Vga çıkışı yok 15-20 liralık bi dönüştürücü ile Hdmi yada Dvi'ı, Vga slotuna dönüştürüyoruz. Aktif olmasına gerek yok ama dandik 3-5 liralık dönüştürücülerin de çalışmadığını duydum. Ram takviyesi yapabilirsin hiç bir sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 29 Aralık 2017; 0:59:42 >
  • @soporo
    Aktif olması şart bu kartlarda (RX serisi ve Nvidia 1000 serisi) DAC (dijital-analog dönüştürücü) yok.

@okulacik
    Güç kaynağının resmini koyarsanız yorum yapabiliriz. Bu kartlarda basit adaptörlerle (DVI-VGA) VGA çıkış elde edilemiyor. Aktif dönüştürücü ile bağlantı yapılabiliyor.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Buyrun güç kaynağım r7 250 için 250W PSU yeterli mi

r7 250 için de yorum yaparsanız ne olur ne olmaz sevinirim

Orijinalden alıntı: a-f-h

@soporo
    Aktif olması şart bu kartlarda (RX serisi ve Nvidia 1000 serisi) DAC (dijital-analog dönüştürücü) yok.

@okulacik
    Güç kaynağının resmini koyarsanız yorum yapabiliriz. Bu kartlarda basit adaptörlerle (DVI-VGA) VGA çıkış elde edilemiyor. Aktif dönüştürücü ile bağlantı yapılabiliyor.

Bi arkadaşımız Gtx 1050 ti Alfais Al 4557 ile görüntü aldığını söyledi dostum. Bi kaç arkadaşımız da Gt 1030 gine aynı dönüştürücü ile görüntü aldığını söyledi

http://www.hepsiburada.com/alfais-al-4557-displayport-to-vga-cevirici-donusturucu-adaptor-pm-HB000004DXJF

• @okulacik
    Güç kaynağınız FSP üretimi. GT1030'a da R7 250'ye de yeter. 2. elden 50-60 TL'ye 4 GB DDR3 ram ilavesi de yaparsınız.

@soporo
    VGA ucunun bağlı kapalı kutuda bir devre olması lazım. bir ucu HDMI bir ucu VGA kablolar var onlar işe yaramaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.