Bildirim
r7 250 için 250W PSU yeterli mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
R7 250 64 watt çekiyormuş maksimum. İşlemci de 55 watt falan çekiyor. Hdd-Dvd-Ram vs vs dersek 180watt eder. Sanırım yeterli olur pek sıkıntıya sokmaz. _____________________________ #Ankaragücü! -
cevabın için teşekkür ederim dostum yarın bu siteden sipariş edicem. R7 250 ve anakartımda da sorun çıkmaz dimi kardeşim uyar _____________________________ -
Hocam anakartınızın özelliklerine baktım googledan;
Support Intel® HD Graphics 2500/4000(Intel 3rd gen CPU)
Supports DirectX® 11
*DirectX 11 - Only supported with the 3rd Gen Intel processors for LGA 1155 socket
Supports Intel® HD Graphics, InTru™ 3D, Quick Sync Video, Clear Video HD Technology,
Insider™
Supports OpenGL 3.1(Intel 3rd gen CPU)
Supports OpenCL 1.1(Intel 3rd gen CPU)
DirectX 11 olan kartları destekliyor. Almak istediğiniz kart dx12. Büyük ihtimal desteklemeyecektir. Yine de başka arkadaşlarda araştırıp buraya yazabilir ama anakart ekran kartını desteklemeyecek büyük ihtimal._____________________________ #Ankaragücü! -
alıcaktım ben bu kartı be sağol kardeşim acil öğrenmem lazım net olarak bana bi kart önerir misin dx11 _____________________________ -
R7 250 o fiyatı haketmiyor. 340-350 TL'ye sıfır, (fanlı herhangi bir model(oyun oynanacaksa)) 30 watt TDPli GT1030 var. Yalnız monitörünüzde sadece VGA giriş varsa HDMI to VGA aktif dönüştürücü gerekli, DVI veya HDMI varsa doğrudan kablo ile bağlayabilirsiniz.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8795
@KASAP1910
DirectX 11 desteği HD Graphics için geçerli, pci express arabirimi olan her ekran kartı takılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 28 Aralık 2017; 23:5:41 >_____________________________ -
sağol dostum bütçemin bu kadar olması nedeni ile bu kartı sipariş etmek zorundayım ve anakartım PCI express destekliyor diye biliyorum sorun çıkmaz dimi ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: okulacik
sağol dostum bütçemin bu kadar olması nedeni ile bu kartı sipariş etmek zorundayım ve anakartım PCI express destekliyor diye biliyorum sorun çıkmaz dimi ?
Hiç bir sorun çıkarmaz bakın arkadaşı dinleyin Gt 1030 alın.
http://www.nanokatalog.com/urun/galax-geforce-gt-1030-2gb-pcie-dx12-64bit-ekran-karti_____________________________ -
_____________________________ -
Oyun oynayacaksanız fansız tercih etmeyiniz. Zorlayıcı oyunlarda 80-90 dereceleri bulabilir. Yukarıda VGA monitörler için uyarı yazdım, o da bir maliyettir. _____________________________ -
kardeşim o yazdığını pek anlamadım biraz daha açıklar mısın. bu 324 tl ye gösterdiğim fansız mı ? _____________________________ -
quote:
Daha uygununu buldum sabredicem o zaman bu siteden alıyım mı
Hocam kart pasif soğutmalı. Oyun oynamıcaksan tercih edilebilir ki oyun oynamaıcaksan görüntü vericek basit bi kartta tercih edilir fakat oyun oynucaksan kasa sirkilasyonu ve soğutman kötüyse kart ısınır. Fanlı versiyonlarını almaya çalışın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 29 Aralık 2017; 0:52:17 >_____________________________ -
anladım dostum oyun oynamak için alıyorum o yüzden daha ucuzmuş. bu VGA monitörler için olayı nedir? Ve bir sorum daha olacak ben bu sistemimi 1 2 ay sonra 4 gb daha ram alıp 8 gb ram yapmak istiyorum yorar mı nasıl etkiler o zaman yeni bir PSU gerekir mi? _____________________________ -
quote:
anladım dostum oyun oynamak için alıyorum o yüzden daha ucuzmuş. bu VGA monitörler için olayı nedir? Ve bir sorum daha olacak ben bu sistemimi 1 2 ay sonra 4 gb daha ram alıp 8 gb ram yapmak istiyorum yorar mı nasıl etkiler o zaman yeni bir PSU gerekir mi?
Kart çıkışında Dvi ve Hdmi var yani Vga çıkışı yok 15-20 liralık bi dönüştürücü ile Hdmi yada Dvi'ı, Vga slotuna dönüştürüyoruz. Aktif olmasına gerek yok ama dandik 3-5 liralık dönüştürücülerin de çalışmadığını duydum. Ram takviyesi yapabilirsin hiç bir sorun çıkmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 29 Aralık 2017; 0:59:42 >_____________________________ -
anladım kardeşim teşekkür ederim ben ilk başta yeni bir PSU almam gerekicek diye düşünüyordum ve anakartımdan şüphem vardı içimi rahatlattın sağolsaın :) _____________________________ -
Orijinalden alıntı: a-f-h
@soporo
Aktif olması şart bu kartlarda (RX serisi ve Nvidia 1000 serisi) DAC (dijital-analog dönüştürücü) yok.
@okulacik
Güç kaynağının resmini koyarsanız yorum yapabiliriz. Bu kartlarda basit adaptörlerle (DVI-VGA) VGA çıkış elde edilemiyor. Aktif dönüştürücü ile bağlantı yapılabiliyor.
Bi arkadaşımız Gtx 1050 ti Alfais Al 4557 ile görüntü aldığını söyledi dostum. Bi kaç arkadaşımız da Gt 1030 gine aynı dönüştürücü ile görüntü aldığını söyledi
http://www.hepsiburada.com/alfais-al-4557-displayport-to-vga-cevirici-donusturucu-adaptor-pm-HB000004DXJF_____________________________
-
@okulacik
Güç kaynağınız FSP üretimi. GT1030'a da R7 250'ye de yeter. 2. elden 50-60 TL'ye 4 GB DDR3 ram ilavesi de yaparsınız.
@soporo
VGA ucunun bağlı kapalı kutuda bir devre olması lazım. bir ucu HDMI bir ucu VGA kablolar var onlar işe yaramaz._____________________________ -
anladım kardeşim teşekkür ederim bu ramler bazen uymuyormuş birbirine diye okumuştum benim ram'im 4 GB 1300 Mhz onun yanına nasıl bir RAM almalıyım? _____________________________
Benzer içerikler
- amd hata 182
- gpu hotspot nedir
- intel iris xe graphics
- hangi ekran kartı alınmalı
- deep 3d max yorumları
- amd adrenalin
- 5070 super
- nvidia 581.94
- 9080 xt
- fsr nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt