Şimdi Ara

r19 tekliyor.enjeksiyonlu...(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir petrol şirketinden benzin aldım... ondan sonra bu tekleme meydana gelidi. her neyse bujiler yanmıştı bujileri değiştirdim 3000 km civarı km gittim yine tekleme meydana geldi. şimdi gittim benzin deposunu temizlettim. deponun içinden pisikler çıktı. ama şuanda aracım tekliyor.gaza sonuna kadar basınca tekliyor sonra turbo var gibi araç şahlanıyor.... anlamadım gitti. şuanda benzin deposuna enjektör temizleyici kattım ama sorun devam ediyor...
    ne yapmam gereki.
    aracım 2001 r19 90bg enjeksiyon 1.6cc daha 54.000 de.... tüp kullanmıyorum
    tavsiyeleriniz,yardımlarınızı bekliyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 18 Şubat 2010; 16:23:51 >

• Enjeksiyon sistemi ile ilgili bir problem var.Büyük ihtimalle parçaların sökülüp temizlenmesi gerekli.İyi bir usta sana yol gösterir.100 TL civarıdan temizliyorlar.
  • cevabın için teşşekkür ederim. enjeksiyon temizliği demişsin googlede arattım CARBON CLEAN diye bir sistem çıkıyor bu kurtarırmı yoksa sökülmesimi gerekir...
  • Daha çok parça sökerek temizlikten bahsediyorum.Sanırım tek noktadan enjeksiyondu reno 9 lar. Sistem sökülüp temizleniyor.Sonuçta depodaki pislik oralara kadar ulaşmıştır.
  • enjektör'ler tıkanmış olabilir yakından görmek gerekir %90 enjektörlerdendir Carbon clear kurtarır sizi inş. (sizin dediklerinize göre başka nedenlerdende olabilir.)
  • sorun halloldu ateşleme bobini arızalıymış. cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim....2 buji ateşlenmiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 18 Şubat 2010; 16:25:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.