Şimdi Ara

egzost spirali nedir ne işe yarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir gece arabanın altından çok hızlı vites değiştirmem gerekirken yüksek bir ses gedi tak gibi bir ses sabah tabi soluğu sanayide aldım. anlamadılar 3-5 farklı ustanın birkaçı spiralinin kaçırdığını ama acelesi olmadığını söylediler egzost spirali nedir ne işe yarar değiştirmem gerekirmi bostancıda iyi egzostcu tanırmısınız birde debriyaj kavramam konusunda tatmin olamıyorum ustalar bişey yok diyorlar ama hafif bi yokuşta arabayı gaz vermeden kaldırmak istediğimde metalik sesler çıkartarak tekliyerek hareket ediyor araba. ayrıca her zorlanışta kömür kokusu kolay çıkıyor . markası arabamın 2004 seat leon signo 1.6 105 hp km:22000..
    şimdi siz öyle olur diyeceksiniz ama eski arabam 1998 corsa swing 1.4 60 hp daha sağlam kavrama yapıyodu gibi geliyo bana. bu debriyajı kesin olarak ben nasıl anlayabilirim. veya benim sıkıntımı anlayıp ilgilenicek bi usta varmı bostancı civarı veya anadolu yakasında sağolun iyi günler







  • Diğer konularda yardımcı olamayacağım fakat egzost spirali egzostun esneyebilen kısmıdır. Özellikle motordaki esneme ile egzostun kırılmadan sadece esneyerek görevine devam etmesini sağlar. 2004 model araçta kaçırma olacağını sanmıyorum ama varsa bile dedikleri gibi önemsizdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.