Şimdi Ara

Quentin Tarantino'yu beğenmiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kötü diyeceksen eleştireceksen sıkıyor sıkıyor 20 dk izlettiriyor gibi basit cümleler kurmayacaksın bu eleştiri değil, neden david fincher dan daha kötü olduğunu aralarındaki farkı anlat ki adam haklı desinler.. senin izlediğin filmde sıkılman o filmin yönetmenini kötü yapmıyor, sen sinema adına bişey bilmiyorsun hepsi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokin That Weed -- 5 Mayıs 2013; 22:52:11 >
  • Tarantino en sevdiğim yönetmendir. Pulp Fiction ise benim en sevdiğim filmidir ama beğenmediğim demiyimde ağır ve sıkıcı gelen tek filmi Rezarvuar köpekleridir. Pulp Fiction 2-3 kez izlemiştim ama bu filme zor dayandım çok iyi bilirim. diğer filmleride on numaradır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

kötü diyeceksen eleştireceksen sıkıyor sıkıyor 20 dk izlettiriyor gibi basit cümleler kurmayacaksın bu eleştiri değil, neden david fincher dan daha kötü olduğunu aralarındaki farkı anlat ki adam haklı desinler.. senin izlediğin filmde sıkılman o filmin yönetmenini kötü yapmıyor, sen sinema adına bişey bilmiyorsun hepsi bu..

" gece gece uğraşmak istemiyorum
    sadece sinirimi boşaltıyım yeter. " diye bir cümle yazıyor orada bilmem okudun mu ?

Saat 5,30'da Rezervuar Köpekleri fílmi bittikten sonra yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bazı kişilerle zıt olarak Pulp Fiction'ı beğenmem ama diğer filmlerini severim. Kişiden kişiye değişen bir yargı tabiki bu. Hakaret olmadığı sürece sorun yok.

• valla bende begenmiyorum pulp fuction, rezervuar köpekleri django biraz şişirme filmler sanatsal olarakda vasat filmler..bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 6 Mayıs 2013; 0:04:14 >
  • Rezervuar Köpeklerine hangi kafayla b.k atıyorsunuz merak ediyorum.
  • Sinemayı anlayın ondan sonra tarantinoyu izlemeye başlayın.Bu arada tek bir yerde geçen filmler arasında en iyi 1.12 angry man 2.Rezarvuar Köpekleridir.
  • Brad pitt in oynadığı ignoliradsdsds bastard vardı .o da güzel film.
  • Sinemada farklılığın diğer adı Tarantino'dur.Yani senin "saçmalık" dediğin birçok unsur,Tarantino'yu sevdirmeye yetmiştir.Tarantino filmleri bugün bir taz,stil veya şekil olarak kabul ediliyor.Sinemada bakış açısı ve beklentiler mühim bir mevzudur.Filmleri sana hitap etmemiş olabilir lakin objektif bakarsak bu filmleri belirli bir kalıba sokamadığımızı söyleyebilirizTarantino sinemasında tarifi mümkün olmayan bir estetiklik,bir sıradışılık var.İşte bu özelliği ile hayranlık duyulan bir yönetmen haline gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 6 Mayıs 2013; 0:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

@2K
    @tkutsall

1. Pulp Fiction'u izleyip anlamayan arkadaşla dalga geçmedim. Kafanı kullanarak oku. Ôrnek gösterdim sadece.

2. Forum'un anlamını sözlükte okuyun öyle konuşun.

Bir iki eleştiri geldi mi hemen 'kafanı kullanarak oku' gibi hakaret eden laflara başvuran insanlar gerçekten beni üzüyor keşke sen kafanı kullanarak izleseydin Tarantino filmlerini de bu adam burada ne anlatmaya çalışıyor , niye böyle yapıyor anlsaydın.Forumun anlamını biliyorum merak etme ve senin açtığın konuda 'seven arkadaşlar niye seviyor' gibi bir soru veya tartışma sorusu göremedim ne yazık ki sadece sevmiyorum hiç bir şey yok deyip kestirip atmışsın zaten.

• Inglourious Basterds'ın pabucu ne çabukta dama atılmış...
  • Uzun uzadıya sonra yazarım da şunu anlamadım. Anlamadığınız şeyler kült olmuyor mu? 2001: A Space Odyssey filmini kaç kişi ilk izleyişinde anlamış? Woody Allen bile ikinci kez izlediğimde anladım demişti. Kült değil mi şimdi bu film? Öncelikle bir filmi anlamamakla, kült olmanın yakından uzaktan alakası olmadığını bilin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Inglourious Basterds'ın pabucu ne çabukta dama atılmış...

Aynen benim de beğendiğim filmlerden biridir.
  • Djangodan sonra Tarantinoya bakışım tamamen değişti, gelmiş geçmiş en iyi yönetmenlerden olduğunu düşünüyorum artık...
  • Benimde en sevdiğim yönetmendir kendisi. Film olarakta Pulp Ficition en sevdiğim filmdir.
  • Tamamen zevk meselesi. Benim de pek sevdiğim bir yönetmen değil açıkçası.
  • Her yeni filmi başyapıt mertebesine aday olacak az sayıda yönetmenden biri Tarantino.. Neredeyse tüm filmlerini görmüş ve hepsine ayrı hayranlık besleyen birisi olarak diyebilirim ki, tek sevemediğim filmi Inglourious Basterds.. Bunun dışında her filmi amerikan sineması adına önemli yerler tutmakta...
  • Tarantino'yu ben de pek sevmem, gerçi sadece 2 filmini izledim ya neyse Ama şunu da es geçemem; adamın kendine has bir çizgisi var. Böyle yönetmenler bu camiada olmalı bence.
  • adaın gun batımında şafağı filmi bile çok güzeldir..ve emin olun adamın sihirli dokunuşları var adam buyuk oyuncuları keşfeder ya da buyuk oyunculara tekrar farklı bir renk verir..true romance izle orada brad pitt belki ilk dokunuşu yapmıştır..filmde figürandır koltukta ayyaş tembel arkadaş rolünde koltukla bütünleşmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 15 Temmuz 2013; 6:19:12 >
  • adam isini iyi yapiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.