Şimdi Ara

Quentin Tarantino'yu beğenmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce Rezervuar Köpeklerini seyrettim. (3,20-5 arası) Bu filmi seyrettikten sonra Quentinın ne kadar kötü bir yönetmen olduğunu kabullendím. Ara sıra görürdüm. Sínama eleştirmenlerí çok abartarak eleştirirdi. Yönetmenlere önem vermediğím için önemsemezdim. Ama adamlar haklılarmış. Fílmi seyrediyorsun , yarım yamalak bilgilerle , canın sıkıla sıkıla sonlara geliyorsun. Daha sonra fílmin hikayesini anlatmaya başlıyor , bütün heyecanı son 20 dakikanın içìne sıkıştırıyor ve filmi bitiriyor. Tamamen saçmalık. Tarantino iyi bír yönetmen olduğu için bu kadar çok ismi duyulmuyor , çok farklı tekníkler uyguladığı için duyuluyor. Eğer çok iyi olsaydı genellikle kendi yazdığı filmleri çekmezdí. Şuanda kült olarak gösteriler filimleride çekerdi. Herkes David Fingher'ın peşinden koşmazdı. Adam klip bile çekiyor. Çoğu yapımcı bu adama güveníyor ve haklılarda ... Bu sadece bir örnek daha níceleri var ama gece gece uğraşmak istemiyorum sadece sinirimi boşaltıyım yeter.

Bilgi : kült olarak gösteriler filimleride çekerdi. cümleme cevap olarak Pulp Fictuon'u gösterneyin. Daha bugün Konu Dışında anlamadım díye konu açan vardı. Bu kaçıncı konu sayamadım. X20 kadarda destekleyen çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 5 Mayıs 2013; 5:31:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sen Zen Man hiçbir etkinin altında kalmadan bu filmlerin(pulp fiction,reservoir dogs) kötü olduğunu söyleyebiliyor musun?
  • Tarantino yu herkes sevecek ya da anlayacak diye bir kural yok. Bu gayet normal, beğenmeyebilirsin ancak şu var ki, mesela Tarantino yeni bir film çeksin ve bu filmi bana micheal bay in filmi diyerek izletsinler, o filmden çıkar çıkmaz derim ki "bu film Tarantino çakması ya da direk Tarantino'nun"

Bu adam kendine has bir tarzla çekiyor, herkes Tarantino'nun anlatım tarzını sevemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Django Unchained'ı izle sonra birdaha düşün derim.
  • Spiderman kafası

• Tarantino'yu bende sevmem ama filmleri başarılıdır. Kill Bill mesela benim için hiçbir anlam ifade etmese de birçok açıdan başarılıdır. Tabi genel olarak baktığımda kötü bir film benim için. Bir filmin iyi veya kötü olmasına karar vermek basit değil pek. Yani teknik açıdan başarılı olur, oyuncular iyi olur ama önermeyi beğenmezsin diyelim veya tarzı, sonra kötü film dersin ama kötü demek çok basit kaçar. Son filmini de hiç beğenmedim. Bu konularda söyleyebileceğim yiğidi öldür hakkını yeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_arda

Django Unchained'ı izle sonra birdaha düşün derim.

+1 Django çok başarılıydı,Pulp Fiction ve Rezervuar Köpekleri'ni beğenmediysen Django ve Kill Bill'i öneririm.

Not:Django,Kill Bill'den daha güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben seviyorum adamı,fimlerini de beğeniyorum,beğendiğim yönetmenlerdendir.
  • Sadece Django ve Kill Bill'i beğendim.
    Pulp Fiction ve Rezervuar Köpekleri bence berbat filmler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

Sadece Django ve Kill Bill'i beğendim.

Abi işte bence de olsa berbat diyemezsin. Beğenmedim diyebilirsin . Çünkü en azından Pulp Fiction dünyaca ünlü kült bir film. Oyunculuklar, müzikler, karakterler, çekimler , diyaloglar süper bir kere. Filmden zevk almadım diyebilirsin, beğenmedim diyebilirsin. Ama berbat kimse diyemez bu filme.
  • @-genjuro- Ben filmin yada filmlerin kötü olduğunu değil çok kötü kurgulandığını söylüyorum.

Arkadaşlar çok yanlış düşünüyorsunuz. Bir filmin iyi yada kötü olmasını sağlayan şey SENARYO. Yani bu kısım çok farklı hemde çok ... Ben filmi beğenmeseydim Beğenilmeyenler filmlere " Tarantino'nun vs vs filmini beğenmedim." derdim. Adamın senaristliğine bir şey dediğim yok. Tarantino'nun farklılık yaratmak için bu şekilde yönetmesine karşıyım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

Sadece Django ve Kill Bill'i beğendim.

Pulp Fiction ???? Berbat ???? Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz
  • Öyle çok sinemdan anlayan biri değilimdir ama çokca film izlemişimdir. Trarantino hakkında ise çok net bir yargım yok ama misalen kill bill 1-2 bence vasatın biraz üstü filmler iken tabi müzikleri güzeldi orası ayrı. Django ve Pulp Fiction'ı çok beğenmişimdir zevk meselesi, hayal gücü, yaş, tarz pek çok mesele bu beğenme konsunda faktör.
  • olay sinemadan anlayıp anlamamak değil. insanların sevmediği birisi olursa onu anlamamışda değildir. ben tarantino nun tüm filmlerini izledim. zaten öyle anlaşılması imkansız filmler değil. bi inception değil mesela. (anlaşılmama bakımından konuşuyorum.) neyse tarantinonun filmlerini sevmiyorum. bu onu dandik bi yönetmen ve senarist yapmaz. iyi bi yönetmen ve senarist olabilir ama bana hitap etmiyor. yaptığı çekim tarzını da hiç beğenmiyorum. kendine has tarzı ve karikatürize anlatım uslubu ile farklı bi hayran kitlesi kurmuştur kendisine ama ben o hayran kitlesi içinde değilim. sonuçta zevk meselesi. izlediğimde ise aldığım haz bakımından vasatın biraz üstünde yapılmış filmler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 5 Mayıs 2013; 19:47:14 >
  • Pulp Fiction'ı anlamadım diye konu açan arkadaşlara laf etmişsin ama adam en azından biri anlatsın , açıklasın diye konu açıyor senin Tarantino'yu beğenmiyorum diye konu açman daha gereksiz ne yapalım şimdi ? Filmlerini izlediysen sevmediysen , senin film zekvine uymuyor demek ki.
  • iron man izlemek beyni köreltir evlat . kafa ütüleme burda.
  • @2K
    @tkutsall

1. Pulp Fiction'u izleyip anlamayan arkadaşla dalga geçmedim. Kafanı kullanarak oku. Ôrnek gösterdim sadece.

2. Forum'un anlamını sözlükte okuyun öyle konuşun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 5 Mayıs 2013; 22:35:30 >
  • Tarantino candır..
  • Tarantinoyu bende beğenmezdim ama son zamanlarda zevklerim çok değişti sinema üzerine farklı açıyla bakmak lazım seneler geçtikçe bakış açın değişebilir.
    Şimdi gayet severek izliyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.