Şimdi Ara

QUECHUA SANDALET FİYAT UYGUN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
6.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk bakışta küçük görünüyor ama hiçte öyle değil
    Çok rahat, ayaklarımı bir başka sevdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

QUECHUA SANDALET FİYAT UYGUN

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Tuvnera...

Zehir ettin bana bu geceyi...
  • quote:

• Yan profilden de isterukk

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Benim sandalet de geldi. Tüm diğer Decathlon ürünleri gibi fiyat/performans ürünü. İyi ki Decathlon Türkiye'de. Yoksa outdoor giyim/aksesuar ihtiyaçlarımızı hala Bağdat Cd, Karaköy'ün vurguncu esnafından alıyor olacaktık. 1'e 3 tertemiz kârla çalışıyorlar, müşteriye afra tafra yapıyorlar. Decathlon Türkiye'ye geldi, müşteri kaybettiler, hala akıllanmadılar. Hala kol gibi kar marjlarıyla hobilere bol para harcamayı marifet sayanları sömürüyorlar. Türkiye'de bir hobiniz varsa (doğa sporları, bisiklet, dalış, fotoğraf, avcılık, model taşıt, enstrüman, su kayağı, sörf vs.) sizi yolunacak kaz olarak görürler, bir de üstüne burnu havada tavırlarla mağazada canınızı sıkarlar. Decathlon bunu yapmıyor, iyi ki varlar. Umarım yabancı yatırımcılar için, özellikle de yabancı perakendeciler için giderek ürkütücü bir yer haline gelen Türkiye pazarından asla çıkmazlar.

Bir ara deniz kayağı alayım demiştim. Hazır elimin altında Lada Niva ve mis gibi baraj gölü varken. Ekipmanı ile birlikte istenen paralar yüzünden erteledim.

• haber veren arkadaşa çok teşekkürler :)
    aşağıdaki gibi bir açıklama çıkıt.iade işlemlerinde kargo ücreti bize mi ait.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?eğer bize ait ise hiç boşuna uğraşmıyayım.zaten şort 10 tl,kargoya en az 5-6 tl vereceğim.değmez.

Genel satış kuralları uyarınca, istediğiniz gönderim şeklini seçmekte özgürsünüz:
    Gönderim ücreti sizin sorumluluğunuzdadır. (Geçerli olmadığı durumlar : Hasar görmüş ürünler ya da hazırlık aşamasında meydana gelmiş zararlar. Böyle bir durumda, Müşteri Servisimizin sizinle iletişime geçmesini bekleyiniz.)
    Ürünü kendi kutusunun içinde ve kendi ambalajında gönderiniz.
    Ambalaj ürünün hacmine ve ağırlığına uygun olmalıdır.Ürün depomuza ulaşana kadar sizin sorumluluğunuzdadır.
    Kendi kutusu olmadan ya da eksik bir biçimde gönderilen ürünler değiştirilmeyecek ya da iade alınmayacaktır.

az önce müşteri hizmetlerinden cevap geldi,ilk gönderimlerde kargo ücreti firmaya aitmiş.
    ayrıca müşteri hizmetleri de çok hızlı geri dönüş yaptı.1-2 saat gibi bir sürede mesajıma cevap verdiler.tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 2 Aralık 2014; 11:39:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

sandalet ile birlikteoğluma bir şort almıştım.kalıpları çok küçük geldi.iade etmek için siteden iade talebi oluşturdum.
    aşağıdaki gibi bir açıklama çıkıt.iade işlemlerinde kargo ücreti bize mi ait.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?eğer bize ait ise hiç boşuna uğraşmıyayım.zaten şort 10 tl,kargoya en az 5-6 tl vereceğim.değmez.

Genel satış kuralları uyarınca, istediğiniz gönderim şeklini seçmekte özgürsünüz:
    Gönderim ücreti sizin sorumluluğunuzdadır. (Geçerli olmadığı durumlar : Hasar görmüş ürünler ya da hazırlık aşamasında meydana gelmiş zararlar. Böyle bir durumda, Müşteri Servisimizin sizinle iletişime geçmesini bekleyiniz.)
    Ürünü kendi kutusunun içinde ve kendi ambalajında gönderiniz.
    Ambalaj ürünün hacmine ve ağırlığına uygun olmalıdır.Ürün depomuza ulaşana kadar sizin sorumluluğunuzdadır.
    Kendi kutusu olmadan ya da eksik bir biçimde gönderilen ürünler değiştirilmeyecek ya da iade alınmayacaktır.

normalde internetten alış verişerde onlara ait olması gerekmiyor mu?

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    acaba bu ürün seri sonu ürün olduğu için mi kargo ücretini ödemiyorlar.bu mesajdan anlaşılan kargo ücretinin göndericiye ait olduğu ama iade ile ilgili sitenin sayfasında aras ve yurt için kargo dışında bir firma ile gönderilirse kargo ücreti kabul edilmez diye bir ifade var.bende müşteri hizmetlerine mesaj gönderdim.10 tl olan bir ürün için kargo ücreti vermek hiç de akıl karı değil.
    Dünya küçük, Hayat Kısa
  • Teşekkürler bende 2 adet sandalet aldım saol... burnu hafif uzun olsada bu fiyata bu kaliteye laf etmek olmaz yazın kullanırız :)
    rica ederim,güle güle kullanın.
    peki benim oluşturduğum iade talebinde yer alan bu açıklama ne anlama geliyor.
    ""Gönderim ücreti sizin sorumluluğunuzdadır""

bugüne kadar internet üzerinden bir sürü alışverişim oldu,hiç iade ve değişimde hiç kargo ücreti ödemedim.
    kargo ücreti kesinleşmeden iade işlemini yapmayacağım.

Başkanım...Sana tavsiyem...Yazın otelin diskosuna bunlarla gitme...

• haber veren arkadaşa tşkler. Ailecek aldık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.