Bildirim
QUECHUA SANDALET FİYAT UYGUN (6. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben geri gönderdim, tamam altı kaliteli olabilir de üstü çok dandik, uç kısmı da uzun bi garip -
Banada burnu uzun gibi geldi bide üst tarafı ayak bileğimi rahatsız ediyor geri yollayacağım. Polarları beğendim ama.
-
Klasik ayakkabı 43, spor ayakkabı kalıbına göre 44-45 giyiyorum. Bu sandaleti 43 aldım. Boyu iyi ama üstten kayış kısmı ve tarak kemiğinin üstü biraz sıkıyor. Yine de giyilir ama bundan sonra alacak varsa bir numara büyük alabilir.
Haber veren arkadaşa teşekkürler. -
Nike'da 43 numara giyiyorum. 43 numara sipariş verdim ve dün geldi. Burun kısmının doğa yürüyüşlerinde parmakları korumak için biraz uzun ve koruma bantlı olduğunu biliyordum ama ayağım küçük durdu içinde. Görüntü şu şekilde.
42 numara siparişi verdim onu bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 3 Aralık 2014; 13:36:09 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X