Şimdi Ara

QUECHUA SANDALET FİYAT UYGUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
6
Favori
6.212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Burnu açık sandaletlerde ayak biraz terlese veya taşa falan çarpsanız ayak parmakları önden dışarı çıkmaya çalışıyor...Ve yaralanmaya müsait...Burnu kapalı olan sandaletler daha sağlam ve daha sağlıklı gibi bana göre...

Bu tip sandalet daha önce kullandım; futbol oynamayıp uzun soluklu koşmazsan sorun yok

Geçen ay da bu fiyatlardaydı. 1 adet aldım iade ettim çünkü arkadaşın da dediği gibi ucu çok uzun.
    Baş parmaktan sonra 3-4 santim boşluk kalıyor burnunda. Bunu dert etmiyorsanız malzeme kalitesi bu fiyat için uygun.

• Geçen hafta almıştım.
    Kalıbı büyük. 42 giyiyorum,43 baya büyük geldi. Kaç numara giyiyorsanız direk o numarayı alın.
    Ayrıca Decathlon'da ücretsiz değişim de var. 43'ü geri yolladım 42'yi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Geçen hafta almıştım.
    Kalıbı büyük. 42 giyiyorum,43 baya büyük geldi. Kaç numara giyiyorsanız direk o numarayı alın.
    Ayrıca Decathlon'da ücretsiz değişim de var. 43'ü geri yolladım 42'yi bekliyorum.

Hocam senin bu uyarından sonra iptal ettim 44 leri büyük geleceğini anladım ... kredi kartına iade edilecek dedi halbuki değişiklik yapabilirdi bu saçma sistemi anlamıyorum
  • 2 adet 42 numara aldım ben de. 44,30 TL'ye kargo dahil almış oldum Fiyat süper ve bu marka çok kalitelidir bu arada. Spor ayakkabısını 3 yıldır kullanıyorum ve sıfır gibi hala.
  • valla bende aldım ilk defa bir sandalette 47 numara gördüm çok sağolsun konuyu açan arkadaş

• Dokunmatik eldiven 7.90
    http://www.decathlon.com.tr/take-heat-touch-ic-eldiven-id_8285364.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksam akşam aldık yine. Haber veren arkadasa Teşekkürler. ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane de ben aldım hocam sagolasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah 2 sipariş de ben geçtim.
  • 44 leri iptal edip 43 aldım hadi bakalım inş kalitelidir
  • Bir tane 42 numara da ben kaptım, ayrıca kızıma da Bebek Sandalet linkteki ürünü aldım 9.95 TL'ye haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byozzy -- 26 Kasım 2014; 19:40:31 >
  • doğru ayak nosu cm üzerinden olur arkdaşlar
    benim ayağım 27,5 cm
    demek ki 43 almam lazım..
     QUECHUA SANDALET FİYAT UYGUN
  • haber veren arkadaşa teşekkürler sayesinde polarları görmüş oldum var mı kullanan polarları uzun zamandır girmediğim etmediğim mağaza kalmadı beğenemiyorum arkadaş çirkin çirkin daracık şeyler
  • mağzadan bu fiyata alabilirmiyiz.
  • Bende kaptım bir adet, bir bayan için olanını aldım, güzel oldu. Haber veren arkadaşka teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yus49

haber veren arkadaşa teşekkürler sayesinde polarları görmüş oldum var mı kullanan polarları uzun zamandır girmediğim etmediğim mağaza kalmadı beğenemiyorum arkadaş çirkin çirkin daracık şeyler

http://www.decathlon.com.tr/forclaz-500-erkek-polar-id_8285922.html

Kullanıyorum çok güzel sıcak tutan bir polar, hazır indirimdeyken alın bence, bir büyük beden almanız faydanıza olur
  • 3 ADET DE BEN ALDIM. İNŞ GÜZELDİR.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.