Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leaf1985

Arkadaşlar telefonu güncelleme si var yükleniyor sonra kapa ip açılıyor guncwllemiyor nasil yapicaz bunu. Anlamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: leaf1985

hocam telefonu root ladım da yanlız Recovery nasıl yüklücez. bir türlü yapamadım. Yardımlarınız bekliyorum.

Telefonu rootladığınız için güncellemeleri alamıyorsunuz. Varmış gibi gösteriyor hatta indiriyorda ama yüklemez.

Bu arada telefonunuza

http://www.needrom.com/download/quatro-m1453/ buradan en son sürümü flashtools ile yükleyebilirsiniz. Bütün verileriniz gidecektir.

• M modelini kullanıyorum. Acaba farklı bir telefondan mı bahsediyorsunuz diye çok meraklandım.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104635044 burada kamera ile çektiğim resimler var iyi değil demişsiniz ama bence bu segmentte tatmin edici. Oyunla aram yok ama oyunlarda çok ısınan bir yanını görmedim. Web tekno incelemesinde de en fazla 41 dereceye mi ne çıkmıştı sanırım. Hoparlör sesi güncelleme ile düzeltildi artı MTK işlemcili telefonların klasik sorunu o sorunda google playden de program yardımı ile hallediliyor 3dklık bişi. Hattın çekmemesi tuhaf ben hiç yaşamadım. Teknik servise başvurabilirsiniz. Kendi kulalnıcı deneyimim aşağıdaki videolarda.

https://www.youtube.com/watch?v=dLb5Bi7BDsM

https://www.youtube.com/watch?v=7z4cxtGWZi0

• iNew V3 Plus MTK6592 Octa Core RAM 2GB 5.0 Inch IPS Screen Android 4.4 Smart Phone - 149$
    http://www.inewmobile.com/inew-v3a-mtk6592-octa-core-ram-2gb-5-0-inch-ips-screen-android-4-4-smart-phone.html

Bunu da getirecekler mi? Bilgisi olan var mı?
  • centerland kullanıcısına yanıt
    ay sonuna çıkmasını beklediğimiz model budur. Firma Quatro F1453 plus olarak getirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasucar

görüntülü arama yapmaya çalıştığımda;

video call cannot be set up. video telephone service is not activated on this sim card hatası alıyorum. oysa hattım 3gli, görüntülü araması da açık. karşı tarafın da açık. neden olmuyor?
    ne yapmam gerekiyor?
    telefonun sorunu nedir?

bir de daha önceki telefonumu güncelledikten sonra seste cızırtılar başladı. sonra telefonu gönderdim ve yenisiyle değiştirdiler. şimdi korkuyorum güncellemekten!

telefonun en büyük eksiklerinden biri de, gelen numarayı engelleyememe!!!

bir de nacizane önerim; kulaklığı sardıkları aparatı değiştirsinler. kulaklık için kullandıkları tel zaten çok ince ve dandik. bir de o kadar sert ve keskin kenarlı bir slikona sarılmış satılınca, kulaklık kutudan bozuk çıkabiliyor.

görüntülü konuşma için gözden kaçırdığım şey nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
    saygılar.

M1453 modeli görüntü görüşme özelliği aktif olarak kullanılabilmektedir, operatörden kaynaklanan bir durum sözkonusu olabilir, eğer bu konuda bir engel olmadığını düşünüyorsanız servisimizle iletişime geçebilirsiniz.

Görüntülü görüşmeyi kendi cihazlarımızda aktif olarakta kullanıyoruz.

Kullandığımız kulaklık, türkiye piyasasında çoğu markanın kullandığına muadil üründür, fiziksel anlamda ergonomik kullanıma elverişli olması için kablosunu o şekilde tercih ettik, plastik kaplı bakır kablolar daha kolay kırılabiliyor, elinizdeki kablo katlanabilir özelliğe sahip. Kutu konusunda fikirlerinizi dikkate alıcaz.
     QUATRO M1453 ANA KONU QUATRO M1453 ANA KONU

• An itibari ile telefonum yurt dışında TSK'nın emrinde :) bende kaldım nokia tuşlu telefona :D Telefonunuzu güzel güzel kullanın :D
  • Telefondan memnun musunuz discovery 4g mi bu mu sizce arkadaşlar.
  • Cihaz 129 dolara satılan iNew V7 ise, iNew V7 için hazırlanan Lolipop Romları Quatro M1453'de de sorunsuz çalışır mı? Çalışıyorsa deneyen var mı?

http://www.inewmobile.com/inew-v7-5-inch-mt6582-quad-core-smartphone-android-4-4-16gb-rom-16mp-sony-camera-white.html
  • Evet inew v7. ROM dosyalarının link ini verebilirisin? Belki birgün denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun batarya ve sensör sorunu var. Batarya sorunu 3.5-4 saatte şarj oluyor telefon. Sensör sorunu ise bazı sensörler çalışmıyor. Bazıları ise çalışsa bile doğru dürüst çalışmıyor. Başka hiçbir sorunu telefon gayet iyi. M1453 yerine f1453 almanı tavsiye ederim.

• ripo kullanıcısına yanıt
    Şuan inew v7 için lollipop rom var mı ? Googleda yazanlar

QUATRO M1453 ANA KONU

fake dosyalar. He çin forum sitelerinde bişi varsa bilemem ama şuan bildiğim kadarı ile inew v7 için yok. belki lollipop görünümlü kitkat romlar olabilir.
    xda forumda mtk6582 li chipsetler için lollipop custom romlar mevcut. Belki ilerde inew v7 içinde portlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 20 Mayıs 2015; 10:54:11 >

• Görüşlerim değişti, cevap 5. sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 3 Haziran 2015; 15:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Ne yazık ki bir forumun bir markayı sahiplenmesine ve abartmasına kandım. Telefonumun üzerinde 2 adet küçük parlama mevcut ve bataryası salaklaşmaya başladı(örneğin sabah 9 da şarjdan aldığım batarya 9.15'te %94'e düşmüş, hiç kullanmadığım halde) Bende arkadaşların övgüsüne nazaran quatro_mobile kullanıcı isimli ve yukarıda cevap yazan arkadaşa konuyu yazdım. Müşteri hizmetlerini aramamı ve kendininde ilgileneceğini söyledi. Telefon numaramı istedi

Bu duruma karşılık bende telefon numaramı pm attıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım. Arkada kıkırdamalar, matkap sesleri vs vs. Müşteri yetkilisi değil orta ölçekli bir sanayi kuruluşu; kimse kendini kandırmasın isteyen istediği zaman arayabilir.

Durumu bahsettim ve telefonu 15 gün almadı olalı dedim, konuyu açan arkadaşta adım adım konuya yazdığım mesajlara şahittir, isteyen ilk etaptan itibaren dönüp baksın. Gönderin bakalım dedi, bende 15 gün olmadı faturası mevcut dedim. Olsun göndermeniz gerek dedi.

Şimdi ben aldığım 15 gün olmamış cihaz için 15 günde kargo yolumu gözleyeceğim? Ben bu cihazı sıfır olarak para vererek aldım. Kimse 15 gün olmamış cihazıma tamir etmek zorunda değil. Kimsenin buna hakkı yok.

Neyse yine forumda ki yorumlara güvenerek üstte cevabı bulunan arkadaşa mesaj attım, sanırım 3-4 gün oldu hala mesajımı okuyacak ve dönecek. Ben benimle birinin ilgilenmesi için online olmasını beklemek zorundamıyım?

Kaldı ki ben bu üründen 2 adet aldım, forumda ki pohpohlomaya güvendikte aldık. Yapmayın arkadaşlar bir daha, öyle bir sıkı sıkıya sarılıyorsunuz ki; sanki para veriyorlar size.

Yorumlar ciddi değil, kesinlikle kale almayınız. Telefon hoş ama muhattabımım yok. 600 liraya aldım 600 lira benim 12-13 günlük maaşımım.

Bu konuda hiç memnun değilim ve tamamen gaza getirdi forum konuları beni

Teknoloji şans işidir. Bazı telefonlarda hiç sorun yokken bazılarında sorunlu olabiliyor. Teknik servisi aradığında sana cihazı teknik servise yolla demişler hiç durma yolla. Bu firmanın servis süresi kargo da dahil 7 iş günüdür. İstersen de servisten telefon tamir olana dek yedek bir telefon isteyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Ne yazık ki bir forumun bir markayı sahiplenmesine ve abartmasına kandım. Telefonumun üzerinde 2 adet küçük parlama mevcut ve bataryası salaklaşmaya başladı(örneğin sabah 9 da şarjdan aldığım batarya 9.15'te %94'e düşmüş, hiç kullanmadığım halde) Bende arkadaşların övgüsüne nazaran quatro_mobile kullanıcı isimli ve yukarıda cevap yazan arkadaşa konuyu yazdım. Müşteri hizmetlerini aramamı ve kendininde ilgileneceğini söyledi. Telefon numaramı istedi

Bu duruma karşılık bende telefon numaramı pm attıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım. Arkada kıkırdamalar, matkap sesleri vs vs. Müşteri yetkilisi değil orta ölçekli bir sanayi kuruluşu; kimse kendini kandırmasın isteyen istediği zaman arayabilir.

Durumu bahsettim ve telefonu 15 gün almadı olalı dedim, konuyu açan arkadaşta adım adım konuya yazdığım mesajlara şahittir, isteyen ilk etaptan itibaren dönüp baksın. Gönderin bakalım dedi, bende 15 gün olmadı faturası mevcut dedim. Olsun göndermeniz gerek dedi.

Şimdi ben aldığım 15 gün olmamış cihaz için 15 günde kargo yolumu gözleyeceğim? Ben bu cihazı sıfır olarak para vererek aldım. Kimse 15 gün olmamış cihazıma tamir etmek zorunda değil. Kimsenin buna hakkı yok.

Neyse yine forumda ki yorumlara güvenerek üstte cevabı bulunan arkadaşa mesaj attım, sanırım 3-4 gün oldu hala mesajımı okuyacak ve dönecek. Ben benimle birinin ilgilenmesi için online olmasını beklemek zorundamıyım?

Kaldı ki ben bu üründen 2 adet aldım, forumda ki pohpohlomaya güvendikte aldık. Yapmayın arkadaşlar bir daha, öyle bir sıkı sıkıya sarılıyorsunuz ki; sanki para veriyorlar size.

Yorumlar ciddi değil, kesinlikle kale almayınız. Telefon hoş ama muhattabımım yok. 600 liraya aldım 600 lira benim 12-13 günlük maaşımım.

Bu konuda hiç memnun değilim ve tamamen gaza getirdi forum konuları beni

Mesajınızı gördükten sonra almaktan vazgeçtim teşekkürler ve geçmiş olsun

• soyken kullanıcısına yanıt
    Oncelikle bir problem ile karlastiginiz icin ozur dileriz probleminizi cozmek icin telefonu tabiki servise almamiz gerekiyor cozulmucek bir problem ise yenisi ile degistiririz.Saygilar

• Soyken kullanıcımıza Pmden şunu yazmıştım. Quatromobile cevap yazdığı için Buraya yazmaktanda çekinmiyorum.

Öncelikle yaşadığınız sorun üzücü. Ben kendi adıma şunu söylemek isterim. Kendi kullandığım telefonda bu tarz bir sorun yaşamadım. Firma ile hiç bir alakamda yok. Bundan önce avea intouch 4 kullanıcısıydım. Forumda avea intouch 4 konusunda da buradaki gibi aktif bir şekilde yorum yapmışımdır. Telefonu elimden çıkartınca telefon arayışına girdim ve servis anlayışı için bu telefonu seçtim.

Telefonunuzla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsanız ki yazdıklarınızdan anlaşıldığı kadarıyla var, Aşağıdaki Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanuna binaen aldığınız yerden değişimini yapabilirdiniz. Bu arada İlgili firma 15 gün gibi uzun bir sürede kargo vs gibi bekletmiyor. Forumdaki bir çok arkadaş en fazla 1 hafta içinde ürünlerini geri aldıklarını belirttiler ve sorunları çözümlenmiş bir şekilde. Belki yanlış yazmışsınızdır diyerek firmanın kullanıcılarının, quatromobile, quatro China, quatromobile_IT olduğunu hatırlatmak isterim. Halil Bey veya eser beyle iletişime geçerseniz mağduriyetinizin giderileceğini düşünüyorum. En azından sizin için yapılabilecek bir şey söz konusu ise yapacaklardır. Bu arada telefon ile benim yaptığım yorumlara aldanıp almış ve sıkıntı yaşamış iseniz şahsınızı yanlış yönlendirdiğim için özür dilerim.

4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun yenilendi ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun, 28 Mayıs 2014 itibariyle yürürlüğe girdi. Peki şimdi ne olacak?

Özetle yeni kanun kapsamında tüketicilerin sahip olduğu cayma hakkı, 7 günden 14 güne; sebepli iade süresi ise 30 günden 6 aya çıkartıldı diyebiliriz.

Elektronik ürünlerde cayma hakkı ve iade süreci nasıl kullanılır?
    Elektronik ürünlerin “Cayma Hakkı” dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün, orijinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürün ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilmemesi halinde iade talebi reddedilecektir.
    Kurulumu servis tarafından yapılan ürünler için servis haricinde kutunun açılması veya kurulumunun servis haricinde yapılması durumunda iade alınmayacaktır.
    Satın alınan cep telefonuna SİM kart takılması, WiFi ile network bağlantı kurulması halinde cihaz 2’inci el statüsüne geçmiş olacaktır. İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında “ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması” gerekmektedir. Bu nedenle de SİM kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler, cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır. Ayıplı vs. ürün olması halinde mağaza ile irtibata geçilmelidir. Mağaza, teknik servis raporu talep edebilir.
    Cayma hakkı dışında kalan 14 ile 6 ay arası iade talepleri için, ürünün teknik servise gitmesi ve servis tarafından iade kararı verilmiş olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 20 Mayıs 2015; 14:36:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Oncelikle bir problem ile karlastiginiz icin ozur dileriz probleminizi cozmek icin telefonu tabiki servise almamiz gerekiyor cozulmucek bir problem ise yenisi ile degistiririz.Saygilar

Merhaba,

Bu konuda ürünü kötülemek ya da firmayı kötülemek gibi bir niyetim asla yok. @bydublor arkadaşımızda ilk mesajımdan beri adım adım alışımın ve yorumlamamın şahididir.

Telefonun ekranın sol alt kısmında(bitimine 1cm kala gibi) biri nohut kadar ve daha parlak olmak üzere iki adet parlama mevcut. Sıkıntı ekranda olduğu için ekran görüntüsü aldığımda gösteremiyorum. Bataryanın dengesiz bir gidişatı mevcut ve ileride çoğu kullanıcının başına sıkıntı olacak tipten. Hızlı azalış veya hiç azalmama sorunları var.

Ben aradığımda biraz daha teknik destek beklerdim, onuda geçiyorum en azından hitap etmeleri için adımı sormalarını beklerdim. Kargo numarası verip gönderin dediler, kısa ve net bir şekilde.

Kimse satış sonrası ilgi-alaka süper demesin bir kere aramamışlardır yalan söylüyorlar.

Hiç kimse kusura bakmasın ama başka bir cihazın adını değiştirmekle Türk Malı olunmuyor. Bunu yapıyorsanız teknik destek ve satış sonrası hizmetleri iyi şekilde eğitmeniz gerekiyor.

Telefonda ki sıkıntım ahım şahım telefonu kullanmama engel değil. Yeni batarya alırım ve parlamayı görmezden gelirim. Fakat bu kadar övülen bir firma beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Ben bu üründen 1 hafta içinde 2 adet aldım. Şuan fatura fotoğraflarını koymak istiyordum ama ortam müsait değil. İnanmayan mevcutsa fotoğraflarını koyarım. Tarihleri üzerinde mevcuttur.

Kimse kusura bakmasın ama 15 günü dolmamış cihaz için gönderin bakalım demek biraz bağnaz bir hareket. Ben distribütörden kaçarken aynı olaya düşmüşüm haberim yok.

Ben Bursa'da yaşamıyorum, neye göre göndereceğim? Kargoda kaybolması, Firmanın aldığını inkar etmesi durumunda ben ne yapacağım?

Firma yapmaz,kargoda da kaybolmaz demeyin. Kargo şirketleri telefon olduğunu görünce sorumluluk almamak için sözleşme imzalatıyor.

Sizi görsem size de mesaj atardım. Diğer arkadaşı gördüm ona yazdım. Foruma üye olup,mesaj alıntılamakla bu işler olmuyor. Şurada misafir kullanıcı ya da forum dışından almış biride olabilirdim. Burada bir mesajımı alıntılamanız veya mesajıma dönmeniz diğer arkadaşları bilmem ama beni mutlu etmiyor.

Söylemem gerekir ki, satış sonrası destek için aşırı şekilde sınıfta kaldınız. Cihaz iyi olmasına rağmen 15 gün dolmadan bu tip sıkıntı yaratması bir hayli düşündürücü oldu.

Forum kullanıcılarından da rica ediyorum. Bir sorun yaşamadan süper bir ekip demeyin.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

Evet inew v7. ROM dosyalarının link ini verebilirisin? Belki birgün denerim

http://51lollipop.website/inew-v7-lollipop-5-1-update-tutorial/

Şurada ve bazı sitelerde var ama Fake mi değil mi bilmiyorum. İndirmek için para istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Şuan inew v7 için lollipop rom var mı ? Googleda yazanlar

QUATRO M1453 ANA KONU

fake dosyalar. He çin forum sitelerinde bişi varsa bilemem ama şuan bildiğim kadarı ile inew v7 için yok. belki lollipop görünümlü kitkat romlar olabilir.
    xda forumda mtk6582 li chipsetler için lollipop custom romlar mevcut. Belki ilerde inew v7 içinde portlanabilir.

Bende bahsettiğiniz siteleri buldum. İndirme bağlantılarındaki linkler hep ücretli. Bu sebeple Fake mi bilemiyorum.

http://51lollipop.website/inew-v7-lollipop-5-1-update-tutorial/

• ripo kullanıcısına yanıt
    O siteler fake gerçek değil bulaşmayın. needrom da bile inev v7 için suan custom rom yok. MTK6582 çip setli bir kaç telefonda internette lollipop var gösteriyor. Gerçekten varsa bizim telefon için birilerinin portlaması lazım. Yoksa olmaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 20 Mayıs 2015; 15:25:09 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.