Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon karanlıkta resimleri bulanık çekiyor.herkesdemi öyle yoksa benmi düzgün çekemedim
  • Talha44 kullanıcısına yanıt
    karanlık ortamda foto hiç çekmedim ama ışık olan ortama göre daha kötü olacağı kesin. Bu arada 1. sayfada çektiğim resimlerin örnekleri mevcut.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran görüntüsü alamadım nasıl alınıyordu acaba?

2 haftadır kullanıyorum, telefon çok hoş. Zerre kasma, takılma vs yok. Pil bir günü çıkarıyor, telefonda oyun vs kurcalarken hızlı azalmasına karşın ekran ışığı sönükken saatte %1 değer kaybediyor ya da kaybetmiyor. Kullanılmayan zamanda şarjın neredeyse sabit kalması, işleri biraz olumlu duruma getirdi. Çünkü batarya konusunda endişelerim vardı. Sabah 8.30'da çektiğim şarjım şuan %75 yaklaşık 1 saat telefon görüşmesi, 15-16 sms ve 10 dakika kadar facebook falan kullandım. İş olduğu için şarjın aslan payını akşam saatlerinde tüketiyorum, gece yatmadan önce %20 gibi değerlerde oluyor.

Bataryası daha iyi olabilirdi evet ama asla sizi mağdur edecek bir halde değil.

• quatro m1453 kullanıcılarına 3 sorum var cevaplarsanız sevinirim
    1.şarj ı ne kadar gidiyor?
    2.telefonun şebeke çekme sorunu var mı yani 3g filan iyi çekiyormu internette gezerken çekmeme durumu oluyor mu?
    3.oyun performansı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

2 haftadır kullanıyorum, telefon çok hoş. Zerre kasma, takılma vs yok. Pil bir günü çıkarıyor, telefonda oyun vs kurcalarken hızlı azalmasına karşın ekran ışığı sönükken saatte %1 değer kaybediyor ya da kaybetmiyor. Kullanılmayan zamanda şarjın neredeyse sabit kalması, işleri biraz olumlu duruma getirdi. Çünkü batarya konusunda endişelerim vardı. Sabah 8.30'da çektiğim şarjım şuan %75 yaklaşık 1 saat telefon görüşmesi, 15-16 sms ve 10 dakika kadar facebook falan kullandım. İş olduğu için şarjın aslan payını akşam saatlerinde tüketiyorum, gece yatmadan önce %20 gibi değerlerde oluyor.

Ekran görüntü alabilmek için.

Ses kısma tuşu ile beraber Güç tuşuna aynı anda basıp 3-5 sn bu şekilde bekleyiniz. Ekran görüntüsünü alacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hct80

quatro m1453 kullanıcılarına 3 sorum var cevaplarsanız sevinirim
    1.şarj ı ne kadar gidiyor?
    2.telefonun şebeke çekme sorunu var mı yani 3g filan iyi çekiyormu internette gezerken çekmeme durumu oluyor mu?
    3.oyun performansı nasıl ?

1- Şarjı bir günü hemen hemen çıkarıyor. Kullanıma bağlı olarak. ortalama 3,5 /4 saat ekran görüntüsü veriyor.
    2- Telefonda şebeke çekmeme sorunu yok. Ancak kullandığınız GSM firması ile alakalı sorunlarda telefona bok atmamak lazım :D Mesela Avea kullanıyorum bir hattımda belli yerlerde avea çekmediği için örneğin aynı serviste giderken iphone kullananda samsung kullananda o bölgeden geçerken internet çekmiyor. Bu telefonla alakalı değil dediğim gibi GSM şirketi ile alakalı.
    3- Oyun performansı çok oyun oynayan biri değilim ama asphalt 8 yüksek çözünürlükte kasmadan oynuyor.

Kendi çektiğim iki videonun linkini atim kafada belki bir izlenim oluşturur.

https://www.youtube.com/watch?v=dLb5Bi7BDsM

https://www.youtube.com/watch?v=7z4cxtGWZi0

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Ekran görüntü alabilmek için.

Ses kısma tuşu ile beraber Güç tuşuna aynı anda basıp 3-5 sn bu şekilde bekleyiniz. Ekran görüntüsünü alacaktır.

Çok teşekkür ederim

• soyken kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yardımım dokunacak başka bir konu olursa foruma yazıp ismimi mesaja eklerseniz elimden geldiğince bilgim dahilinde yazarım ;)
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bu arada bnde avea kullnıyorum inşallah şebeke sorunu olmaz (eski telefonumda yaşadığımdan dolayı sordum bu soruyu )
    bi de müsait zamanınızda gece çekilmiş fotoğrafları da varsa atarsanız sevinirim ...
  • hct80 H kullanıcısına yanıt
    lambanın hiç yanmadığı ortamda flash ile çekim bulanıklık yok ama kalite aydınlık ortamda ki gibi değil. Yine çekmeden önce odaklama yapın.

QUATRO M1453 ANA KONU QUATRO M1453 ANA KONU QUATRO M1453 ANA KONU

• Selamlar Arkadaşlar

Forumdaki Herkesin Kandilini kutlar. Sağlık, Sıhhat ve Esenlikler dilerim.

Bydublor en son M1453 Quatro (v1.1) romunu indirebileceğim bir adres varmı...
  • farpa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı kandiller. M modeli için burada 1.0.7 var bunu yukledikten sonra diğer güncelleme zaten otomatik olarak bildirim ekranına düşer. Düşmese bile yazılım güncelleme kısmından indirebilirsiniz. Boyutu düşük zaten.

http://www.needrom.com/download/quatro-mobile-m1453-rom-v1-0-7/
  • görüntülü arama yapmaya çalıştığımda;

video call cannot be set up. video telephone service is not activated on this sim card hatası alıyorum. oysa hattım 3gli, görüntülü araması da açık. karşı tarafın da açık. neden olmuyor?
    ne yapmam gerekiyor?
    telefonun sorunu nedir?

bir de daha önceki telefonumu güncelledikten sonra seste cızırtılar başladı. sonra telefonu gönderdim ve yenisiyle değiştirdiler. şimdi korkuyorum güncellemekten!

telefonun en büyük eksiklerinden biri de, gelen numarayı engelleyememe!!!

bir de nacizane önerim; kulaklığı sardıkları aparatı değiştirsinler. kulaklık için kullandıkları tel zaten çok ince ve dandik. bir de o kadar sert ve keskin kenarlı bir slikona sarılmış satılınca, kulaklık kutudan bozuk çıkabiliyor.

görüntülü konuşma için gözden kaçırdığım şey nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
    saygılar.

• telefonu beğendim almayı düşünüyorum ama işte şarjı geç dolması önemli bir sorun bence birde erken bitmesi bazıları da oyun oynarken kasıyor demesi aklımda soru işareti bırakmıştı. şebekede de çekme sorunu yokta tam benlik inş en kısa sürede alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hct80

telefonu beğendim almayı düşünüyorum ama işte şarjı geç dolması önemli bir sorun bence birde erken bitmesi bazıları da oyun oynarken kasıyor demesi aklımda soru işareti bırakmıştı. şebekede de çekme sorunu yokta tam benlik inş en kısa sürede alacağım

Ben oyun oynayan biri değilim, ancak çekmiş olduğum video için ashpalt 8 oyununu en yüksek çözünürlükte denedim kasma falan yapmadı. ama diğer üst oyunlarda kasıyor ise bişi diyemem. Evet şarj solumu uzun geceden şarj etmek mantıklı çünkü 3,5 saatte doluyor. Gün içinde de 3,5 4 saat ekran süresi veriyor. Telefonu hiç kullanmazsanız şayet doğru düzgün pil sömürmüyor. Hatta interneti kapatıp beklerseniz şarj bile düşmediğine şahit oldum.

• telefonda hat üzerinden 3g olmayabilir. Deneme şansım olmadı. uygulama üzerinden çalıştığını biliyorum.

Düzeltme: Avea Telefonumdan yine Avea olan bir telefonu 3g araması yaptım. Öncelikle Kablosuz bağlantı ile yaptım. Hat üzerinden 3g açık değildi. Sonra Mobil veriyi açarak yaptım. Çalıştı bir sıkıntı yok. Ama aveadan vodafone aradım olmadı çalışmadı. Belkide sadece aynı hatlar arasında yapabiliyorsundur çözemedim. ama dediğim gibi Aveadan aveya ya çalışırlığını test ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 16 Mayıs 2015; 18:39:14 >
  • Gece çekimlerinde mutlaka odaklama yapmanız gerekiyor yoksa çektiğiniz fotoğraflar bulanık olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bu arada söylemeyi unuttum gece çekimi beklediğimden fazlasıyla iyi çıktı
  • arkadaşlar yarin telefonu gonderecegim icin bir sure butce ayarlayana kadar m modeli bende olmayacak o yuzden forumda pek olamayacagim kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a aradasima bunda 5 gün evel m1453 aldık yaniliz telin sarji çok çabuk bitiyor mesela baska arkadaşa lenovo a328 aldık ayni işlemci ve batarya var ama lenovoda 1 günde 6 saat ekran suresi alırken m1453 de 3 saat civarı ancak aldık biliyotum m1453 daha iyi ekrana filan sahip ama bu kadar fark olmasi normali sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.