Şimdi Ara

QUATRO M1453 ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
701
Cevap
21
Favori
35.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lenovo a328 Boyut: 4,5’’ FWVGA (854 X 480) TN ekrana sahip, quatroda 720p 5inclik bir ekran var. ekranı hem küçük hem çözünürlük düşük. bu bir etken.

ayrıca iki telefonun arka planında kullanılan programlar (farklılık gösterebilir) ve kitkat sürümlerinin özelleştirilmesi gibi etkenlerde batarya süresini etkilemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

S.a aradasima bunda 5 gün evel m1453 aldık yaniliz telin sarji çok çabuk bitiyor mesela baska arkadaşa lenovo a328 aldık ayni işlemci ve batarya var ama lenovoda 1 günde 6 saat ekran suresi alırken m1453 de 3 saat civarı ancak aldık biliyotum m1453 daha iyi ekrana filan sahip ama bu kadar fark olmasi normali sizce

A328 in özellikleri

4.5 inç
    1gb RAM
    2000mah batarya
    480*854 ekran

M1453 ün özellikleri

2gb RAM
    5 inç
    2gb RAM
    720*1280 ekran

Bu özelliklere bakarak şarj ın az gitmesi normal birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum. Sizce Quatro M1453 mü yoksa General Mobile 4G Android One mı? İkisi arasında kararsız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum. Sizce Quatro M1453 mü yoksa General Mobile 4G Android One mı? İkisi arasında kararsız kaldım.

General Mobile 4G

QUATRO M1453 ANA KONU

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Sadece satış noktaları olarak mı cevap veriyorsunuz? Kalite, özellik, servis açısından hangisi peki?

• Servis açısından bakarsak Quatro alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Sadece satış noktaları olarak mı cevap veriyorsunuz? Kalite, özellik, servis açısından hangisi peki?

General Mobile 4Gnin arkasında telpa ve google var kalite olarak kullanıcılardan iyi yorumlar geliyor bataryası iyi bildirim ışığı var yazılımı iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

Servis açısından bakarsak Quatro alın derim.

Telpa Türkiye'nin en hızlı servisi kendilerini çok geliştirdiler eski telpa değil artık.

• arkadaşlar merhaba
    m1453 kullanıyorum bu cihazda dlna yok sanırım wifi display var onu nasıl kullanabiliriz bilgisi olan varmı ?
  • wweewe W kullanıcısına yanıt
    ayarlar > Ekran > Yayınlama ekranına girip kablosuz yayınlamayı etkinleştireceksiniz. Yakınınızda bu özelliği destekleyen tv vs var ise telefonla eşleşecek ve kullanabileceksiniz. Ben evimde LG LA640s te kullanıyorum.
  • hımm teşekkürler bir deneyeyim .
  • olmadı bende daha önce s3 vardı onunla bağlandım philips tv var ama m1453 de ayarlardan ekrana girdiğimde paylaşılacak ekran yok yazıyor. zaten fotolarda da paylaşma kısmında oyle bir sekme çıkmıyor.
  • wweewe W kullanıcısına yanıt
    Yayınlama ekranına girdikten sonra menü tuşuna basıp çıkan yazıyı etkinleştirin öyle bağlanıyor
  • hocam telefonu root ladım da yanlız Recovery nasıl yüklücez. bir türlü yapamadım. Yardımlarınız bekliyorum.
  • öyle yapıyorum zaten yine olmuyor. Üsten cekilen ekranda yayınlama ekranı sekmesi pasif gçzüküyor.
  • Arkadaşlar telefonu güncelleme si var yükleniyor sonra kapa ip açılıyor guncwllemiyor nasil yapicaz bunu. Anlamadım.

• Telefonu sifirliyirum sifirlamiyir olduğu gibi kapanıp açılıyor. Sesi cok az hoporlerin. AVEA hattında şebeke sorun yaşıyorum. Aynı telefonu ayni yerde deniyorum. Benim telefon 1 dış zorla çekiyor diğer telefun full çekiyor. Aldima pişman oldum. Genaral mobile yeni telefonu çıkmış onu alin. Telefonda sadece gorsellik var. 2 gb RAM fiyasko oyunlarda kasiyor. Ekran takılıyor..

• Arkadaşlar biri ön kameradan çekilmiş fotoğrafı ekleyebilir mi? Yada daha önce eklenmişse mesaj linkini verir misiniz? Ben göremedim de. Arkadaşa telefon alma arifesindeyim de şıklık ve kamera önemli onun için geri kalan özellikler teferruat sayılır.
  • Arkadaşlar en ufak bir oyun aciyirum telefon acayip isiniyor. Sanki yanacak gibiii . Satıp genaral mobile almayı düşünüyor. Kamaresi iyi değil. Sarzi cok cabuk tukeniyor. Telefon acayip isiniyor. Hoporler sesi cok az. Şebeke sorunu var. Alacaklar bunları göz arda etsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: leaf1985

Telefonu sifirliyirum sifirlamiyir olduğu gibi kapanıp açılıyor. Sesi cok az hoporlerin. AVEA hattında şebeke sorun yaşıyorum. Aynı telefonu ayni yerde deniyorum. Benim telefon 1 dış zorla çekiyor diğer telefun full çekiyor. Aldima pişman oldum. Genaral mobile yeni telefonu çıkmış onu alin. Telefonda sadece gorsellik var. 2 gb RAM fiyasko oyunlarda kasiyor. Ekran takılıyor..

Bu şikayetinizi f1453 konusuna yazarsanız iyi olur. Quatro yetkilileri bu konuya destek vermiyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.