Ne gibi bir hata alıyorsun arkadaşım? Yardım edebileceğim bir konu varsa her türlü elimden geleni yaparım...
Akşama msn den yardımcı olayım ben sana. Arkadaşlar bu arada şöyle bir sorun çıkıyor gerçi 3 server var birine girersiniz ama çok kişi olunca eski haritalar yetersiz kalıyor bazen 6++ , rocket arena haritaları yada wcp lere geçiliyor bu haritaları yavaş yavaş temin edin derim ben açıkçası harita değiştiğinde giremiyorsunuz ve ben üzülüyorum. Sonuçta oylamayla yapılan bir değişiklik olduğu için bişey de denemez.
6++ özellikle çok zevkli bir haritadır ra da aşağı kalmıyor.
İyi oyunlar.
Benim serverda kullandığım ad . yada de@th ,bilginize.
beyler ben bir süredir zaman olmuyor yaz okulu geyiğine giremiyorum. sizinde mi zamanınız yok. yoksa tatile mi gittiniz yaw.
okullar açılıyor. millet tatilden dönmüştür. ben hemen hemen hergün oynuyorum osnden. sin nerelerdesiniz. bu arada oyunu bilmeyen veya hatırlayamayanlar varsa bir iki demo hazırlayıp buraya koyacağım. boş bırakmayın beyler.
selam.istanbulda olup da bu oyunu pro lar la oynamak isteyenler msn den bana ulaşsın..fakat biz sadece asıl quake3 modu olan osp de oynarız.
hmm. biz derken kaç kişisiniz dostum. clan felan var galiba. biraz bilgilendirir misin. istanbuldaki arkadaşları sana yönlendireceğime emin olaiblirsin. bir ara online oynayabilirseniz biraz takılırız. ama türkiyede online quake cpma olmuş. en azından osn de öyle. bi saniye be. ulan şimdi kafa çalıştı olm blue diamond yaw. gnc klan genocide. orta okuldayken hep sizden konuşurduk arkadaşlarla. birileri csye gittiğinizi söylemişti. üzülüştüm valla. abi oynamayı hala bırakmadıysanız zaten iyiydiniz deli oynuyorsunuzdur artık. nicewolf napıyor. brofilo(idi sanırım) ve diğerleri.sen hala dial up lamı oynuyorsun yoksa. bi kere tourney4 de beni fena benzetmiştin. hehe
şimdilerde oynayan defender, bear, only tnt,devil,kankokan var hatırlıcaklarınızdan. başka olduk.a iyi arkadaşlarda var ama onları hatırlamazsınız.
şu an oyunu pro olarak oynayan toplasan 10 kişi kalmadı.onlarda mecidiyeköyde bi kafeye takılıyor.eski megabyte kafedeki elemanlar. nicewolf birofilo roke filan hepsi bıraktı.birofilo cs takılıyodu en son.gnc clanıda dağıldı doğal olarak.zaten clandaki herkes ofline dı en son ben kalmıştım online olan.bende dayanamayıp ayrıldım. hafta içi 3-4 gün buluşup maç yapıyoruz.bi ara guzel demoları upload ederim.ben neti bıraktım.nette sadece warcraft 3 oynuyorum. fakat bir başka olayda herkes 11 ekimi quake4 ün çıkmasını bekliyor.
demolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. defender ve bear istte oldukça iyi oynayan arklar. tnt nereli bilmiyorum. onlara seni söylerim. sizin gittiğiniz kafeye uğrarlar bir ara. ben de demo koyacaktım buraya avi formatında. oyunu bilmeyenlere göstermek istiyorum. imkanın varsa avi şeklinde çek. q4den önce bi alt yapı oluşturalım. en azından netten yeni arkadaşalr ediniriz bu efsaneyi oynayan.
selamlar...
baya uzun bir süredir giremiyorum çnk evdeki network hattı uçtu fırsat bulduğumda yapıp gene aranıza katılacağım..
spawn kardeş kendine ii bak en kısa zamanda görüşürüz umarım....
özledim olm kevin. umarımm sorun çabucak giderilir. q4 çıkmadan ankaralı quakerlar olarak buluşuyoruz. yazmayı unuttum. buraya da yazayım dedim. buluşmalara gelmek isteyen olursa bekleriz.
Hortingen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme