Şimdi Ara

QUAKE 3 OYNAYAN VAR MI. LİNKLER EKLENDİ. TÜRK SERVERİ AÇILDI TEKRAR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde msn spawn da var ondan eklersin
  • hoooppppp bizim konu nerelere gitmiş....arkadaşlar hadi ya bu akşam kapışacağız inş....

herkesi bekliyoruz....

not:birde mod. ricam bu konu sticky olabilir mi acaba quake severleri buluşturmak sevaptır.....
  • kardeşler ben bu akşam giremeyebilirim. siz takılın. dün gene manyaktı yaw. olm onlytntkardesi gördüm. duygulandım valla. adamla ne son 2-3- sene önce oynamıştım.
  • biz ondan cs oynamıyoruz. istersen akşamları takıl bizimle. genelde 9dan sonra giriyoruz msnde konuşup.

quote:

Orjinalden alıntı: marlo

quake3 ü bugün arkadaşla ağdan oynadık....oyunun üzerinden kaç yıl geçmesine rağmen yine nasıl zevk veriyo hayret yaw...source dan daha zevkli geldi bu....
  • BEYLER AVATURK SUNUCULARI AÇILMIŞ.http://www.oynasana.com/sunucular/ BURDAN KAYIT OLARAK BAĞLANABİLİYORSUNUZ. NİCKİNİZİ TAM YAZIN SONRA FARKLI NİCKLE OYNAMAYIN BENİM GİBİ. HEE UNUTMADAN PİNGLER 30-40 ARASI MANYAK YAW.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenon

http://www.big-boys.com/articles/candlewar1.html
    izleyin

oyundan biraz fazla etkilenmiş bunlar
  • bide team arena vardı, bu oyunu nerden bulabilirim?
  • yaw ben oyuna girince hep lagdayım hiç jurtulamıyom
    neden acaba oyundayken esc ye basıyorum takım seçmek için takım menüleri kapalı sadece joın gane yazısı çıkıyo
  • çok hoş olmuş yaa.

quote:

http://www.big-boys.com/articles/candlewar1.html
    izleyin
  • quote:

bide team arena vardı, bu oyunu nerden bulabilirim?

Team arenayı salla zaten tutmadı pek oynayan olmadı gömüldü gitti.

www.oynasana.com serverlarındayız artık arkadaşlar adsl 30-40 ping alıyor buyrun gelin 3 server hizmetinizde.
  • bu akşam herkes gelsin beyler kapışalım...

-spawn- haftaya geliyormuş mouse haftaya tamamdır yane.....

gerçi kırmızı istesem yarın alırım da mavi istiyom neyse akşam msn gel oke...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

bu akşam herkes gelsin beyler kapışalım...

Değmez kardeş mavi kırmızı hepsi aynı onların al pişman olursan ben senden verip parasını alırım mouse u :) İki kardeş oynarlar evde
  • En yakın zamanda Quake III Arena yükleyip aranıza katılıcamEski günlerimi bende özledim.Sabahlardık cafelerde Quake III oynarken.Counter-Strike yoktu daha o zamanlar.Aaah ahhh.Ne günlerdi be
  • benim mousun da scrollu arızalı. anlamadım. hafifçe çevirmeye çalıştığımda sürekli dönüyor.
    hangi mouse u alıyorsun bakiim. ben mx518 almak isitoyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

bu akşam herkes gelsin beyler kapışalım...

@komikaze gel dostum çok eğlenceli. bekliyoruz bak.
  • razer alıcakmış. Karar verememiş mavi kırmızı ondan beklemede :P
  • mavi daha güzel be. alsın tabii. ben de adam gibi bi mouse almalıyım.

quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

razer alıcakmış. Karar verememiş mavi kırmızı ondan beklemede :P
  • Mavi stokta yok zaten limited edition olarak sürüyor razer onları piyasaya, fiyatı fazla ve kimbilir ne zmaan getirecekler :)

Hayır chamelon daha güzel çünkü benim :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 8 Temmuz 2005, 14:46:05 >
  • ya abi fiyat farkı 10 ytl çok değil ama herifler stoklara haftaya diyor ama geçen de birşey alırken 4 gün sonra gelecek dedi 2.5 ay sonra geldi...ondan kıllanıyorum....ve karar verdim allahın izni ile yarın gidip alacam....

spawn daha ii lerini allah sana nasip etsin...
  • Bu topicteki mesajlarımı takip ederseniz ilk başta girmeye çalıştığımı sonra girdiğimi anlarsınız. Şimdi de oyunu kaldırıyorum. Bu oyunu online oynamak için oyun + patchler + insan gerekli girdiğiniz serverda insana çok seyrek rastlıyorsunuz. Marka bir mouse + kazık bir mouse pad + kendini tanrı sanmak sonuç yaşasın işte serverda bol bulunan bir türk quaker sınız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.