Şimdi Ara

QUAKE 3 OYNAYAN VAR MI. LİNKLER EKLENDİ. TÜRK SERVERİ AÇILDI TEKRAR. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzeldi çabuk çıkmak zorunda kaldım ama Pingde hiç fena değil 65
  • yok abi gene de iyisin ancak beni vurduğun kadar diğerlerini vursaydın yenmiştik valla. cpma sevmiyorum felan diyorum ama ne yalan söyleyeyim ben de çok eğlendim. pingler de iyidi gurkansın dediği gibi.
    gurkans sen de çok iyi oynuyordun abi. kevin dostum şu yaz okulunu bi halledeyim wall gene bğlancam quake kendimi geliştircem. akşam olmayan mapleri de çekeyim de yükleyeyim.

quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

vallaha dün akşam oynadık ama şu friendly fire olayını kapatsalar iyi olurdu....az çekmedi spawn bende(aynı takımdaydık çaktırmayın ) ama gerçekten paslanmışım bir de üzeine mouse um bozuk olunca çok kötü oynadım ama alışacağız....aylardan sonra ilk oynayışım nede olsa....

ama zevkliydi.....

• yaw dün ben girip çıkmak zorunda kaldım lagdan dolayı
  • senin nick neydi yaw.

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

yaw dün ben girip çıkmak zorunda kaldım lagdan dolayı
  • Ayarları vermiştim onları mutlaka uygulayın pişman olmazsınız :)
    /cl_maxpackets 30
    /rate 25000
    /cg_optimisebw 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

senin nick neydi yaw.

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

yaw dün ben girip çıkmak zorunda kaldım lagdan dolayı

fatalflex[Tur]
  • Beyler hangi server bu ben all seeing eye ile arıyorum bende öyle 65 pingli bi yer yok. En düşük 95 o da alman.
  • bir önce ki server da ip si yazıyor ama oynamam için pro mod felan gerekli bilmiş ol oke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 6 Temmuz 2005, 14:41:31 >
  • beyler multiplayer spicifyden 62.103.148.85:27960 serverina bağlanabilirsiniz. 256k adsl için ping 60-75 arası daha kötü olmadı. nazar değmesin. siz de gelin. yalnız cpma yüklü olmalı.

serveri
    quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Beyler hangi server bu ben all seeing eye ile arıyorum bende öyle 65 pingli bi yer yok. En düşük 95 o da alman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Beyler hangi server bu ben all seeing eye ile arıyorum bende öyle 65 pingli bi yer yok. En düşük 95 o da alman.

All seeing eye bazen net ping değeri vermiyor 200 gösterirken girdiğimde 60 la oynuyorum. All seeing eye a yukarıdaki server adresini ekle kaydet bundan sonra boş dolu görürsün çift tıklayıncada otomatik bağlanır ;)
  • beyler bu akşam da yapıyor muyuz????

birde @gürkans
    abi beni msn eklesene girmeden konuşurum beraber gireriz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 10 Temmuz 2005, 17:48:19 >
  • yaw bu quake 4 ü de çıkarıyorlarmış ben incelemeyi yeni gördüm. linki vereyim.http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1982&pg=1 multiplayeri iyi olur umarım. tabii quake3 ü bırakmıcaz gene.
  • Quake 4 ün haberleri uzun zamandır var zaten onuda oynarız ama unutmayın ki hala hatırı sayılabilecek bir topluluk quake 2 oynuyor 3 oynayanları zaten gördünüz yani her jenerasyonun bir fanatiği oldu ve olacak.
  • Msn bağlanmıyor yavvv. Bir sorun var.Kevin dün selam yazdım galiba uyuyordun veya dediği gibi film izliyordun nyse.baş sefere...Hele şu msn düzelsinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Msn bağlanmıyor yavvv. Bir sorun var.Kevin dün selam yazdım galiba uyuyordun veya dediği gibi film izliyordun nyse.baş sefere...Hele şu msn düzelsinde...

valla görmedim filmdeydim ve uyuya kalmışım zaten...
  • quake3 ü bugün arkadaşla ağdan oynadık....oyunun üzerinden kaç yıl geçmesine rağmen yine nasıl zevk veriyo hayret yaw...source dan daha zevkli geldi bu....
  • Bu akşam yunan serverında oynamayı başardım herkesi beklerim daha 32 slot var . Yunanın serverı deniz girmeyen keriiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

spawn
    mhfindik
    bear
    kevin romeo
    femre
    fatalflex
    ferhat bayrak
    gurkans

bu şekilde bir sever bulup oynayalım beyler. serveri bulmak lazım ama. zamanı kararlaştırırız. aslında belki defender bize yardım edebilir. onu bi bulayım ben.

oynamak isteyenler buraya yazsın arklar. çok eğlenceli olcak.

Benide Ekleyin...
  • valla biz spawn la konuşup öyle giriyoruz....

sizide bekleriz...

msn e eklerseniz daha rahat olur....
  • Spawnda var msn adresim ekleyebilirsiniz ondan alıp gerekli yardımda bulunurum zevkli bir akşamdı ilgi duyan herkesi bekleriz ;)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.