Şimdi Ara

QUAKE 3 OYNAYAN VAR MI. LİNKLER EKLENDİ. TÜRK SERVERİ AÇILDI TEKRAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında 2 sene oynamamıştım en son. oss vardı sonra da üniverstede oyun elime geçmedi. bir arkadaş oyunu geçen gün getirmiş bende alıp yükledim. eskisi gibi tam oynayamıyorum ama türk quake oyuncularıyla biraz muhabbet edeyim dedim.
    siz ne zamandır oynuyorsunuz türkiyede hangi serverlar var. oynayan adam sayısı 1000 i geçermi acaba. biraz nostalji yapalım hadi beyler.

LİNKLER

1.32 point relase tıkla
    alttaki win32mb ve ya linux32mb yazılarından uygun olanını seçin.

osp v1.03 tıkla üye değilseniz 5kb/s den daha hızlı dl için tıkla

cpma v1.32 tıkla ya da tıkla türk serverlarında cpma kullanılıyor. bu moda alışın.

oynasana.com adlı sitede daha bir çok dosya var onlara da burdan ulaşabilirsiniz.

hiritalar tıkla alttaki mappacklerin bazılarını indirmekte yarar var. rocket arena özellikle de. çunku sizde olmayan rocket arena mapleri çıkabiliyor karşınıza ve bağlanamıyorsunuz.

allseeing eye yahoodan bunun için iyi bir site bulamadım ama full sürümü p2p programlarından aratabilirsiniz. bir server bulma programı. diğer oyunlar için de kullabiliyorsunuz

punk buster burdan quake3arena için olanı seçin. hile engelleme programı. pb nin aktif olduğu serverlara bağlanmak için bunu enable etmelisiniz.

1.32 osp ve cpma yı quake i yüklediğiniz dosyaya yükleyin. örn:E:\Quake 3

pbyi Quake III Arena\pb dosyasının içine ekleyip çalıştırın. son sürümleri download etmesi biraz sürer. yanlış bir yere eklerseniz bu dosyada no punkbuster files are found diye bir mesaj verir.

all seeing eye ı sitediğiniz bir yere yükleyebilirsiniz.

online iken gurkansın verdiği bu ayarları konsola yazarsanız bağlantınız açısından daha memnun kalabilirsiniz.

/cl_maxpackets 30
    /rate 25000
    /cg_optimisebw 2

burada düzeltilmesini istediğiniz bir hata veya istekleriniz varsa topice yazarsanız sevinirim. teşekkürler.
    QUKAE 3 ARENA.

http://www.oynasana.com/sunucular/ ADRESİNDEN GİRİŞ YAPARAK SERVERLARA BAĞLANABİLİYORSUNUZ. PİNGLER 30-40 ARASI.

OYUNDA YAZIŞAN İNSANLARI VURMAYALIM ARKADAŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 9 Temmuz 2005, 13:06:41 >

• asla vazgeçmeyeceğim oyunlardan birisi QuakeIII Arena'dır.hiç online oynamadım araya bazı sebepler girdi.ÖSS 'ydi üniversiteydi şimdide finaller.ama oynaycak adam olursa hayır demem.
  • Benimde vazgeçemedigim oyunlardan birisidir aslında bende online oynayamadım ama internet cafe'lerde arkadaslarla en fazla 8 kişilik oynadıgımız oldumuştur
  • .www.avaturk.net/sunucu.php
    var ama oda kapanacak 10 haziranda.
  • Quake den vazgeçilirmi be delirir insan asla vazgeçmeyeceğim oyundur
  • beyler oynayalım o zaman be. kararlaştıralım buluşalım bi gün. avaturk sunucuları kapanmayacakmış. sunucular oynasana.com a devredilecekmiş. hatta ben ankaradayım finallerde bitti boyna quake oynıcam quake 4 gelene kadar. ankaralılarla pazar günleri buluşabilirim internet cafede. online oynamak da beyler ayrı bir zevk. ben de bunun farkına 5 yıl sonra geçen hafta vardım. ben şimdi avaturkun istediği sürümleri indiriyorum tamamlayım oraya da bağlancam.
  • avaturk kapalı ve 10 unda kapancak. üye olmaya değmez. 40 pini kabul ediosanız (avada 30 civarı) ben server açiim 3 kişi oynayalım. burdan ulaşın: msn: mhfindik@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok deli oynardık internet cafelerin meşhur zamanın da cafe sahibi arkadasımızdı aksam başlar ertesi gün sabah bırakırdık bununda sebebi gözlerimizin artık acıyıp sulanmaya başlamasıydı

akşam cafenin herkese açık vaktınde yaklasık 20 kişi olurduk sonra cafe kapanıp yani dış müşterilere kapanıp kendi arkadas grubumuz kalınca da 8-10 kişi olurduk ki işte esas olay o onda başlardı.

ya ne günlerdi ya özledim o kargaşayı ve de hızı

bence ne half-life nede unreal Quake in yerini tutmaz çünkü Quake deki hız hiçbirinde yoktur.

eski günlere dönmek güzel oldu
  • Biz de yaa özellikle lisedeyken her gün Bilgisayar odasına girmeye çalışıp Quake oynardık.... HEy gidi günler heyyyyy.........
  • Valla açabilen biri olursa bende gelirim kapışmaya....
  • beyler 30-40 ping lerden bahsetmişsiniz var ya gözlerim yaşardı. ben 3-4 sene önce dialupdan sanane de 200-300pingle oynardım. şimdi türk serverlarına bağlanamadığımdan fransız ya da rus serverlarından adsl256k ile 130-180 pingle oynuyorum. şu downloadları yapıp bir an önce avaturkten oynayayım bari.
    @mhfindik dostum zaten oynasana.com daki topici de sen açmışsın. orda defender bir açıklama yapmış ve bence de çok mantıklı.http://www.oynasana.com/forum/m246823 onun bir çaresine bakılır. serversız kalmayız be dostlar. olmazsa sen açabilrirmişsin saninle oynarız. gerçi ben artık çok iyi oynayamıyorum.

edit: ulan 10 hazirana da 4 gün kalmış harbi. üyeliğe gerek yok. 30-40 pingi bi görebilseydim. gözüm açık gidecek valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 6 Haziran 2005, 10:08:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

beyler 30-40 ping lerden bahsetmişsiniz var ya gözlerim yaşardı. ben 3-4 sene önce dialupdan sanane de 200-300pingle oynardım. şimdi türk serverlarına bağlanamadığımdan fransız ya da rus serverlarından adsl256k ile 130-180 pingle oynuyorum. şu downloadları yapıp bir an önce avaturkten oynayayım bari.
    @mhfindik dostum zaten oynasana.com daki topici de sen açmışsın. orda defender bir açıklama yapmış ve bence de çok mantıklı.http://www.oynasana.com/forum/m246823 onun bir çaresine bakılır. serversız kalmayız be dostlar. olmazsa sen açabilrirmişsin saninle oynarız. gerçi ben artık çok iyi oynayamıyorum.

edit: ulan 10 hazirana da 4 gün kalmış harbi. üyeliğe gerek yok. 30-40 pingi bi görebilseydim. gözüm açık gidecek valla.

ii tamam işte arkadaşım. sen beni msnine ekle. gel oynayalım server kur de. 40 pingle oynayalım senle. gircemk olan varsa başka onlarda eklesin beni listesine.

• yalan oldu galba
    gelen giden yok. oynamak isteyen yokmu?. yazıosunuz faliyet yoq
  • ben varım dostum. geçen girdiğinde msne sana selam yazdım sen meşgule ayrılınca rahatsız etmeyeyim dedim. beyler bu olayım peşini bırakmayalım. en azından dh ailesi olaraktan quake turnuvaları yapalım aramızda. beyler liste felan çıkartalım çok eğlenceli olcak gelin işte. buraya yazsın oynamak isteyenler. buraya mesaj yazsın. şimdilik oynayacaklar:

spawn
    mhfindik
  • spawn ben tr den q3 serveri buldum. avaturk diil. ve bedava. sen girince msg at bana msn den ben spawn diye. çünkü sürekli meşgul durumdayım ben. bakma sen. bilgisayarın başında diilmişimdir msg attında. ip yi donanımhabere yazdım. bulamassan gel ben veririm sana. buluşup kapışalım senle. unutma msn de herzaman durumum meşgul olur. meşgul olmasamda.
  • beyler dun mhfindikla oynadık biraz ve inanılmaz zevkliydi. en azaından bir arkadaşlık kurduk. oynamak isteyen varsa bizi msn e yüklesin ve konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 3 Temmuz 2005, 16:05:48 >
  • canolar gelin ava serverları artık bedava all seing eye den bakabilirsiniz hatta :) gelin gelin hadi gelin ben daha nekadar pis pislim
  • ben dün allseeing eye i indirdim ve avadan 55pingle oynadım. aslında 1v1 olan bir serverda pingim40 felandı ama kimse girmedi. aslında cpma yı sevmiyorum bir de nedese avadaki adamlar qdamage felan alıyorlar. bimiyorum ben qdm felan almam.
  • bende eskiden deli gibi oynardım ama şimdi oynayamıhyorum
  • bende oynarım arkadaşlar.....

msn gelirim oke....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.