Şimdi Ara

QUAKE 3 OYNAYAN VAR MI. LİNKLER EKLENDİ. TÜRK SERVERİ AÇILDI TEKRAR. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

@fifo

sadece yanlış anlamadan bir gerginlik oluştu...
    senin yerinde bende olsam böyle davranabilirdim...
    onun için konunun kapanmasını ve senide aramızda görmek istiyoruz...oke kardeş...
    takma böyle şeyleri kafana....
    lütfen bu konuda kapanmasın zaten tr deki şuan soyu tükenen quake3 nesillerinin sonuyuz bari birbirimize destek olalım....

son derece doğru. fifo,gurkan ve kevin,komikaze ve diğer arkadaşlar. aramızda olmanız beni sevindiriyor. bunu size de söyledim. arkadaşlar lütfen topice zarar verecek tartışmlarda bulunmayalım. bu tartışma hakkında yazı yazmayalım. boş yere kavga olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 9 Temmuz 2005, 12:44:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Sadece point i kurup üzerine osp ve cmpa yı kurunca bu sefer can't load default.cfg diyor.

dostum karşılaştığın sorunu nasıl giderdiğini ayrıntılarıyla yazarsan sevinirim. çünkü bu sorunla karşılaşan diğer arkadaşlar olursa onlar da bundan yararlanırlar.
  • Dostum spawn ben de oyun zipli halde. İlk önce oyunu silip baştan kurayım dedim(Temiz iş olsun).Bu işlemden sonra senn dediklerini yani osp ile cmpa yı oyunun olduğu klasöre kurdum.Bu işlemden sonra da point release yi kendi oluşturduğum klasörün içine kurdum hepsini oyunun bulunduğu klasöre kopyala-yapıştır yaptım.Windowsun klasik soruları soruldu bu dosyayla bu dosyayı değiştirmekten emin misiniz? diye.Tümüne Evet dedim ve kopyalama başarı ile sonuçlandı. Diğer türlü olursa yani point release yi program tarafından gösterilen yere kurduğumda olmuyordu.Böylece sorun kendiliğinden halloldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

Hayırdır kötü bir gün geçirdin herhalde?

Ben oyuna her girişimde en az 4-5 kişi buluyorum.ki 99 dan bu yana oynarım "kendimi hiç tanrı sanmadım benden çok çok iyi oynayanlarda sanmazlar çoğunu iyi tanırım"

bla bla bla ...

Quaker God

tebrikler, bu kadar güzel bi şekilde kendini belli etmişsin...

Valla konuya tepeden inip böyle mesajlar atarak bi yere varamazsın o büyük yazdığın kelimelerin bir esprisi var ama senin anlamanı beklemek sana büyük haksızlık olur kanımca o yüzden üstüne gitmiyorum oynayacaksan buyur oynamayacaksan da kalabalık etme. kendine iyi bak ;)

Bu arada fifo ben 99 da başladım demedim q3 ü 99 dan bu yana oynadığımı belirttim quakerlığı sahiplenmek ne demek onu da anlamış değilim ama bir sorun varsa paylaşırdın bir çözüm yolu arardık bi şekilde durumu çözerdik ama sen agresif davranarak bizleri üzüyorsun.

• Eee? Topluca bir kapışalım!!!İyi olur...Ne dersiniz arkadaşlar. Şöyle bir kapışalım artık... Bu akşam 21:00-23:00 nasıl?
  • dostum akşam ders çalışcam ya. yaz okulu var ya. çarşamba sınav var ondan sonra her akşam netteyim.

quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Eee? Topluca bir kapışalım!!!İyi olur...Ne dersiniz arkadaşlar. Şöyle bir kapışalım artık... Bu akşam 21:00-23:00 nasıl?
  • aga
    quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

senin nick neydi yaw.

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

yaw dün ben girip çıkmak zorunda kaldım lagdan dolayı

knight online ilgili bir şey biliyor musun
  • aga bane mı dedin
  • aga bana yardım eder misin bu siteye yeni kaydoldum er daha bana yardım edersen sevinirim bi el at yüzbaşım
    spawn
  • quote:

Orjinalden alıntı: gelin allen

aga
    quote:

senin nick neydi yaw.

quote:

• 50 tane konu var ko ile ilgili gidip onlardan birine yazarsan bilgi alabilirsin.
  • gurkansin dediği gibi ko yazanlara bak kardeş. bi de yüzbaşı felan olayını bırak. rütbeli olup da hiçbir şey bilmeyen çok.
    quote:

Orjinalden alıntı: gelin allen

aga
    quote:

senin nick neydi yaw.

quote:

• evet aga bilmeyen çok sende onları kazıklıcan daha iyi işte bedavaya safhir bile alıyom ben 220ka ya satıyom zengin oluyon gidip kazıklıcan benim işim o iyi para var bu işte anladın mı biraz mantıklı ol git kazıkla.
  • kaıklamak güzel kazıklaya bilene kazıklanmak güzel kazıklandığını bilmeyene :)))))))))))))
  • EHHE soylemden edemicem 2 gun once mirage dagger aldım 30m e +1 sonra 65m e sattım
    iiiiiiiiiiiiiiii mi???
  • Arkadaşlar bu konu sizin için değil eğer q3 oynayacaksanız sorununuz varsa yazın yoksa kalabalık etmeyin lütfen knight online la zaten çöplüğe dönmüş ortalık burası temiz kalsın ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

Arkadaşlar bu konu sizin için değil eğer q3 oynayacaksanız sorununuz varsa yazın yoksa kalabalık etmeyin lütfen knight online la zaten çöplüğe dönmüş ortalık burası temiz kalsın ;)
  • ya allah aşkına ko yu ne sokuyorsunuz buraya ya...

başlığı görmediniz QUAKE yazıyor K.O yazmıyor gidin başka yerde soru sorun yada p.m atın boşuna topic i kirletmeyin lütfen....
  • yaw beyler ben bu oyunu sizlerle online olarak oynamayı çok istiyorum ama ne zaman spawn ın verdiği linklerden bişey indirmeyi denesem ya işin içinden çıkamıyorum yada hata veriyo hata verme işi CPMA 1.32 de oluyo genellike kafayı yiycem artık oynamak istiyorum bayılırım quake e bana bi yardım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

yaw beyler ben bu oyunu sizlerle online olarak oynamayı çok istiyorum ama ne zaman spawn ın verdiği linklerden bişey indirmeyi denesem ya işin içinden çıkamıyorum yada hata veriyo hata verme işi CPMA 1.32 de oluyo genellike kafayı yiycem artık oynamak istiyorum bayılırım quake e bana bi yardım...

ozur dilerim femre. en kısa sürede yeni linkler bulup buraya koyacağım. oynasana da dl yapmak biraz zor. ben de zorlanarak ra3 mappacki indirebildim. senin de aramızda olmanı çok istiyoruz. çünkü manyak eğlenceli.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.