Şimdi Ara

QUAKE 3 OYNAYAN VAR MI. LİNKLER EKLENDİ. TÜRK SERVERİ AÇILDI TEKRAR. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırdır kötü bir gün geçirdin herhalde?

Ben oyuna her girişimde en az 4-5 kişi buluyorum.ki 99 dan bu yana oynarım "kendimi hiç tanrı sanmadım benden çok çok iyi oynayanlarda sanmazlar çoğunu iyi tanırım"

oynasana serverları oldukça hareketli bazı saatler iş güç yemek derken adam bulmakta zorlanırsın msnlerini aldığın adamlarada bir el atarım dersen çok nadir reddedilirsin.

Quake bir kültürdür böyle geldi böyle gidicek ister gel ister gelme kimse bişey kaybetmez ama agresif tavırlarınla insanları tahrik edip şurda ağzımızın tadını bozmaya hakkın yok.

İyi bir mouse a kazık bir mouse pade de ihtiyaç yok hatta fx5200 le dahi çok kaliteli oynarsın oyunu zaten quake görselliğe takılan bir oyunda değildir. Ben senelerdir a4 sonra ms kullandım hiçbiyerim eksilmedi bu mouse u çok beğendim aldım bunu quaker lığa bağlıyorsan bir problem olduğu açık.

Kimden yardım istedin ? Zaten ben yapılacak herşeyi yazdım ha gene olmadı öm atabilirdin seve seve bu konuda yardımcı olurdum.

Bu oyunu oynamak için saydıklarından öte bişey gerekli boşver zaten bu kafayla pek tadı da çıkmazdı. Eğlenceli günşer dilerim

Quaker God

• gurkans ben yazacaktım gerek kalmadı ellerine sağlık...

kimse tadımızı kaçırmasın allahın izni ile bu gece quake deyiz....
  • Oyunu ilk çıktığı zamanlarda internet kafelerde birkaç kez oynamıştım. Hakkaten yaw helva var internet var bilgisayar var ne duruyoruuuz Quake 3 oynayalım
  • dostum fifo. seninle oynadım. iyi de oynuyorsun. yukarıda sarfettiğin cümleleri büyük bir kızgınlıkla yazdığını biliyorum. ayrıca sorununun ne olduğunu ve senin haklı olduğunu da biliyorum ancak sana o terbiyesizliği yapanlar quakerlar değil. bunu diğer oyunun serverindeki oyuncular da yaşıyor. bu herifler her yerde var. ancak burda yazdıklarınla kızgınlığın yüzünden farkında olmadan bana ve diğer arkadaşlarıma laf sokuyorsun. oyunu iyi mouse ve mouse padlerle oynamak isteyenler olabilir ama bu olmdan da oynayabilirsin. ben şu anda scrolu bozuk ve altında da bir inşaat firmasının eşantiyonu olan bir mouse padle oynuyorum. logitech gibi bir mouse sadece oyunu oynamak için almıyorum ama sadece oyunu oynamak için alanlara da saygı duymak gerekir. bu onların keyfi sadece saygı duyabiliriz. çünkü bu araçlar da bir nebze gerekli. onlar olsa ben de belki biraz daha iyi oynayacağım. oyunu oynayanları bulmak zor değil. bu oyunu gündüz oynayanları her zaman bulamayabilirsin ancak büyük olasılıkla bunun nedeni: oyun 6 yıl önce çıktı. o zamandan oynamaya başlayanların nerdeyse hepsi üniverstede ya da bir meslek sahibi olmuş. yani insanların artık işlerii başından aşkın. saat 8 den sonra bu oyunu oynayanlar fırsat bulup gece 2lere kadar oynuyorlar. sen de biliyorsun ki o saatten sonra osn serverlarında oldukça kişi bulunuyor. ancak öğle saatlerinde serverlara girip de server boş olduğundan serverin sahibiymiş gibi davrana elemanlar her oyunda var. onlara da fırsat bulduğumuzda merak etme ağızlarının paylarını veririz. eczde olmasaydım sana yardım edecektim. o kendini tanrı sanan adilere doğrusunu gösterirdik. ama malum staj. imkanlarım yoktu o anda. fakat dediğim gibi bunlar her oyunda var.
    sen de farkındasın ki biz burda bu oyunu hala oynayan olabildiğince çok kişi toplayıp ounu netten canlı tutmaya çalışıyoruz. senin gibi bir oyuncuyu da kaybetmek istemeyiz. ancak yukarıda kızgınlıkla yazdığın şeyler yanlış anlamlar barındırıyor. o elemanların yaptıkları yüzünden burda bizim toplamaya çalıştığımız oyunculara kötü örnek oluyoruz.
    bu yüzden toplu halde bu mesajları sileim arkdaşlar. fifo kardeşim zaten seni msnde görünce ben sana durumu elimden geldiğince izzah ederceğim ancak mesajını silersen çok sevineceğim. diğer arkadaşların da sileceğinden şüphem yok. zaten kendi mesajını okuduktan sonra ben bunları söylemek istememiştim diyeceğinden eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 8 Temmuz 2005, 20:31:41 >

• bu gece gene toplanıyoruz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 8 Temmuz 2005, 20:30:34 >
  • hadi beyler saat 10 da hangi servera gireceğimizi kararlaştıralım
  • Arkadaşlar anlama kabilitenize hasta oldum o mesajdan yetersiz konfigürasyonla oynamaya çalıştığımı nasıl çıkardınız yuh. Ayrıca gürkans sen dediğim türden progamer özentisi bir insan olmayabilirsin tamam da quake kültürü falan ne iş bana mı anlatıyorsun. Hem 99 da başlamışsın ( quake3le) hemde çok güzel sahiplenmişsin quakerlığı. Benim raksnet quake2 serverlarından bilen bilir nickim Deadalus. Bu arada spawn beni uyardı mesajımdaki laflar size gitmiyor @gürkans ve kevin serverdaki bir olaydan bahsediyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifo -- 8 Temmuz 2005, 22:02:40 >
  • Beyler ben giremiyorum yavv!!!bütün dedikleriniz ok. point release tamm cmpa tamm osp tamm.hepsini aynı klasöre kuruyorum...point release yok diyor.....Yardım edin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

Hayırdır kötü bir gün geçirdin herhalde?

Ben oyuna her girişimde en az 4-5 kişi buluyorum.ki 99 dan bu yana oynarım "kendimi hiç tanrı sanmadım benden çok çok iyi oynayanlarda sanmazlar çoğunu iyi tanırım"

bla bla bla ...

Quaker God

tebrikler, bu kadar güzel bi şekilde kendini belli etmişsin...
  • Sadece point i kurup üzerine osp ve cmpa yı kurunca bu sefer can't load default.cfg diyor.
  • Yok mu bu konuda bana yardım edecek arkadaş?
  • senin msn neydi

quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Yok mu bu konuda bana yardım edecek arkadaş?

ee gir hadi abi.
    sen beni ekle o zaman serozkuzukiran@hotmail.com

sen bi baştan kur. önce quake i kur. sonra point relase1.32 sonra bak konsola gir oyunda sağ altta ne yazıyor 1.32 ise tamam.
    sonra osp yi geç. netten oynicaksan trde cpma oynanıyor. direk E:Quake 3 şeklinde dosyanın üstüne kur. yani ben öyle kurdum sonra bak cpma açılıor mu sonra neti dene. oynasana ya üye olmalısın bu arada oynamak için.
    ben osn deyim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 8 Temmuz 2005, 22:30:43 >
  • SPAWN la oynadık süperdi kafa kafaya yaptık.Elime verme durumları oldu ama yine de fena değildim hani.Çok zevkliydi...ne dudak kaldı ne de yanak ısıra ısıra bir hal oldum :D. nyse ben kaçtım arkadaşlar kendinize iyi bakın.eğer bir buluşma daha olursa gece 2-3 gbi burada olabilirim(bugunden bahsediyorum).İyi geceler.
  • jack biraz çalışırsan abi çok iyi olursun. çalış evde ok.
  • fifo mesajlarının bir kısmını okudum.Ve diğer mesajlara da baktım ki kimse senin gırtlağına yapışıpta "GEL BURAYA OYNAYACAKSIN ULAN" diyeni görmedim.Quake III Arena gurkans kardeşimin de dediği gibi artık bir kültür haline gelmiş, neredeyse hiçbir konf. özelliği istemeyen ama atmosfer,arena ve çatışma açısından bir çok oyuna halen kafa tutacak bir oyun.O yüzden diyorum ki eğer oynamak istemiyorsan oynama.Kimse seni zorlamıyor.Sil bilgisayarından gitsin ama buradaki insanlarında keyfini,huzunuru kaçırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

fifo mesajlarının bir kısmını okudum.Ve diğer mesajlara da baktım ki kimse senin gırtlağına yapışıpta "GEL BURAYA OYNAYACAKSIN ULAN" diyeni görmedim.Quake III Arena gurkans kardeşimin de dediği gibi artık bir kültür haline gelmiş, neredeyse hiçbir konf. özelliği istemeyen ama atmosfer,arena ve çatışma açısından bir çok oyuna halen kafa tutacak bir oyun.O yüzden diyorum ki eğer oynamak istemiyorsan oynama.Kimse seni zorlamıyor.Sil bilgisayarından gitsin ama buradaki insanlarında keyfini,huzunuru kaçırma

Helal olsun "ÇOCUK"lar siz bu işi biliyorsunuz.

Konuyu kendi adıma kapadım ayrıca.

• Senden de bu beklenirdi.Helal olsun "EVLAT"
  • seneler evvel 200 ping le oynardım da gene ne kadar zevk alırdım beaaa... quake III gibisi yok be abi... hele şu çığlık atmalar varya....
  • Hakkaten ya.QUAKE 3 süper bir oyun...Acaip hoşuma gidiyor oynamak..
  • @fifo

sadece yanlış anlamadan bir gerginlik oluştu...

senin yerinde bende olsam böyle davranabilirdim...

onun için konunun kapanmasını ve senide aramızda görmek istiyoruz...oke kardeş...

takma böyle şeyleri kafana....

lütfen bu konuda kapanmasın zaten tr deki şuan soyu tükenen quake3 nesillerinin sonuyuz bari birbirimize destek olalım....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.