Şimdi Ara

QUAKE 3 OYNAYAN VAR MI. LİNKLER EKLENDİ. TÜRK SERVERİ AÇILDI TEKRAR. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linklerdeki dosyaları indirip geliyorum
  • spawn
    mhfindik
    bear
    kevin romeo
    femre
    fatalflex
    ferhat bayrak
    gurkans
    fifo
    marlo

belki turnuva felan yaparsak diye oyuncuşarı yazıyoprum.
    isteyen olursa söylesin ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 7 Temmuz 2005, 18:25:23 >
  • Oynasana serverları açılanana kadar yunan serverındayız dün gece 4v4 oynadık genelde multiarena lar açık isteyen istediği mapte oynayabiliyor tek server üzerinde bekleriz ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

Oynasana serverları açılanana kadar yunan serverındayız dün gece 4v4 oynadık genelde multiarena lar açık isteyen istediği mapte oynayabiliyor tek server üzerinde bekleriz ;)

pinkler nasıl oluyor. yunan serverları da cpmaa mı kullanıyor. saat kaç gibi boş oluyor acaba.
  • Hep boş pingler 45-70 arasında değişiyor 256k adsl le 60 civarında oynadım gelin ister 1v1 takılın ister clan arena yaparız seçenek bol :P Şu anda işyerindeyim server ip sini hatırlamıyorum cpm 1.32 kullanılıyor bu arada unutmadan rocket arena haritaları gerekebilir eğer girmeye çalıştığınızda ra haritaları açıksa onları da çekiverin. Oynasana da da kullanılıyorlar bazen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

Hep boş pingler 45-70 arasında değişiyor 256k adsl le 60 civarında oynadım gelin ister 1v1 takılın ister clan arena yaparız seçenek bol :P Şu anda işyerindeyim server ip sini hatırlamıyorum cpm 1.32 kullanılıyor bu arada unutmadan rocket arena haritaları gerekebilir eğer girmeye çalıştığınızda ra haritaları açıksa onları da çekiverin. Oynasana da da kullanılıyorlar bazen.

çok teşekkür ederim. boş olursa haritalara sahip birisi girip servera haritayı standart bir haritaya değiştirebilir. seni de ekliyorum listeye gurkans. bizimle oynaman dileğiyle. o zaman bu akşam bir bakayım şu serverlara...

62.103.148.85:27960
    evde olan biri şu serverı bi deneyebilir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 5 Temmuz 2005, 16:21:45 >
  • bu akşam kapışalım ama msn de buluşalım ilk önce oke herkes birbirini eklesin buluşup girelim oke....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 10 Temmuz 2005, 17:47:54 >
  • Akşam server ip numarasını buraya yazarım. daha iyisini bulmanız biraz zor almanya falan da iyi ama 115 den aşağı düşemedim.
  • kardeş unutma sakın oke msn de verdim gel konuşup öyle girelim...
  • kevin ben arkadasla konusucam biz sana yardım ederiz server açma konusunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

kardeş unutma sakın oke msn de verdim gel konuşup öyle girelim...

büyük olasılıkla girebilirim abi ama bir iki iş çıkma ihitmali var. ama msn e kesin bi bakarım. olm var ya sen bi server açarsan manyak olur. boyna dm 1v1 turnuvalar tdm ler felan. bear ile şu işi bir konuş dostum tamam mı. eve gidince seni ekliyorum msn e.
  • spawn arkadaşım verdiğin linklerdeki dosyaları bir bir indirdim.dediklerinin de birbir yaptım :D. ama quake e girdiğimde sorunla karşılaşıldı kapatılması gerekiyor diyip ekranın rengi açılıyor...nasıl anlatsam renkleri kayboluyor anlayacağın.beyaza yakın oluyor...restart atmak gerekiyor atıyorum düzeliyor monitör.neyi yanlış yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 5 Temmuz 2005, 19:50:50 >
  • Server adresi bu.

62.103.148.85:27960

Ekran kartının güncel driverlarını yükle olmazsa ogl çekip onu kur
  • Ogl yi falan çektim sanırım 61 mb tı. hepsini kurdum.ama böyle yapıyor.driverdan diyorsun ha?.dur bakalım var ben de driver onu bir kurayım...
  • Teşekkür ederim gurkans sorun çözüldü arkadaşım...şimdi bu verdiğin ip yi yazacağım yerde port numarası da yazıyor onu napacağım...
  • all seeing eye kullanmanızı öneririm güzel bir program ve birçok oyunun içerde oynayan kişiler ve ping durumuyla birlikte izleyebilirsiniz.

Kullanmazsan napıcaksın

é harfiyle konsolu aç oyunda

/connect 62.103.148.85:27960

yaz bu kadar otomatik cpm a geçecektir oyun zaten.
  • hımm sen oradan yap diyorsun ben multiplayer a tıkladığımda.spe.... yli bir şeyler var ben oradan yaptm....bu arada ateş ettiğim zaman vurmuyor da 0.2 sn falan sonra vuruyor e ben vurana kadar da adamı tutturamıyorum...bu bağlantıdan mı?eğer öyleyse counter de niye öyle değil?
  • Servera gir sana bi kaç ayar yaptırayım düzelir yaklaşık 60 ping le falan oynarsın zaten yurtdışı olduğundan oynasana serverları aktif olunca gayet iyi olucaktır.

şunları yaz konsola ayrıca specify falan ne uğraşıyosun ya :) /bind f5 connect 62.103.148.85:27960 yaparsan artık her f5 e bastığında o servera bağlanır oyunda.

Şunları yaz serverda

/cl_maxpackets 30
    /cg_optimisebw 2
    /rate 25000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 5 Temmuz 2005, 21:19:53 >
  • madem bu kadar quakeçi potansiyeli var illaki server açacak biri bulunur.
    Şahsen ben Rocket arena denedim ve çok hoşlandım. Yinede hertürlü oyuna katılırım.
  • vallaha dün akşam oynadık ama şu friendly fire olayını kapatsalar iyi olurdu....az çekmedi spawn bende(aynı takımdaydık çaktırmayın ) ama gerçekten paslanmışım bir de üzeine mouse um bozuk olunca çok kötü oynadım ama alışacağız....aylardan sonra ilk oynayışım nede olsa....

ama zevkliydi.....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.