Şimdi Ara

QUAKE 3 OYNAYAN VAR MI. LİNKLER EKLENDİ. TÜRK SERVERİ AÇILDI TEKRAR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quake 3 arena da güzel ama bir de HL2 Deathmatch deneyin derim
  • spawn ben seni hatırlamadım ama defender seni hatirladi sen hangi servera saat kacta geldin genelde biz 11-12 de ordayiz bazen daha gec girioz :) ama sunu solim sana artık bu oyun cpm oldu oldu yani mecburen orencen ve orendikcede seviceksin yani alısırsın merak etme chtv den bi kactane demo cek izle hareketleri kapmaya calıs sen beni bul yada :) quakerbearxl@msn.com
  • yaw bu arada yanlıs anlamayında bi quaker'a asla halflife onermeyin cunki onlar bize gore cerez :P oynamayız yani ole yavas oyunlar hız istioz biz o bi ctf de bayragı kapıp huleyn acılın geliom pesimde 5 adam kos kos o heycan nerde ole hl falan hikaye
  • dostum ben 2-3 sene önce sanenede takılırdım. 11-02 arasında her saatte girdiğim oldu. defender ile guardianı hatırlıyorum ben de. bir de onlytntkardeş nicewolf bluediamond ve rambo vardı. başkalarını bek hatırlayamıyorum. güzel zamanlardı yaw. şimdi de yaşatalım diyorum. oynamak isteyenler beni yada mhfindik i bulabilir. bear dostum ben seni ekliyorum msne. benim bir ara mail quake is an art @.. idi yaw.
  • kevin romeo bekliyoruz bak gel dağıtalım biraz.
  • QUAKE böle zevk almadım hiçbir oyundan bea
  • beyler buraya yazmak istedim

2mb boşta bir hattım var ve quake3 server ı açmak istiyorum...bir süreliğine...bunun bir yolunu anlatabilecek arkadaş varmı???acil....
  • adamım kevin romeo be. dostum mhfindik in msn mhfindik@hotmail.com bu arkadaş biliyordur büyük ihtimalle. ona bir sor istersen. o boş alanı beklet biraz lütfen. benim işlemci bugün geldi diğer arkadaşlar kusra bakmayın yazı yazamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

beyler buraya yazmak istedim

2mb boşta bir hattım var ve quake3 server ı açmak istiyorum...bir süreliğine...bunun bir yolunu anlatabilecek arkadaş varmı???acil....
  • valla kardeş o mail adresini de ekledim ama meşguldü gene mesaj attım cvp gelmedi

bu gidişle oynayamadan 2mb i kullancağım başka yerde....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

valla kardeş o mail adresini de ekledim ama meşguldü gene mesaj attım cvp gelmedi

bu gidişle oynayamadan 2mb i kullancağım başka yerde....

abi adam sürekli downloadda. ben ona yazıyorum şimdi bu olayı. sen meşgulken de at. o hep meşgul görünüyor ama aradıra pc başında duruyor. zaten şu anda serverlar bakımdaymış.
  • Arkadaşlar şu quake 3 u online nasıl oynayacağımı anlatırsanız fena da olmaz hani.birlikte oynarız?ha?
  • öncelikle son sürüm olan 1.32 point relase i oyunun bulunduğu dosyaya kur. sonra diğer gerekli olan modları yani osp ve cpma nın son sürümlerini aynı şekilde kur. bundan sonra allseeing-eye adlı programı kur. burdan server arat. orda türk serverları da var. onlarda dolayısıyla ping düşük olur. bu arada netten oynayabilmek için bir cdkey bulman gerek. bunu googledan arat ya da kazaa dan bulabilirsin. sen dosyaları indir kurarken sorun yaşarsan burdan yardım ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 2 Temmuz 2005, 21:29:05 >
  • kevin romeo kusra bakma abi seni yanlışlıkla reddettim. msne tekrar ekleyebilir misin.

ARKADAŞLAR BENİ LİSTESİNE EKLEMEK İSTEYEN BİRİLERİ VARSA BANA MSNLERİNİ PM ATSIN. BİRKAÇ MAL ARKADAŞIM YÜZÜNDEN MSNE BİLMEDİĞİM KİŞİLERİ EKLEMİYORUM. KUSRA BAKMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 2 Temmuz 2005, 21:46:45 >
  • oke ekledim kardeş görüşelim oks....byes
  • çok saol spawn verdiğin linklerle daha açıklayıcı olmuş
  • beyler kapışalım bir yerde....hadiyin....türk server varsa yazın bir spawn ne zamn online sın yaw....server lar hakkında konuşalım kapışalım birgün oke...
  • tamam abi. yalnız turk serverları olan avaturkun serverları bakımdaymış. bu aralar bir tek yabancı serverlarda takılıyorum. burdan bir tek mhfindik ile oynayabildik. serverda sadece ikimiz vardık ve inanılmaz zavkliydi. bir ara kararlaştıralım. seçelim bir server ve oynayalım.kevin bir pm attım abi.
  • yarın bende girimde online takilim birza hiç denemedim daha önce
  • beyler çoğalalım yaw....kapışalım benim 2 arkadaş daha gelebilir ama ping iyi olursa yoksa gelmezler....msn de buluşalım hep beraber girelim oke....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 10 Temmuz 2005, 17:47:24 >

• beni unutmayın bende varım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.