Şimdi Ara

Qp bilişim de yaşadığım sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son 2 haftadır bilgisayarım için parça alarak Bir bilgisayar topladım yaklaşık 12bin TL harcadım bunun Bi kısmı ıtopya Bi kısmı qp bilişim Di. Sistemi kurduktan sonra fan ihtiyacım oldu dedim bisiklet ile gideyim 40km lik yolu qp bilişim den teyit alarak gittik ellerinde Bi fan var stokta çoğu yerde kalmamış normal fiyatı 500tl ancak ellerinde sitelerinde de sakladığı stoğu elimizde var diyip gittiğim mağazada fais fiyat ile satmaya çalıştılar. Ve aynı fanın beyaz rengi ve %50daha performanslı fanı 500tl ye satarlar iken sırf piyasada kalmadı diye İnternete girip kim kaça satıyor diyr bakıp fiyat verdiler. Üstüne üstelik duruma itiraz edince mağaza sahibi ve veya yetkililerden biri bağırarak ve sanki adamın üstüne gidercesine üst kattan aşağı inip tabiri caiz ise 3 4 kişi etrafımda çember oluşturdular. Burda saçma olan nokta benim geçen hafta 5bin TL den fazla alışveriş yapmış bir müşterisi olarak bana fiyat verip 40km bisiklet sürüp gittiğim mağaza da boylecesine aşağılamak. Paranla rezil olmak budur. İntetnete girip millet kaça satıyor bende o fiyata sayarım mantığında bir mağaza size uyarım dikkatli olun. 200tl kaziklayarak zengin olacağını sanıyor birileri Yazık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Faturaları mi göndereyim bilgisayarın resmini mi telefon kayıtlarını mi hangisini istersin. Yalan konuşulacak Bi konu değil adamlar 30fakika fiyat söylemeyip İnternete baktılar ve sonrasında piyasada kalmamış diye kaziklamaya çalıştılar. Daha üst modeli daha ucuz faiş fiyat koydular sırf onlara kaldım diye
    Dip not olarak şunu söyleyeyim bu açtığım konuyu qp bilişime mail attım size böyle bir konu açtığıma dair zaten o tartışma sırasında da söyledim kendilerine. 3 yıllık hesabın 1 mesajı bile bulunmayan kişinin yorum yapması mağazanın kendinin yorum yapması anlamına geliyor. Ben burda konu ne olursa olsun müşteriye bağıran sesini yükselten özür dilemektense kovar gibi hakaret eden işletmeci zihniyetine karşı tepkimi gösteriyorum. cumartesi ve pazartesi arayarak kendilerini teyit aldım ve avcılardan tutup Beşiktaşa bisikletle gelmiş biri var bu soğukta hava 1 ile 10 derece arası ve sizden 5 6 bin tl lik alışveris yapmış bi hafta önce. Siz esnaf olsanız böyle bir insana nasıl davranırsınız. Bu işletme müşteri ile daha nasıl ilgileneceğini bilmez iken burda sahte hesaplarla kendilerini savunmaya çalışan insanlar. İsterler ise bana dava açabilirler isimim ve ev adresim kendilerinde var. Ancak şöyle bir durum var ben bana yapılanı unutmam unutturmam belki bana değil benden sonraki müşteriye bu konu yüzünden daha dikkatli davranıp sokak ağızı ile değil insanca muamele yapmayı ÖĞRENECEKTİR bunun için hakkımı savunur insanlara sesimi duyururum.
    ama dediğiniz gibi kanıtlanabilir bir şey mi tam olarak değil aslında go pro takarım bisiklette hatta öyle olaylarda çekerim video ama o gün denk gelmedi işte ama yapılan bir ayıp varki ortada biri bu kadar uğraşıyor işini gücünü bırakmış yapılan terbiyesizlikten müşteriye davranıştan rahatsız olunan bir konu var. Biz türkler olarak kullandığımız her şeyi sahiplenmeyi toz kondurmamayı çok severiz bazılarımız alışveriş yapıp memnun kalmış olabilir bunun içinde bana karşı çıkabilirler ancak sorunlar karşısında inanmakta istemeyebiliriz. Ama maalesef bu olay oldu kendileri de konuyu yakından takip ediyor ve olayı yalanlayıcı mesajlar atıyorlar.
  • İki ürün geliyor elinize 10kusura satıyorsunuz, biri bitiyor diğeri elinizde daha kalıyor sizde biten ürünü faiş fiyatla satıyorsunuz. İşte bu fırsatçılık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun kardes Allah'ın adaleti şaşmaz boşver

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim daha önce 3-4 alışverişim oldu qpden mağazalarınıda ziyaret ettik adamlar on numara kibarlıkla diğer mağazaların aksine çokta ilgilendiler benle anlattığın bana biraz hayal ürünü gibi geldi
  • Faturaları mi göndereyim bilgisayarın resmini mi telefon kayıtlarını mi hangisini istersin. Yalan konuşulacak Bi konu değil adamlar 30fakika fiyat söylemeyip İnternete baktılar ve sonrasında piyasada kalmamış diye kaziklamaya çalıştılar. Daha üst modeli daha ucuz faiş fiyat koydular sırf onlara kaldım diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vekfrex

    Kardeşim daha önce 3-4 alışverişim oldu qpden mağazalarınıda ziyaret ettik adamlar on numara kibarlıkla diğer mağazaların aksine çokta ilgilendiler benle anlattığın bana biraz hayal ürünü gibi geldi
    işte böyle 1 mesajlı adamı görünce daha çok kıllanıyor insan. dükkanın hayırlı olsun kardeş demek geliyor içinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pirasa

    işte böyle 1 mesajlı adamı görünce daha çok kıllanıyor insan. dükkanın hayırlı olsun kardeş demek geliyor içinde

    Alıntıları Göster
    3 yıl önce mesaj atmış en son gelmiş bu konuya yazıyor kimin adamı belli QP bilişim 1 tl kazandırmam konu doğru gibi takipteyim.
  • Hepsiburada üzerinde satıcı Hepsiburada
    Amazon üzerinde satıcı Amazon
    Bir de teknobiyotik benim sorun yaşamadığım yerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyle dum duk , sirf fiyata itiraz ettigin icin bagirip etrafinda cember olusturdular yani .. hmm .. cok mantikli bir olay orgusu ..
  • 40km'lik yolu bisikletle mi gittin? 🙄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muteriz, iddiasını ispat etmekle mükelleftir.
  • QP Bilişim'den çok defa alışveriş yaptım ve bugüne kadar bir defa dışında sorunla karşılaşmadım. O da satın aldığım bilgisayar kasasının kargoya geç verilmesi oldu ki kendileri ile mail üzerinden durumu çözdükten sonra ufak bir özür mahiyetinde yanında bir iki ekstra bulacağımı şaşırmamamı belirttiler. Gerçekten de kasayı teslim almam akabinde yanında maddi değeri yüksek olmasa da bir mouse ve bir adet de mousepad geldi. Şimdi bu incelikteki bir firmanın ve çalışma anlayışının dediğiniz gibi davrandığını hayal etmek zor.

    Lakin yine de böyle bir durum yaşandığını söylüyorsanız, ilgili mercilere başvurun biz de süreci takip edelim. Özellikle oraya gidip elden ürün aldığını söyleyen arkadaşlarım çok memnun kaldıklarını söylemişti, gerçekten şaşırtıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Destek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle inanmıyorum bu duruma.

    Sen 40km gitmişsin QP'ye. Ben 800KM sırf yakından tanışmak için ziyarete gittim. Sembolik olarak alışverişte yaptım mağaza içinde. İnternetten zaten yapıyordum. Bir gün olsun hatalı ürün, hatalı fatura, geciken kargo olmadı.
  • sitelerinde canlı yardım kısmı var ve genelde aktif. fiyatları piyasaya göre %5 - 10 daha ucuz bir yer. kaliteli ve seçkin ürünler satıyorlar ama hiç alışveriş yapmadım o sebepten haklarında olumlu yada olumsuz yorum yapamayacam. bu işten ekmek yiyen bir işletmenin dükkanına kadar gelen müşterisine bağıracağına inanmasam da sonuçta insan faktörünün olduğu her yerde herşey olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dip not olarak şunu söyleyeyim bu açtığım konuyu qp bilişime mail attım size böyle bir konu açtığıma dair zaten o tartışma sırasında da söyledim kendilerine. 3 yıllık hesabın 1 mesajı bile bulunmayan kişinin yorum yapması mağazanın kendinin yorum yapması anlamına geliyor. Ben burda konu ne olursa olsun müşteriye bağıran sesini yükselten özür dilemektense kovar gibi hakaret eden işletmeci zihniyetine karşı tepkimi gösteriyorum. cumartesi ve pazartesi arayarak kendilerini teyit aldım ve avcılardan tutup Beşiktaşa bisikletle gelmiş biri var bu soğukta hava 1 ile 10 derece arası ve sizden 5 6 bin tl lik alışveris yapmış bi hafta önce. Siz esnaf olsanız böyle bir insana nasıl davranırsınız. Bu işletme müşteri ile daha nasıl ilgileneceğini bilmez iken burda sahte hesaplarla kendilerini savunmaya çalışan insanlar. İsterler ise bana dava açabilirler isimim ve ev adresim kendilerinde var. Ancak şöyle bir durum var ben bana yapılanı unutmam unutturmam belki bana değil benden sonraki müşteriye bu konu yüzünden daha dikkatli davranıp sokak ağızı ile değil insanca muamele yapmayı ÖĞRENECEKTİR bunun için hakkımı savunur insanlara sesimi duyururum.




  • Merhaba,

    Toplamda 4 alışverişim oldu kendilerinden, hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Açıkcası sizin bu tarz bir durum yaşamanıza üzüldüm.Ben durumun icerisinde yanlış anlaşılma oldugunu düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xVeXoRx

    Faturaları mi göndereyim bilgisayarın resmini mi telefon kayıtlarını mi hangisini istersin. Yalan konuşulacak Bi konu değil adamlar 30fakika fiyat söylemeyip İnternete baktılar ve sonrasında piyasada kalmamış diye kaziklamaya çalıştılar. Daha üst modeli daha ucuz faiş fiyat koydular sırf onlara kaldım diye
    Merhaba, ben bir üye olarak delil dediğiniz şeyleri görmek istiyorum, ona göre diğer forum üyeleri de tavrını daha net ortaya koyabilir, şu an her şey havada, her şey afaki.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    bu söylediğim gibi aldığım şeylerin emailleri
    Qp bilişim de yaşadığım sorun
    bunlar yeni kurduğum bilgisayarın parçaların kutusu daha 2 gün oldu atamadım çöpe
    Qp bilişim de yaşadığım sorun
    bu telefon konuşmalarıma ait kayıtlar Qp bilişim de yaşadığım sorun
    bu kurduğum bilgisayar (hani biri derse ki ya eski ise fotograf diye daha eve masa alamadığımdan mutfakdaki yemek masasına sığdı sadece :D o yüzden burda yeni yani)
    Qp bilişim de yaşadığım sorun
    Qp bilişim de yaşadığım sorun
    buda bisikletim :) bunla gittim geldim ne diyim yani bunun için yalan söylenmez herhalde işimi gücümü bırakıp böyle konu açıp yazmam herhalde
    Qp bilişim de yaşadığım sorun




  • damn2u kullanıcısına yanıt
    ama dediğiniz gibi kanıtlanabilir bir şey mi tam olarak değil aslında go pro takarım bisiklette hatta öyle olaylarda çekerim video ama o gün denk gelmedi işte ama yapılan bir ayıp varki ortada biri bu kadar uğraşıyor işini gücünü bırakmış yapılan terbiyesizlikten müşteriye davranıştan rahatsız olunan bir konu var. Biz türkler olarak kullandığımız her şeyi sahiplenmeyi toz kondurmamayı çok severiz bazılarımız alışveriş yapıp memnun kalmış olabilir bunun içinde bana karşı çıkabilirler ancak sorunlar karşısında inanmakta istemeyebiliriz. Ama maalesef bu olay oldu kendileri de konuyu yakından takip ediyor ve olayı yalanlayıcı mesajlar atıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.