Şimdi Ara

Qp bilişim de yaşadığım sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu gibi benzer sebepler ile mağazadan asla alışveriş yapmam. Bir sıkıntı çıkarsa 15 günlük iade hakkım var bunu da ihlal ederler ise avukatım ile muhattap ederim adam olurlar ama asla ve asla bu gibiler ile yüz yüze muhatap olmam. Zaman E-ticaret devri azizim. Boşuna kendini hanzolar ile huzursuz etmiş o kadar yol gitmişsin.
  • xVeXoRx kullanıcısına yanıt
    Hocam sırf meraktan soruyorum kombi ve fayanslar olduğu için oranın mutfak olduğunu tahmin ediyorum. Bilgisayarı mutfakta kullanmak nasıl bir duygu
  • Avcilardan beşiktaşa bisikletle gittin anladim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura koyarsanız durum anlaşılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün gün bilgisayar başından kalkmayan yağ tulumları konudaki olaydan çok bisikletle 40 km gidilebildiğine yeni keşfedercesine dikkat etmişler.
  • Ya arkadaş bende bunu anlamıyorum.

Sen problem yaşamadın diye herkes yaşamamak zorunda mı? Onun yaşadığı problemi de herkes yaşayacak değil.
    Mühim olan bir problem var ve firmanın bu duruma bu saatten sonra nasıl yaklaşacağı. Resmi bir açıklama yapıp olayı bir de onlardan dinleyelim. Fırsatçılık yapıp fahiş fiyat çektilerse oradan alışveriş yapacaklar bir kez daha düşünür illaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Bütün gün bilgisayar başından kalkmayan yağ tulumları konudaki olaydan çok bisikletle 40 km gidilebildiğine yeni keşfedercesine dikkat etmişler.
    +30 yaşlarında ki öğretmen arkadaşım doğu da görev aldığı bölge de yapacak bir şeyler bulamadığı için hemen hemen her gün 10km civarı koşu yapıyor, öğrencileri bile alışmış ona katılıyorlarmış zaman zaman. İnsanlar kendi yapmadıkları şeyleri başkaları yapınca imkansız gibi görüyorlar.
  • Sıkıntı yok. Söylediğin fahiş fiyat durumu olmayacaktır. QP bu piyasa girdiğinden beri fiyat ve hizmet yaklaşımında çizgisinden hiç kaybetmedi.

Yaşanılan durumu ve sonucu da biliyorum.
  • Olmuş işte. Adamın derdi neydi de geldi burada karalamak için konu açtı. Art niyetli değilse kimse durup dururken buraya gelip marka karalamaz. Firma açıklama yapsın durumu yalanlasın. Kameralarda vardır illaki görüntüleri yayınlasınlar bizde görelim durumu. Yoksa şu durumda ilgili firma benim için müşteri memnuniyetini hiçe sayıyor.

• Olumsuz yorumları ve konuları sildiren, cayma hakkını görmezden gelen QP Bilişim ve kibir üssü Recep Baltaş, nerede görürseniz kaçın.

• xVeXoRx kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç kimseye bu şekilde davranmaya hakları yok. Müşteri velinimettir ve asla küstürülmez. Bunun bilincinde değillerse madem iade edebileceğiniz her şeyi iade edin. Bu en ayar oldukları şey. Uğraşırım diyorsanız thh çoğunlukla müşteri lehine kararlar veriyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    Teknobiyotiğin trendyol terbiyesizliği oldu hocam.
    Fiyatı yanlış koymuşlar , müşteri ile terbiyesiz konuşmaları var. O nedenle onu da sildik :)
    Hepsiburada sahte satabilir diye uyarı yapıyorlar...
    Amazon.com.tr hiç alışverişim olmadı ama amazon yapmaz gibi geliyor. Ama amazon.de kötü onu denedim yaşadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Boşverin bu tatsız hadiseleri, takmayın kafanıza. Ben 95' ten beri bilgisayar pazarında o kadar kazık yedim, o kada saçma insan ile muhattap olup kavga ettim ki, artık direkt internetten alıp geçiyorum.

Gelin İzmir' e bisiklet sürelim. Hem çok güzel yeni rotalarım var. @claisdozan, @xVeXoRx

50 metre markete yürüyemeyen insanların 40 km' ye laf etmesi normal keza, total 150 km sürüyoruz bir günde dediğimde 80% inanmıyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 22 Şubat 2020; 13:55:40 >
  • Qp bilişim garip bir firma kendilerinden ürün alma fırsatım olmadı ama bir monitör alacaktım aoc marka n11 üzerinden soru sordum garip garip cevaplar verdiler kıllandım iptal ettim siparişi. Ondan önce de kulaklık arıyordum e ticaret siteleri arasında en fahiş fiyata satan yine bunlardı. Müşteri memnuniyeti sadece güleryüzle olmuyor ne yasık ki fiyat da önemli. Yani sanırsam çok da piyasada kalıcı olma gibi bi hedefleri yok böyle giderse yok olur giderler bir çok müşteriyi sallamayan firma gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 22 Şubat 2020; 14:35:34 >
  • qp nedir aga sallamasyon isim bulmuşlar isyankar gençlik karabale17 hiç bir farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

40km'lik yolu bisikletle mi gittin? 🙄
    Sık bisiklet kullanan biri değilim, hatta sigara gibi bir kötü alışkanlığım olduğu halde yük ile bu tarz kilometreleri rahat aşarım. Yeter ki yokuş az olsun

• qp bilişimden yüklü bir alışveriş yapmayı düşünüyordum ancak artık işim olmaz bu firmayla ve çevremede tavsiye etmeyeceğim. Piyasa çakallarına ekmek yok. Teşekkürler böyle bu durumun varlığını haber verdiğiniz için.
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    :) havalar soğuk süremiyoruz çok ta normalde +100km yapıyoruz genelde
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Hocam olayı bilmiyorum ama ben yaklaşık 2010-2011'den belli teknobiyotikten alışveriş yaparım. Hatta bu son sistemimi de oradan dizdim. Bana herhangi bir sıkıntı yaşatmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 22 Şubat 2020; 19:15:49 >
  • Bisikletin siyah yeşili bende var 735 105 set çok memlunum 40km yormamıştır seni, duruma üzüldüm böyle kişileri yazmanız iyi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.