Şimdi Ara

*QOSMIO X305 TR'de ilk(Satışa sunuluş 25.07.08-Alış 01.08.08)Resim eklendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
19.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide sesi biraz daha yüksek çıkarma şansımız war mı
    TOSHIBA QOSMIO X305-Q701 Genuine Windows Vista® Home Premium (SP1, 64-bit), Core 2 Duo P7350 2.0 GHZ 1066MHZ Centrino2 3MB L2 , Nvidia 9700m GTS 512 DDR3 Max 2303MB,4GB DDR3 PC3-8500 DDR3 1066MHz SDRAM, 200GB 7200RPM, Regza Link (HDMI-CEC) 1080P Output, 17.0" widescreen WXGA+ with TruBrite® Technology 1440x900, DVD-SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash™ PIONEER, Built-in 4+1 harman/kardon® speakers with subwoofer, Altec Lansing 2+1
  • Qosmio F50-10g teknosa da stoklarda, T8400(2.26 GHZ 3MB 1.066 MHZ FSB) 9700M GTS 250GB 5400 RPM 15.4 1280*800 EKRAN 2gb ddr2 800 ram 1699 +kdv, ekimde 305 de girer inşallah.

305 deki ddr3 ramlerin timing leri kaç kaç kaç? cpu- z den bakabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 20 Eylül 2008; 22:43:05 >
    AOC E2352PHZ, SilverStone Raven RV03, İ7-960&CNPS8700NT,Asus Rampage III gene, 6GB (3x2048MB) T/C Kit PN -OCZ3P1333LVA6GK ,Gigabyte GTX570 SOC, WD6000HLHX, HPC-450watt-H12S, ZM-MFC1 Fan cont, Sony/Nec DVD RW 7170 SATA, Acer AS5920G-602G25MN üzerine T9500_2X2gb Ocz 4-5-5-13_WD Scorpiablack 16Mb 7200rpm 320gb hdd_ 256Mb 8600GT
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

Qosmio F50-10g teknosa da stoklarda, T8400(2.26 GHZ 3MB 1.066 MHZ FSB) 9700M GTS 250GB 5400 RPM 15.4 1280*800 EKRAN 2gb ddr2 800 ram 1699 +kdv, ekimde 305 de girer inşallah.

305 deki ddr3 ramlerin timing leri kaç kaç kaç? cpu- z den bakabilir misiniz?

adaptörüm arıza yaptığı için değerlere bakamıyorum.şarjı bitti notebook'un en kısa zamanda değerleri yazarım.
    Bu arada x305 teknosaya zor girer.Daha Türkiyedeki toshibaya bile gelmedi ne zaman geleceği belli değilmiş, satışa sunulacağı bile kesin değilmiş.

quote:

ufuk_k_93
    bide sesi biraz daha yüksek çıkarma şansımız war mı

Bence ses gayet yüksek ve tatmin edici,ben çok iyi ses alıyorum.Tabi biraz da bunun srs programıylada alakası var onu yüklemiştim. c.ack lı :) sadece kulaklıktan fazla ses alamıyorum.

Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan ben çok memnunum fakat adaptörüm arıza yaptı teknik serviste şu an.Kullanım açısından tavsiyelerim ise.son driverları yükle.birde face receognation programını sil bilgisayar açılırken yavaş açılıyor.

• sonun da geldi pc artık bende bir x305 liyim. arkadaslar mannnnnnnyak bi alet. ses siyecek yok.
    Kernell dostum senin kutunun içnde toshiba, visata gibi cd ( orjinal ) cıktımı. bizim kuzenin valizini acmıslar ucak değişirken. hatırlamıyor olup olmadığını. içine bir not bırakmıslar kontrol için acılmıstır diye :))
    acaba cdler varda artık yok :)
    birde adaptör işini ne yaptın 110 cevire bildinmi. ben dün bir ATABA marka voltaj konvertörü aldım ya alet bozukyada uyuşmadı. bunun Toshibadan 220 adaptörünü alamazmıyız? sen pasaporta işlettinmi?

getirtmek isteyenler için; güümrükte 1 pc hakkın var $600 kadar. kuzen iki olunca :)) olsun demiş $1500 hakkın var demiş. saolsunlar.

quote:

Orjinalden alıntı: kernell

naptın bi gelişme var mı
    quote:

Orjinalden alıntı: rockype

Açıklaman için cok tesekkür ederim. kafamdaki soru işaretlerini giderdin. kuzenime soyledim x305 alıyor tabi arastırıyor kdv olayını. dahil $1700 buluyor senin aldıgından 300 daha pahalı bakalım bulabilirse bende Toshiba qosmio X305 li olacam, şimidden heceyanla bekliyorum.

• öYle 1 pc filan hakkın diye bişey yok.benim kardeşim gelirken kutusundan çıkartmış laptop çantasına koymuş,yanında verdiklerinide bavuluna koymuş 2 tane laptob getirdi.bi allahın kulu bile niye 2 tane bilgisayar diye sormamış.hatta bir arkadaşı 5 tane laptob getirdi aynı şekilde bavulda kimse bişey dememiş.benim babam dikiş makinası getirdi be haha.kandırıyolar adamları rüşvet alabilmek için 600 dolara bilgisayar nerde.Rahat olun.telfon dahi getirsen karışamaz adamlar.gümrüğe kaydettirmene gerek bilke yok sadece pasaportuna işletiyosun telefonu o da imei nosunu kayıt altına almak için.bilgisayar için hiçbişeye gerek yok.garantisine de bişey olmaz
    2-içinden cd çıkmıyor.hepsi bilgisayarın içinde recover hdd diye bir bölüm var.o bölümün içinde 64 bit vista, 32 bit vista ve application and driver bölümü olmak üzere 3 kısım vardı.masaüstünde recover hdd creator diye bi program var hepsini cdye yazdırıyosun.toplam 5 cd olacak.2 tane 64 bit vista için,1 tane 32 bit vista için 1 tane de application and driver cd si yaratacaksın.
    3-ben bunları yaptıktan sonra direk format attım.o recover hdd bölümü çok yer kaplıyodu.birde tek disk olarak gözüküyodu.format attım bu dvdler yardımıyla.2 ye böldüm hdd'YUİ İŞE YARAMAYAN KASTIRAN TOSHİBA PROGRAMLARINIDA YÜKLEMEDİM CANAVAR GİBİ OLDU.
    4-ADAPTÖRÜ 110 CEVİRMENE GEREK 220 VOLT ZATEN. ADAPTÖRÜN SADECE fiş KISMı 3 LÜDÜR.ONUN İÇİN DÖNÜŞLTÜRÜCÜ ALMAN LAZIM.2 ytl bişey.yani 3lüyü 2liye bizim standar olan fişlere çeviriyor.adaptörünün arkasına bak 110-220 diye yazar.180watt 19v 9.5A . NOTEBOOKA GİRİŞ KISMI İSE 4 DELİKLİ.Bu da orjinal adaptörün linki zaten bizde olanlar
    http://www.toshibadirect.com/td/b2c/adet.to?seg=HHO&poid=366631 bak açıklamasına 110-220 volt yazar.Sakın değiştireyim deme patlatırsın adaptörü

quote:

sonun da geldi pc artık bende bir x305 liyim. arkadaslar mannnnnnnyak bi alet. ses siyecek yok.
    Kernell dostum senin kutunun içnde toshiba, visata gibi cd ( orjinal ) cıktımı. bizim kuzenin valizini acmıslar ucak değişirken. hatırlamıyor olup olmadığını. içine bir not bırakmıslar kontrol için acılmıstır diye :))
    birde adaptör işini ne yaptın 110 cevire bildinmi. ben dün bir ATABA marka voltaj konvertörü aldım ya alet bozukyada uyuşmadı. bunun Toshibadan 220 adaptörünü alamazmıyız? sen pasaporta işlettinmi?

getirtmek isteyenler için; güümrükte 1 pc hakkın var $600 kadar. kuzen iki olunca :)) olsun demiş $1500 hakkın var demiş. saolsunlar.

quote:

naptın bi gelişme var mı
    quote:

Açıklaman için cok tesekkür ederim. kafamdaki soru işaretlerini giderdin. kuzenime soyledim x305 alıyor tabi arastırıyor kdv olayını. dahil $1700 buluyor senin aldıgından 300 daha pahalı bakalım bulabilirse bende Toshiba qosmio X305 li olacam, şimidden heceyanla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 23 Eylül 2008; 15:42:12 >

• eyvallah saol. dün aldığım götürüp geri verdim. hem x305 hemde gatwey denedim ikisinde de calısmamıstı zaten. o aparatı biliyorum daha öncede aldım ama voltajın 220 oldugunu bilmiyordum. birzdan gidip denerim umarım adaptör elimde kalmaz. ya aslında $600 öğlesine soylemiş. herhangi bi para talep etmemiş. ucak değişince kacntaylla getirmiş o da. iki tane bişe diyen olmamıs. kaydetedik bizde. hatta hava alanında cıkkıp tekrar gittik gümrüğe biz pc getirdik kaydedelim diye. geri gonderdiler gerek yok diye. bişe demediklerini bilseydik bir kacatane daha alırdık. goren arkadaslarda istiyor :))))

senin adaptör nasıl bozuldu Kernell ?

quote:

öYle 1 pc filan hakkın diye bişey yok.benim kardeşim gelirken kutusundan çıkartmış laptop çantasına koymuş,yanında verdiklerinide bavuluna koymuş 2 tane laptob getirdi.bi allahın kulu bile niye 2 tane bilgisayar diye sormamış.hatta bir arkadaşı 5 tane laptob getirdi aynı şekilde bavulda kimse bişey dememiş.benim babam dikiş makinası getirdi be haha.kandırıyolar adamları rüşvet alabilmek için 600 dolara bilgisayar nerde.Rahat olun.telfon dahi getirsen karışamaz adamlar.gümrüğe kaydettirmene gerek bilke yok sadece pasaportuna işletiyosun telefonu o da imei nosunu kayıt altına almak için.bilgisayar için hiçbişeye gerek yok.garantisine de bişey olmaz
    2-içinden cd çıkmıyor.hepsi bilgisayarın içinde recover hdd diye bir bölüm var.o bölümün içinde 64 bit vista, 32 bit vista ve application and driver bölümü olmak üzere 3 kısım vardı.masaüstünde recover hdd creator diye bi program var hepsini cdye yazdırıyosun.toplam 5 cd olacak.2 tane 64 bit vista için,1 tane 32 bit vista için 1 tane de application and driver cd si yaratacaksın.
    3-ben bunları yaptıktan sonra direk format attım.o recover hdd bölümü çok yer kaplıyodu.birde tek disk olarak gözüküyodu.format attım bu dvdler yardımıyla.2 ye böldüm hdd'YUİ İŞE YARAMAYAN KASTIRAN TOSHİBA PROGRAMLARINIDA YÜKLEMEDİM CANAVAR GİBİ OLDU.
    4-ADAPTÖRÜ 110 CEVİRMENE GEREK 220 VOLT ZATEN. ADAPTÖRÜN SADECE fiş KISMı 3 LÜDÜR.ONUN İÇİN DÖNÜŞLTÜRÜCÜ ALMAN LAZIM.2 ytl bişey.yani 3lüyü 2liye bizim standar olan fişlere çeviriyor.adaptörünün arkasına bak 110-220 diye yazar.180watt 19v 9.5A . NOTEBOOKA GİRİŞ KISMI İSE 4 DELİKLİ.Bu da orjinal adaptörün linki zaten bizde olanlar
    http://www.toshibadirect.com/td/b2c/adet.to?seg=HHO&poid=366631 bak açıklamasına 110-220 volt yazar.Sakın değiştireyim deme patlatırsın adaptörü

quote:

sonun da geldi pc artık bende bir x305 liyim. arkadaslar mannnnnnnyak bi alet. ses siyecek yok.

quote:

naptın bi gelişme var mı
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockype -- 23 Eylül 2008; 16:17:00 >

• hadi hayırlı olsun güle güle kullan.benim adaptör şebeke gerilimi yüzünden arıza yaptı.teknik serviste şu an.

hadi hayırlı olsun güle güle kullan.benim adaptör şebeke gerilimi yüzünden arıza yaptı.teknik serviste şu an.

denedim kernell calıstı hiç sorun yok şimdilik. orjinal programlar biraz kastırıyor gibi ama.
  • laptop şarj oluyodu bi yandan da film izliyodum birden adaptör cızırtı yapmaya başladı laptob şarjı kesti,sonra fişten çektim 1 saat dinlerdim gene taktım cızırtı devam etti birden pıt diye ses geldi adaptörden cızırtı da kesildi.yani içinden sigortası attı herhalde.daha teknik serviste belli bişey yok

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • pm attım 2300 ytlden fazla para verme
    quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Arkadaşım para ihtiyacı sebebiyle yazın Amerika'da çalışıp aldığı bu laptopu satmak istiyor. Ürün aynı ürün. Yepyeni tertemiz felan felan. Ne kadara gider sizce?

Bilgi için teşekkürler.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • yani arkadaşının hangi fiyattan aldığı önemli ben best buydan 1399 dolara(1720 ytl) aldım kampanyalı fiyattan ve vergi alınmayan eyaletten.kampanyasız fiyatı 1599 dolar ve 150 dolar civarıda vergisi var.yani 1750 dolar (2150 ytl)ediyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Yalnız ürün sonuçta ikinci el. Kendisi kullandı ve maddi ihtiyaçlardan kelli satıyor. Ben şöyle hani aldığı fiyattan ve/ya bi 100-200 üstünden düşünüyordum en fazla. Hani o sıfır aldı diye.

Bilgi için teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: askan505

yurtdışına çıkmarsam bu modelden kesin alıcam!Tabi o zamana kadar toshiba neler yapar orası meçhul...

• http://www.notebookcheck-tr.com/Toshiba-Qosmio-X305-Q701.11329.0.html

ARKADAŞLAR BU SİTEDE BU LAPTOPA %69 PERFORMANS NOTU VERMİŞLER YANİ ORTA DERECE.NEDEN BÖYLE?BARINDIRDIĞI ÖZELLİKLERİ VEREMİYORMU?

AYRICA BU LAPTOP TÜRKİYEDE YOKMU TÜRKİYEDE NE KADAR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 25 Eylül 2008; 18:05:02 >
  • fiyat: 80%, performans: 85%, özellikler: 70%, görüntü: 70%
    mobilite: 55%, işcilik: 80%, ergonomi: - %, emilim: - %

performansa bakacaksın sen
    mobilite düşürüyor.zaten bu tip bilgisayarlarda mobilite her zaman ikinci planda olur.oyun bilgisayarı bu.şu an da açamadığım hiçbişey yok.
    DDR3,CENTRINO2 İŞLEMCİ, NVIDIA PHSYX DESTEKLİ 9 SERİSİ EKRAN KARTI,7200RPM HDD.eSATA desteği,Daha ne olsun.
    puanı düşürenler pil süresi,taşınabilirlik,full hd olmaması.Bu bilgisayarın içini öğrendim artık.aylardır araştırmasını yapıyorum.genellikle yabancı sitelerden kullanıcı yorumlarından.şu an da extrem gaming sınıfı hariç gaming klasmanında en yüksek performansı gösteren tek laptob.

Türkiyede yok,satılmayacakta,belki satılabilirmiş ama çok zor diyolar.3000 euro avrupada orda bile satışta değil.

bi de o verdiğin sayfadaki herşeyi dikkatli oku.oyun performansı hakkında ne diyor bak:
    Şu anki yüksek kalite masa üstü ekran kartları ile (7900 veya X1900 gibi) kıyaslanılabilirler. Hemen hemen aynı çekirdeğe sahip olsalarda, clock hiızları farklı olduğu için biraz yavaş kaldıkları aşikar. Yeni oyunlar ( F.E.A.R., Company of Heroes gibi) yüksek çözünürlük ve full detaylarda çalışacaktır.crysis hariç tüm yeni çıkan oyunları full detaylarla ve antialiasing 4x le oynadım
    quote:

Orjinalden alıntı: aliass

http://www.notebookcheck-tr.com/Toshiba-Qosmio-X305-Q701.11329.0.html

ARKADAŞLAR BU SİTEDE BU LAPTOPA %69 PERFORMANS NOTU VERMİŞLER YANİ ORTA DERECE.NEDEN BÖYLE?BARINDIRDIĞI ÖZELLİKLERİ VEREMİYORMU?

--------------------------------------------
    benim 1 buçuk saat gidiyo max performansta yanlız internet, winamp,ekran parlaklığı yüzde 80 ayarlardaydı.
    power saferı modifiye ettim işlemci yüzde 50 hızda,ekran kartı hybrid mod açık,ekran parlaklığı yüzde 60 ayarladım 2 saat 15 dakka gitti.güç özelliklerini iyi ayarla.oyun oynuyosan 30 dakka gitmesi normal,zaten oyunları pille rahat oynayamazsın.performans düşer
    quote:

selam arkadaslar. benim pc sarjı cok kısa gidiyor power saver da yaklasık 30 dk bitiyor. bir kac gun dur kullanıyorum belkide ondan tam sarj kendine gelmedi. sizinkiler nasıl sarjda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 25 Eylül 2008; 21:08:28 >

• quote:

fiyat: 80%, performans: 85%, özellikler: 70%, görüntü: 70%
    mobilite: 55%, işcilik: 80%, ergonomi: - %, emilim: - %

performansa bakacaksın sen
    mobilite düşürüyor.zaten bu tip bilgisayarlarda mobilite her zaman ikinci planda olur.oyun bilgisayarı bu.şu an da açamadığım hiçbişey yok.
    DDR3,CENTRINO2 İŞLEMCİ, NVIDIA PHSYX DESTEKLİ 9 SERİSİ EKRAN KARTI,7200RPM HDD.eSATA desteği,Daha ne olsun.
    puanı düşürenler pil süresi,taşınabilirlik,full hd olmaması.Bu bilgisayarın içini öğrendim artık.aylardır araştırmasını yapıyorum.genellikle yabancı sitelerden kullanıcı yorumlarından.şu an da extrem gaming sınıfı hariç gaming klasmanında en yüksek performansı gösteren tek laptob.

Türkiyede yok,satılmayacakta,belki satılabilirmiş ama çok zor diyolar.3000 euro avrupada orda bile satışta değil.

bi de o verdiğin sayfadaki herşeyi dikkatli oku.oyun performansı hakkında ne diyor bak:
    Şu anki yüksek kalite masa üstü ekran kartları ile (7900 veya X1900 gibi) kıyaslanılabilirler. Hemen hemen aynı çekirdeğe sahip olsalarda, clock hiızları farklı olduğu için biraz yavaş kaldıkları aşikar. Yeni oyunlar ( F.E.A.R., Company of Heroes gibi) yüksek çözünürlük ve full detaylarda çalışacaktır.crysis hariç tüm yeni çıkan oyunları full detaylarla ve antialiasing 4x le oynadım
    quote:

Orjinalden alıntı: aliass

http://www.notebookcheck-tr.com/Toshiba-Qosmio-X305-Q701.11329.0.html

3000 euro nasıl oluyor yaw daha ucuz yazıyor internette.bu laptopu alanlar ne kadara aldı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.