Şimdi Ara

*QOSMIO X305 TR'de ilk(Satışa sunuluş 25.07.08-Alış 01.08.08)Resim eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
19.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben toshiba laptop almak istiyorum(multimedya) @kernell in yazdıkları hoşuma gitti. şimdi en iyisi en son modeli nedir bunun yurt dışından arkadaşım gelecek yakın bi zamanda isviçreden. ordan getirtmek daha karlı olur heralde di mi Türkiye'de beklemekten. toshiba isviçre nin sitesine girip bunu buldum herhalde orda bulunan modeller bunlar şimdi ben hangisini alayım yardımcı olursanız çok sevinirim. almışken en iyisi olsun istiyorum çünkü bişey aldımmı bidaha bozulana kadar kullanırım.
    http://ch.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/familyHomepage.do?LNG=8&service=CH&FAMILY_ID=TIU_MULTIMEDIA
    burda Qosmio X300'ün altında alle modelle deyince diğer modelleride gözüküyor

dip not: daha arkadaşımla konuşmadım önce bi size danışayım dedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: baba_muhtar

arkadaşlar ben toshiba laptop almak istiyorum(multimedya) @kernell in yazdıkları hoşuma gitti. şimdi en iyisi en son modeli nedir bunun yurt dışından arkadaşım gelecek yakın bi zamanda isviçreden. ordan getirtmek daha karlı olur heralde di mi Türkiye'de beklemekten. toshiba isviçre nin sitesine girip bunu buldum herhalde orda bulunan modeller bunlar şimdi ben hangisini alayım yardımcı olursanız çok sevinirim. almışken en iyisi olsun istiyorum çünkü bişey aldımmı bidaha bozulana kadar kullanırım.
    http://ch.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/familyHomepage.do?LNG=8&service=CH&FAMILY_ID=TIU_MULTIMEDIA
    burda Qosmio X300'ün altında alle modelle deyince diğer modelleride gözüküyor

dip not: daha arkadaşımla konuşmadım önce bi size danışayım dedim.

arkadaşım şu an 13e modeli var o sitede fiyatı 4,199 isviçre frangı. yani 4600 ytl eder.Türkiyeye bu modeli gelirmi bilmem ama manyak özellikleri var.
    http://ch.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/seriesHomepage.do?LNG=8&service=CH&SERIES_ID=1056665
    en önemli artısı x305-q701 modelinden
    1-Intel® Core™2 Extreme Prozessor X9100 | Taktfrequenz : 3.06 GHz | Front Side Bus : 1066 MHz | 2nd level cache : 6 MB
    2-NVIDIA® | NVIDIA® GeForce® 9800M GTX mit TurboCache™ Technologie

yanlız ddr2 var niye anlamadım hala daha.Amerikadan daha pahalı bu model amerikada 3000 dolardan satışa sunacaklarmış yani 3600 ytl eder.Kıyaslama yapmak istersen benim modelden bu iki özellik ve 320 hdd artısı var.manyak bişi.Ama bana pahalı geldi.Türkiyede bu fiyattan satılabilir.Türkiyeye ekim gibi gelecek diyolar ama net bir bilgi yokmuş

• Arkadaşım yardımcı olabildim mi,eğer sorun yaşıyorsan sorununu daha detaylı yazarsan daha net bilgi verebilirim sana.
    quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_k_93
    quote:

Orjinalden alıntı: windark

arkadaşlar bende x305 almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş varı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 14 Eylül 2008; 17:21:38 >
  • Bu renkten başka rengi yok malesef,çıkmayacakta.Ama rengi resimlerdekinden daha canlı.bende beğenmemiştim ama görünce çok hoşuma gitti

Orjinalden alıntı: Commander

Bu dizüstünün özellikleri tam olarak neler?

kernell arkadaşın imzası..
    ürünü nasıl alacam konusunda bana yardımcı olabilirmisin.eğer getirtme imkanın varsa getirtebilirmisiniyiliğinin altında kalmam.takıntı olmaya başladı bu laptop alamayınca :Snasip olursa 2. ayda askere gitcem gitmeden tadını alıyım şu laptop ın istiyomm.
    quote:

Orjinalden alıntı: kernell

Arkadaşım istersen bu konuyu baştan aşağıya bi dikkatli oku,gene de merak ettiğin soruları sorabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: windark

arkadaşlar bende x305 almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş varı acaba

• Kusura bakma ama bu konu amerikadan ürün nasıl alınır hakkında çılmadı.Teknik özellikleri hakkında bilgi var.Kusura bkam getirtme konusunda yardımcı olamayacam.Olsam bile getirmem bu sorumluluğu üstüme almam beğenmezsin,bi sorun çıkar uğraşamam.Bak ben 8 ay bekledim askere gittim sonra aldım laptobı.Boşuna şimdi alma.Elinde patlar.Askere git gel öyle bi laptop al.Çokta heveslenme bu laptop için çokta bi beklentin olmasın.Şu an da tüm oyunları full ayararla oynuyorum ama 1 sene içinde ne olur bilemem.Bekle yeni modelleri çıkacak.

Bu konunun amacı x305i tanıtmak,Yurt dışından getirme İmkanı olanlar içinde bu fiyata bu performans kaçmaz demek istiyorum.

Orjinalden alıntı: kernell

Kusura bakma ama bu konu amerikadan ürün nasıl alınır hakkında çılmadı.Teknik özellikleri hakkında bilgi var.Kusura bkam getirtme konusunda yardımcı olamayacam.Olsam bile getirmem bu sorumluluğu üstüme almam beğenmezsin,bi sorun çıkar uğraşamam.Bak ben 8 ay bekledim askere gittim sonra aldım laptobı.Boşuna şimdi alma.Elinde patlar.Askere git gel öyle bi laptop al.Çokta heveslenme bu laptop için çokta bi beklentin olmasın.Şu an da tüm oyunları full ayararla oynuyorum ama 1 sene içinde ne olur bilemem.Bekle yeni modelleri çıkacak.

Bu konunun amacı x305i tanıtmak,Yurt dışından getirme İmkanı olanlar içinde bu fiyata bu performans kaçmaz demek istiyorum.

• aliyorum riplenmemis 1080p full hd filmleri sorunsuzca izliyorum.4+1 kolon destegine sahip makina.dediğini çok iyi anladım.ses kayması yaşamadım şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 16 Eylül 2008; 9:21:30 >
  • hiç farkettinmi peki 5+1 dts olan filmlerde mesela bi ses başka spk dan geliyo başka ses başka birinden. hani ayrı ayrı ses geliyomu hiç.sinema daki mantık gibi. bazı yerlerde sadece arka spk dan nebilim bişi geçerken soldan sağa spk dn ses geçişi oluyomu. umarım anlatabilmişimdir :d bildin 5+1 dts mantığında ses alabiliyomusun. 4+1 ya ondan soruyomm. her spk dan farklı ses aldın oldumu hiç. dts müzik dinlersen daha kolay gfarkeden. her anstruman farklı spk dan geliyo. çok merak ediyom bunuhd filmleri sıkıntısız izledine eminim :) hd filmi vls playerde isle çünkü 5+1 destekli bi filmse ses seceneklerinde çıkıyo ve seçtin zaman ses mükemmel oluyoo.
  • Evet geliyor arkadaşım hatta benim eski laptopda 2 kolonb vardı onlardan bile ayrı ayrı ses geliyodu.mesela tokyo drift de arkadan gelen arabanın sağa sola geçişlerinden aynı olay kolonlara yansıyor.araba öne geçtiği sırada önlerden bu sefer gelmeye başlıyor.

zaten dts müzik dinlemiştim hayran kaldım.en ufak sesi bile duyabiliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 18 Eylül 2008; 10:27:59 >
  • dehşet bi sesi olmalı yaa of off hasta oluyom bu laptop a yaa bence alınmaya değer tek laptop fiyat performans açısından.alternatif düşünemıyom ben. güle güle kullan kardeş Allah banada nasip eder inşş.dualarınızı eksik etmen hehueuheuhehue
  • Hastasıyım bu modelin alan bütün arkadaşlar güle güle kullansın. Bu arada işlemci değiştirmek zor diyordum ama bu forumda gayet mümkün t7500 ümü t9500 ile takasladım sonuç oyun açısından, ısı açısından ve açılma kapanma program açma hızı açısından faydalı oldu. Ama oyunlarda ekran kartı kapasitesi en mühim husus, bir de ddr3 1066 olması en büyük avantajı. hdd (7200 olunca 5.4 gibi vista performans puanı veriyor) ekran kartı ve işlemci iyi olsa da ram in düşük kalması darboğaz oluşturuyor(bende ddr2 667 4.9 puan almakta en düşük bu bir şekil o.c. başarabilirsem ddr2 800 seviyesinde çalıştırmak istiyorum) yani demek istediğim kernell arkadaşında dediği gibi bu işlemci düşük olayı gerçekten de çok mühim değil bu model gözü kapalı alınır.(ama her şeyi aynı olup sadece ekran kartı daha yüksek olan ucuz bir alternatifi olsa onu tercih ederdim ama bu mümkün görünmüyor şimdilik)
    AOC E2352PHZ, SilverStone Raven RV03, İ7-960&CNPS8700NT,Asus Rampage III gene, 6GB (3x2048MB) T/C Kit PN -OCZ3P1333LVA6GK ,Gigabyte GTX570 SOC, WD6000HLHX, HPC-450watt-H12S, ZM-MFC1 Fan cont, Sony/Nec DVD RW 7170 SATA, Acer AS5920G-602G25MN üzerine T9500_2X2gb Ocz 4-5-5-13_WD Scorpiablack 16Mb 7200rpm 320gb hdd_ 256Mb 8600GT

• ben de bügün x 305 ime kavştum KERNELL sana yardımların için çok teşekkür ediyorum.
    bana kullanım açısından tavsiyelerin neler???
    TOSHIBA QOSMIO X305-Q701 Genuine Windows Vista® Home Premium (SP1, 64-bit), Core 2 Duo P7350 2.0 GHZ 1066MHZ Centrino2 3MB L2 , Nvidia 9700m GTS 512 DDR3 Max 2303MB,4GB DDR3 PC3-8500 DDR3 1066MHz SDRAM, 200GB 7200RPM, Regza Link (HDMI-CEC) 1080P Output, 17.0" widescreen WXGA+ with TruBrite® Technology 1440x900, DVD-SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash™ PIONEER, Built-in 4+1 harman/kardon® speakers with subwoofer, Altec Lansing 2+1
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.