Şimdi Ara

*QOSMIO X305 TR'de ilk(Satışa sunuluş 25.07.08-Alış 01.08.08)Resim eklendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
19.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca x305q-705 serisimi daha iyi yoksa x305-q701 serisi mi?CEVAP yazarsanız sevinirim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qosmiocu -- 6 Ekim 2008; 17:13:39 >

Orjinalden alıntı: windark

mrb arkadaşlar kernel arkadasım acaba pc ne xp kurdunmu driverları varmı acaba.

harici hdd'imde xp kurulu.xp ye özel programlarım var onları çalıştırmak için yüklemiştim.
    --sakın xp yüklemeyin performansınız düşer.hemde xp driverı yok
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    quote:

Orjinalden alıntı: rockype

arkadaslar pc touchpat calısmıyor FN+F9 olmuyor artık. yeni bir maous almıstım coklu bir tusu var onun için surucu yukleyin ama önce var olanı silin yazıyordı. ben silemedim. yüklemeye calıstım olmadı. hatta fn basınca ekranın uzerinde cıkan menu de cıkmıyor artık. format attım vista tr kurdum ( 64bit sitsinden isndirdik) baya zor oldu. pc antında yazan key vista kabul etmiyor. 1 aylık deneme kurdum. tekrar denedim yine olmadı. vista homprem. kurdum uygun değil gibi birsey yazıyor. bilgisi olan varmı?

vista türkçe yükleme arkadaşım,hdd'inde vista 64 bit var zaten.recover cd'si yaratman lazımdı.yaratmadıysan geçmiş olsun.recover cd'si yaratıp ordan windowsu kursaydın sorunu hallederdin.format atıp bi de üstünne recover cd'si yaratmadıysan toshibayla gelen programları kullanamayacaksın.ekran kaliten düşecek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    quote:

Orjinalden alıntı: bilykid

@kernell
    64 bit için driverların ing veya tr olması farkeder mi.
    Çünkü çoğu driverların tr si yok.

Driver olarak neyi kastettin anlayamadım zaten driverların türkçesi olmaz.Çünkü donanımlar türkiyede üretilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 6 Ekim 2008; 17:44:50 >

• quote:

arkadaşlar çok şükürbende x305 sahibi oldum. 2 gündür elimde süper valla maşallah diyekde nazar değmesin değilmi. kernel kardeşim senın dualarınında katkısı oldu. Allahdan bi arkadaş buldukda getirdi benım canavarı süper rebngi var.yalnız bu ürünün uzaktan kumandası varmıydı arkadaşlar. programlarda uzaktan kumanda için program varda çelişkiye düştüm. öle bişi kullanabiliyozmu. çok mutluyum valla aşkıma kavuştum sonunda :D hepimiz güle güle kullanalım arkadaşlar. kernel birde merak ediyom senın o 3dmark puanını alamadım ben ya yazılımdan mı oluyoki 7384 alabildim en fazla senın ayarlarında.nıye öle olduki sende bu puanı almadan önce bişi yaptınmı bide vista puanı düşük işlemciye 5 ram5,9 gragik5,9 oyun 5,8 disk 5,6 verdi
    normalmi bu..oyun performansı süper bişi.ses zaten diyecek bişi yok. ben hayal etmiştimki dts ses verir diye ama yok vermıyo.sterio mantıkda çalışıyuo.dolby si güzel. 4+1 yapan toshiba baba elbet 5+1 de yaparda laptop da dts zevkini yaşatır bize.:D şuanda netten yoksunum ankarada oldum için eve gidim aşkımla yatar aşkımla kalkarım artık hehehe :D TOSHİBA AŞKINA diyorum başka bişi demiyorum

1-3d mark puanımı arttıran şey son driverları yükledim ve physx sürücüleri yükledim.tüm driverlarımda son sürüm
    2-.dts ses için pm attım.öncelikle winampa .dts plugini yükleyeceksin daha sonrada k-lite codec packi yükleyip ayarlardan speakerı 4+1 yapacaksın.4 ayrı koloondan farklı sesler geliyor.hatta dts testim vardı benim.çünkü ses kartı dts çıkışı destekliyor
    3-diğer mesajında demmişsin ki:
    fm tuner, remote control manager, ene cir driver bunları gördüm ne ayak bunlar
    tv-radyo kartı,kumandası olan modeller için bu dirverlar bunları kuramazsın zaten.zaten otomatik krumda bunları kurmuyor.
    4- benim çantamın markası targus marka türkiyede yok.17 inçe uygun.amerikada bile fiyatı 80 dolarmış ama benim birader ucuzluk marketinden 20 dolara almış.çok kaliteli bi çanta.sırt çantası değil ama
    -------------------------------------------------------------------------------------
    quote:

Orjinalden alıntı: deserter35
    bir de x300 ya da x305 kullananlara sorum olacak... 17inch te 1440*900 la ii canlı bi görüntü elde edebilioz mu, böle karanlık olmasın ya o kdr para.. çözünürlüğü daha fazla olsa diyom hep de bu modelin

gayet parlak.vista açıldığında toshibanın programı devreye giriyor görüntü daha da canlanıyor.1440*900 veya 1280*1024 veya 860*640 gibi çözünürlük seçenekleri ekranın parlaklığına etki etmez.önemli olan ekranın kalitesi.

-----------------------------------------------------------------------
    quote:

Orjinalden alıntı: Qosmiocu
    ayrıca x305q-705 serisimi daha iyi yoksa x305-q701 serisi mi?CEVAP yazarsanız sevinirim!

pm attım.
    qosmio x305-q701---- 200gb 7200rpm hdd, 4 usb çıkışı var ve wirelesı daha kuvvetli

qosmio x305-q705 ---- 320 gb 7200rpm hdd, 3 usb çıkışı ve wirelesı q701e oranla daha düşük ama farketmezsin bile. çok incelememe rağmen bariz bir fark görmedim.sadece hdd fark var. fiyat farkının olmasının sebebi donanımların fiyatları bence.örenğin hdd markası farklı, wireless markası farklı,

son oyunları çalıştırdığına göre sunum ve word da işlkem yaparken sorun yaşamazsın.bu soruyu sormnan bence abes kaçtı.

• quote:

arkadaslar pc touchpat calısmıyor FN+F9 olmuyor artık. yeni bir maous almıstım coklu bir tusu var onun için surucu yukleyin ama önce var olanı silin yazıyordı. ben silemedim. yüklemeye calıstım olmadı. hatta fn basınca ekranın uzerinde cıkan menu de cıkmıyor artık. format attım vista tr kurdum ( 64bit sitsinden isndirdik) baya zor oldu. pc antında yazan key vista kabul etmiyor. 1 aylık deneme kurdum. tekrar denedim yine olmadı. vista homprem. kurdum uygun değil gibi birsey yazıyor. bilgisi olan varmı?

vista türkçe yükleme arkadaşım,hdd'inde vista 64 bit var zaten.recover cd'si yaratman lazımdı.yaratmadıysan geçmiş olsun.recover cd'si yaratıp ordan windowsu kursaydın sorunu hallederdin.format atıp bi de üstünne recover cd'si yaratmadıysan toshibayla gelen programları kullanamayacaksın.ekran kaliten düşecek.

-------------------------------------------------------------------------------------

recover dvd yarattım. vista 64 bit turkceyi ykledim ama bu seferde lisans sorunu cıktı. microsoft aradım olmuyormus. turkce lisans almak lazımmıs. 27 gun kaldı vistaya turkce olarak biraz alısıp orjinalı yukliyecem.
    ama yukluyemediğim 4 tane driver var. temel aygıt ( herhalde bu yazıyordu) sürücüleri istiyor. toshiba dvd bulamıyor bunların neler oldugunu da bilmiyorum. resmini yuklerim. toch pat yukledim fn yukledim hangi driver oldugunu bilmiyorum ama :))
    bu arada x305 adaptörü 180YTL miş. turkce klavyede varmıs fiyatı öğrenip yazacağım. bu modeli almak isteyen olursa bilgisi olsun. ama pil süresi halen bendeki cok kötü

• peki kernell kardeşim sen hangisini önerirsin?ayrıca cvp yazdığın için teşekkürler

Orjinalden alıntı: Qosmiocu

peki kernell kardeşim sen hangisini önerirsin?ayrıca cvp yazdığın için teşekkürler
  • birde yarattığın o recover dvd si ile yükle windowsu.64 bit olan yarattığın o 2 dvdyi kullan.ben öyle yapmıştım.windows kurulduktan sonra ilk aldığımda ki gibi elime geçti.tüm driverlar ve programlar yüklendi otomatik ama uzun sürüyor. 1 saati bulabilir.tam hatırlamıyorum ama uzun sürdü.o yarattığın 64 bit vista için 2 dvd de hem vista ve tüm driverlar entegreli.ayrıca yarattığın aplication and driver dvd de driverlarda bir sorun yaşadığın zaman veya ayrı sürüm vista yüklediğin zaman kullanıyosun.Ama formatı o 2 dvd ile yaparsan hem vista 64 bit hem de tüm driverlar yükleniyor ve toshibaya özel olan programlar yükleniyor.

---adaptör için sağol malesef o adaptör amerikan versiyonlarına uygun değil bilgisayara giriş kısmı.çok araştırmıştım.teknik servis garanti kapsamında yeni adaptörü getirtiyor amerikan bu 5 gün içinde ellerine ulaşacakmış.bir aydır qosmiomdan japonların deyişiyle KOZ-me-O dan ayrıyım ayın 15inde 1 ay olacak.ilk işim tüm driverları tekrar son versiyonlarıyla update yapmak olacak.30 eylül itibariyle driverların son sürümleri çıkmış
    quote:

quote:

recover dvd yarattım. vista 64 bit turkceyi ykledim ama bu seferde lisans sorunu cıktı. microsoft aradım olmuyormus. turkce lisans almak lazımmıs. 27 gun kaldı vistaya turkce olarak biraz alısıp orjinalı yukliyecem.
    ama yukluyemediğim 4 tane driver var. temel aygıt ( herhalde bu yazıyordu) sürücüleri istiyor. toshiba dvd bulamıyor bunların neler oldugunu da bilmiyorum. resmini yuklerim. toch pat yukledim fn yukledim hangi driver oldugunu bilmiyorum ama :))
    bu arada x305 adaptörü 180YTL miş. turkce klavyede varmıs fiyatı öğrenip yazacağım. bu modeli almak isteyen olursa bilgisi olsun. ama pil süresi halen bendeki cok kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 7 Ekim 2008; 0:40:53 >

• peki çok sağol
  • bayadır ayrısın yaa eğer ist. daysan ben uskudar dayım benim adaptoru veriyim sarj et. teknik servisin dediği ellerinde kalmamıs bu adaptorden ve siparis vermişler. ama buyuklukleri ayı imiş cok ağır yaa :))) 8 ytl bosuna verip aldığım cevirici bosuna. masa usutu fisi oluyor. uyumlu. pc yeni alanlar bosuna gidip cevirici almasınlar kabloyu değiştirin.
    hen gidi driver oldugunu bilmiyorum suanda hepisi kurulu aygıt yoneticisinde sorun yok gorunuyor. yalnız dun medal of honor airbone kurudum oynuyamadım takılıyor. full gibi ekran goruntulerini yaptım. takılıyor. bu cok kotu. belkide ayarlarıyla ilgilidir. crysis oynadım hiö sorun cıkarmadı oynadım. ama medal of. iyi oynanmıyor.
    pili gelince 52 dk oldu suanda ve %25 kaldı. ayarlamaya calıstım ama billmiyorum oldumu. ben halen memmun değilim.

Orjinalden alıntı: kernell

birde yarattığın o recover dvd si ile yükle windowsu.64 bit olan yarattığın o 2 dvdyi kullan.ben öyle yapmıştım.windows kurulduktan sonra ilk aldığımda ki gibi elime geçti.tüm driverlar ve programlar yüklendi otomatik ama uzun sürüyor. 1 saati bulabilir.tam hatırlamıyorum ama uzun sürdü.o yarattığın 64 bit vista için 2 dvd de hem vista ve tüm driverlar entegreli.ayrıca yarattığın aplication and driver dvd de driverlarda bir sorun yaşadığın zaman veya ayrı sürüm vista yüklediğin zaman kullanıyosun.Ama formatı o 2 dvd ile yaparsan hem vista 64 bit hem de tüm driverlar yükleniyor ve toshibaya özel olan programlar yükleniyor.

---adaptör için sağol malesef o adaptör amerikan versiyonlarına uygun değil bilgisayara giriş kısmı.çok araştırmıştım.teknik servis garanti kapsamında yeni adaptörü getirtiyor amerikan bu 5 gün içinde ellerine ulaşacakmış.bir aydır qosmiomdan japonların deyişiyle KOZ-me-O dan ayrıyım ayın 15inde 1 ay olacak.ilk işim tüm driverları tekrar son versiyonlarıyla update yapmak olacak.30 eylül itibariyle driverların son sürümleri çıkmış

• kardeşim çok sağolasın malesef istanbul dışındayım bursadayım.bende teknik servisle konuştuğumda amerikan versiyonu olan x305in adaptörü ellerinde olmadığını söylediler.gelmeyecekmiş zaten.sadece avrupa versiyonu olan x300ün adaptörü varmış o da benim bilgisayara giriş kısmı uymuyormuş Yurtdışından gelmiş adaptörüm kontrol aşamasındaymış.
    pil olayına gelince benim yaptığım ayarları adaptörüm gelince detaylı olarak yazacağım merak etme.yanlız x305in pil olayı gerçekten bir sorun.Fazla uzun gitmiyor şarjı.ben max performansta 1 saat 15 dakkayı,batary modda(modifiye ettiğim ayarlarla) 2 saat 15 dakkayı gördüm.Ama pille oyun oynamayın en fazla 30 dakka hem de oyunları tam performans oynayamazsınız.bazı oyunlarda teklemesi normal çünkü oyunların bazıları optimizasyonu düşük olduğu için fps düşüklüğü yaşanabiliyor.örneğin crysis'in ilk oyununda optimizasyon düşüktü,crysis warhead de optimizasyonu arttırdıkları için teklemiyor.

bayadır ayrısın yaa eğer ist. daysan ben uskudar dayım benim adaptoru veriyim sarj et. teknik servisin dediği ellerinde kalmamıs bu adaptorden ve siparis vermişler. ama buyuklukleri ayı imiş cok ağır yaa :))) 8 ytl bosuna verip aldığım cevirici bosuna. masa usutu fisi oluyor. uyumlu. pc yeni alanlar bosuna gidip cevirici almasınlar kabloyu değiştirin.
    hen gidi driver oldugunu bilmiyorum suanda hepisi kurulu aygıt yoneticisinde sorun yok gorunuyor. yalnız dun medal of honor airbone kurudum oynuyamadım takılıyor. full gibi ekran goruntulerini yaptım. takılıyor. bu cok kotu. belkide ayarlarıyla ilgilidir. crysis oynadım hiö sorun cıkarmadı oynadım. ama medal of. iyi oynanmıyor.
    pili gelince 52 dk oldu suanda ve %25 kaldı. ayarlamaya calıstım ama billmiyorum oldumu. ben halen memmun değilim.

birde yarattığın o recover dvd si ile yükle windowsu.64 bit olan yarattığın o 2 dvdyi kullan.ben öyle yapmıştım.windows kurulduktan sonra ilk aldığımda ki gibi elime geçti.tüm driverlar ve programlar yüklendi otomatik ama uzun sürüyor. 1 saati bulabilir.tam hatırlamıyorum ama uzun sürdü.o yarattığın 64 bit vista için 2 dvd de hem vista ve tüm driverlar entegreli.ayrıca yarattığın aplication and driver dvd de driverlarda bir sorun yaşadığın zaman veya ayrı sürüm vista yüklediğin zaman kullanıyosun.Ama formatı o 2 dvd ile yaparsan hem vista 64 bit hem de tüm driverlar yükleniyor ve toshibaya özel olan programlar yükleniyor.

• selam arkadaslar bu toshiba x305 in 1gb ekran kartlısı turkıyeye gelirmi acaba veya ne zaman gelir
  • Gümrük problemleri varmış herhalde ne zaman gelir bilmem ama fiyatı hakkında toshibadakiler gelirse şayet diyolar 4500-5000 ytl civarı diyolar ama gelmesi hakkında pek bişey söylkemiyolar.daha çoğu avrupa ülkesinde satışta değil
    quote:

Orjinalden alıntı: fatih_-_

selam arkadaslar bu toshiba x305 in 1gb ekran kartlısı turkıyeye gelirmi acaba veya ne zaman gelir

bayadır ayrısın yaa eğer ist. daysan ben uskudar dayım benim adaptoru veriyim sarj et. teknik servisin dediği ellerinde kalmamıs bu adaptorden ve siparis vermişler. ama buyuklukleri ayı imiş cok ağır yaa :))) 8 ytl bosuna verip aldığım cevirici bosuna. masa usutu fisi oluyor. uyumlu. pc yeni alanlar bosuna gidip cevirici almasınlar kabloyu değiştirin.

• Mrb Arkadaşlar;
    Eski HP laptopumu (Pavilion DV5298EA) bitmek bilmeyen arızaları nedeniyle uzun uğraşlar sonunda HP'ye iade ettim. Ücret iadesini bekliyorum. Bu arada yeni alacağım laptop için de araştırmalarım devam ediyor. Uzun süredir forumun X300,f55 ile ilgili kısımlarını takip ediyorum. Aslında önce Asus F8 düşünmüştüm. Ama nette F55-Q503'ü görünce içim gitti gerçi ürün Amerika'da (aslında hiçbiryerde) piyasada değil, ayrıca nezaman piyasaya çıkacağı da belirsiz...
    Bu arada Kernell arkadaşın bütün sefahatini yakından takip ettim, 701 güzel bir seçim; aslında sadece ağırlığı dolayısıyla mobilitesi kafama takılıyodu, bu yüzden de f55'i bekliyodum. Ancak şu anda bu sorunu da kafamdan silmiş durumdayım. Sizleri aşağıdaki modeli incelemeye davet ediyorum; mannnnyak bişey...

http://explore.toshiba.com/laptops/qosmio/X305/X305-Q706

Aletteki ekran kartı akıllara zarar...
    Dual NVIDIA® GeForce® 9800M GTS graphics with NVIDIA® SLI® Technology 512MBx2, GDDR3 discrete graphics memory, plus up to 1663MB dynamically allocated shared graphics memory using NVIDIA® TurboCache™ technology. Total Available Graphics memory 2175MB (64-bit version)

Gerçi bu da şu anda Amerika'da piyasada yok ama yakında düşeceğini umuyorum.

Kernell arkadaşım,
    Laptopu kardeşine Boston Best Buy'dan aldırdığını söylemiştin. Benim de bir aya kadar Connecticut New London'a (Niantic) gitme ihtimalim var, şu vergi olayını biraz daha açmanı isiyorum, nerelerde tax-free alabileceğimiz konusunda yardımcı olabilir misin?
    Ayrıca kardeşin;
    1. Alırken garanti süresini ek ödeme yaparak uzatmış mı? Garantisi Worldwide mı, bizimkiler burada sorun çıkarmasın sonra? (gerçi sen zaten adaptörü onarttığına göre sorun çıkarmıyolar sanırım)
    2. Getirirken bi problem yaşamış mı? (gümrük vs.)
    Kısacası bana Amerika'dan şu 706'yı alma konusunda detaylı olarak bilgilendirip tavsiyelerini iletirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tutamayankamon -- 17 Ekim 2008; 17:46:26 >

• pm attım

Orjinalden alıntı: ufuk_k_93

Kernell ve diğer arkadaşlar bu toshiba x305 i nasıl türkçe yapıcaz bi bilgi werirmisniz???

mrb arkadaşım bende bir iki haftadır bunun derdindeydim.normal şartlar altında tr paket yükleyemıyosun çünkü home premium için yok. ultimate ve enterprise sürümleri için vardır.
    ama bazen olmaması gereken şeyleri olduruyoz

arkadaşım önce lip indireceksin x86 x64 hangisini kullanıyosan ona göre doğru olanı indir sonrada Vistalizator_1.40 diye program var bununla kurabilirsin. ben kurdum test ettim kusursuz çalışıyo.şuanda link bulamadım ama isterseniz maille gönderirim programı pm atın bana.sinir oluyodum kendime vistada her istedimi yapıpda bi dili değiştiremedim diye. artıkın vistada her istedimi yapabiliyom :D
    normalde bu imkansız ama yapılamaz değil

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_k_93

Kernell ve diğer arkadaşlar bu toshiba x305 i nasıl türkçe yapıcaz bi bilgi werirmisniz???

mrb arkadaşım bende bir iki haftadır bunun derdindeydim.normal şartlar altında tr paket yükleyemıyosun çünkü home premium için yok. ultimate ve enterprise sürümleri için vardır.
    ama bazen olmaması gereken şeyleri olduruyoz

arkadaşım önce lip indireceksin x86 x64 hangisini kullanıyosan ona göre doğru olanı indir sonrada Vistalizator_1.40 diye program var bununla kurabilirsin. ben kurdum test ettim kusursuz çalışıyo.şuanda link bulamadım ama isterseniz maille gönderirim programı pm atın bana.sinir oluyodum kendime vistada her istedimi yapıpda bi dili değiştiremedim diye. artıkın vistada her istedimi yapabiliyom :D
    normalde bu imkansız ama yapılamaz değil

arkadaşım çok sağol,süper bir bilgi.bende bi kaç bilgi buldum program hakkında
    "VİSTALİZOR_1.40 WİNDOWS VİSTA ULTİMATEDE OLAN VİSTAYI TÜM DİLLERDE KULLANABİLME ÖZELLİĞİNİ DİĞER WİNDOWS VİSTA SÜRÜMLERİNDEDE KULLANMAYI SAĞLAYAN BİR ARAÇ.

WİNDOWS VİSTA ULTİMATEYİ KURULUM YAPTIKTAN SONRA HANGİ DİLDE KURULUM YAPILMIŞ OLURSA OLSUN WİNDOWS VİSTA ULTİMATE EK ÖZELLİKLERİNİ KULLANARAK GÜNCELLEME YAPARAK İSTENİLEN BÜTÜN DİLLERİ KURUP BÖLGE VE DİL SEÇENEKLERİNDEN KULLANMAK İSTEDİĞİMİZ DİLİ SEÇEREK TÜM DİLLERDE KULLANABİLİRİZ. BU SADECE VİSTA ULTİMATEDE OLAN BİR ÖZELLİKTİR.

VİSTALİZOR_1.40 İLE WİNDOWS VİSTA Home Basic, Home Premium, Business, Enterprise SÜRÜMLERİNİN HEPSİNİ MİCROSOFT'UN SİTESİNDEN DİL PAKETLERİNİ İNDİRERİP VİSTALİZOR 1-40 İLE İŞLETİM SİSTEMİNİZE KURARAK KULLANABİLİRSİNİZ.

AYRICA BAŞKA DİLLERDE İNDİRDİĞİNİZ WİNDOWS VİSTA Home Basic, Home Premium, Business, Enterprise SÜRÜMLERİNİ KURUP TÜRKÇE DİL PAKETİNİ İNDİRİP BU PROGRAMLA KURARAK TÜRKÇE OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ."
    http://www.turknull.com/2008/08/14/vistalizator_1.40-windows-vistayje-tm-srmlerde-tm.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 19 Ekim 2008; 12:47:41 >

• slm kernell bende toshiba X305-Q701 aldım kurlumda 64 bit yaptım ama hıc begenmedım simdi vista 32 bit yapıtım ama bendeki baska bir vista cdsi ile vista kurlduktan sonra ram 2,99 gb gozukuyor sonra ınternet arastırdım HDD recovery dan cd aktrılıp kurulması lazım mı o surucu buldm dosyaları 8,5 gb cdlerden aldım ama 26 mb fazlalık var onu klasörlerden birnden cıkartamıyorum cunku hepsi gerekli sanrım bana yardımcı olabirilsimisin

işte link eğer bunu kullanamazsanız üye olun siteye
    http://www.waves.com/downloads/6.0/WIN/Waves_360_6.0.5.exe
    4+1 in tadını bunu kurunca aldım begenecenize eminim. ha buarada beyler vistada güncelleme yapınca cacıklıyo benım system ne ayak bilen varmı.ç güncellemeden önce daha iyiydi. güncelleyince 3d mar puanım 400 puan düşüyo vistanın sp 2 si çıkaydı hayırlısıyla. bence hala oturmadı vista eksikleri var. windows se7en deneyen oldumu ben bulamadım hep fake var piyasada

• Eyvallah çok sağolasın.bende de srs audio sandbox var ve dts plugini var bende süper ses alıyorum ama seninkinide deneyecem hangisinden daha iyi ses alıyosam onu kullanacam.bilgiler için çok sağolasın.

Bu arada makinanın maşallahı var hiçbir sorunla karşılaşmadım.64bit kullanıyosun değil mi?orjinal vistayı.benimde git gite artıyor 3dmark puanı driver update yapınca hehe.
    Bu arada se7en daha çıkmadı hiç boşuna uğraşma zarar verdirme sistemi bi çıksın o zaman denersin.o bile ilk çıktığında vistadan daha kararsız olur.vistayı beğenmeyenler se7en çıktıktan sonra vista daha iyidi şöyleydi böyleydi diyecekler emin ol çünkü xp çıktığında 2000 daha iyiydi diyolar şimdi xpye toz kondurmuyolar bu işler böyledir.Ama ben diyorum ki 64bit vistadan aldığım performansı xpden hiç almadım,windowsta hiçbir hatayla karşılaşmadım.xpde çok hata alıyodum.

quote:

@windark

beyler x305q701 kullanıcıları dehset bi ses almak istiyosanız şu prg yi deneyin ben kurdum inanılmaz değişiklik gördüm ve dts ses aldım ilk defa.

işte link eğer bunu kullanamazsanız üye olun siteye
    http://www.waves.com/downloads/6.0/WIN/Waves_360_6.0.5.exe
    4+1 in tadını bunu kurunca aldım begenecenize eminim. ha buarada beyler vistada güncelleme yapınca cacıklıyo benım system ne ayak bilen varmı.ç güncellemeden önce daha iyiydi. güncelleyince 3d mar puanım 400 puan düşüyo vistanın sp 2 si çıkaydı hayırlısıyla. bence hala oturmadı vista eksikleri var. windows se7en deneyen oldumu ben bulamadım hep fake var piyasada

şimdi ilk aldığında 8gblık bir alan ayırılmıştır hdd içinde.onun içinde hem vista 32bit hem 64bit vista hem de application an driverlar var.masaüstünde bulunan hdd recover dvd creatordan recover dvd si yapman lazım.32bit için 1 tane,64bit için 2 dvd,app an driver içinde 1dvd yaratman lazım zaten otomatik kruyor senden dvd isteyecek.yanlız sen diyosun ki başka bir dvdden vistayı kurdum diyosun.format atmışındır kesin o yüzden o alan belki silinmiştir.o yüzden recover dvd olmaz.bu arada raminin 2.99gb veya 3.25 olarak görülmemsinin sebebi 32bit vistadan kaynaklanıyor.yani herhangibir sorun yok 64bit vistayla 32bit arasındaki farkı yazacam sana
    1-4 gb ramin varsa ;32bitte 3.25 olarak görülür ve o kadar performans alırsın.64bit vistada 4 gb olarak görürsün ve 4gb performans alırsın
    2-64 bit system çökmelerine ve hatalara karşı max koruma sağlarken,32bitte çoğu zaman hata alırsın.64bit vista 32bite göre daha kararlı bir sistemdir.
    3-32bitte ekran karını max. 1730 mb seviyelerinde görürken,64bit vistada max. 2303 mb kadar çıkar.aldığın performans daha iyidir.
    4-64bit vista herzaman daha iyidir.performansın herzama yüksek olur.işlemciyi daha verimli kullaırsın.64bit programlar yüklersen programların performansı 32bit sürüme göre daha fazladır ve oyunlarda daha iyi performans alırsın.neden beğenemedin anlamadım.tüm driverları 64bit zaten.ben hiçbir sorunla karşılaşadım

quote:

Orjinalden alıntı: Meclup

slm kernell bende toshiba X305-Q701 aldım kurlumda 64 bit yaptım ama hıc begenmedım simdi vista 32 bit yapıtım ama bendeki baska bir vista cdsi ile vista kurlduktan sonra ram 2,99 gb gozukuyor sonra ınternet arastırdım HDD recovery dan cd aktrılıp kurulması lazım mı o surucu buldm dosyaları 8,5 gb cdlerden aldım ama 26 mb fazlalık var onu klasörlerden birnden cıkartamıyorum cunku hepsi gerekli sanrım bana yardımcı olabirilsimisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 21 Ekim 2008; 9:33:30 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.