Şimdi Ara

*QOSMIO X305 TR'de ilk(Satışa sunuluş 25.07.08-Alış 01.08.08)Resim eklendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
19.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: kernell

fiyat: 80%, performans: 85%, özellikler: 70%, görüntü: 70%
    mobilite: 55%, işcilik: 80%, ergonomi: - %, emilim: - %

performansa bakacaksın sen
    mobilite düşürüyor.zaten bu tip bilgisayarlarda mobilite her zaman ikinci planda olur.oyun bilgisayarı bu.şu an da açamadığım hiçbişey yok.
    DDR3,CENTRINO2 İŞLEMCİ, NVIDIA PHSYX DESTEKLİ 9 SERİSİ EKRAN KARTI,7200RPM HDD.eSATA desteği,Daha ne olsun.
    puanı düşürenler pil süresi,taşınabilirlik,full hd olmaması.Bu bilgisayarın içini öğrendim artık.aylardır araştırmasını yapıyorum.genellikle yabancı sitelerden kullanıcı yorumlarından.şu an da extrem gaming sınıfı hariç gaming klasmanında en yüksek performansı gösteren tek laptob.

Türkiyede yok,satılmayacakta,belki satılabilirmiş ama çok zor diyolar.3000 euro avrupada orda bile satışta değil.

bi de o verdiğin sayfadaki herşeyi dikkatli oku.oyun performansı hakkında ne diyor bak:
    Şu anki yüksek kalite masa üstü ekran kartları ile (7900 veya X1900 gibi) kıyaslanılabilirler. Hemen hemen aynı çekirdeğe sahip olsalarda, clock hiızları farklı olduğu için biraz yavaş kaldıkları aşikar. Yeni oyunlar ( F.E.A.R., Company of Heroes gibi) yüksek çözünürlük ve full detaylarda çalışacaktır.crysis hariç tüm yeni çıkan oyunları full detaylarla ve antialiasing 4x le oynadım
    quote:

http://www.notebookcheck-tr.com/Toshiba-Qosmio-X305-Q701.11329.0.html

ARKADAŞLAR BU SİTEDE BU LAPTOPA %69 PERFORMANS NOTU VERMİŞLER YANİ ORTA DERECE.NEDEN BÖYLE?BARINDIRDIĞI ÖZELLİKLERİ VEREMİYORMU?

AYRICA BU LAPTOP TÜRKİYEDE YOKMU TÜRKİYEDE NE KADAR?

3000 euro nasıl oluyor yaw daha ucuz yazıyor internette.bu laptopu alanlar ne kadara aldı

X305 serisi Amerika'ya özel, Avrupa ve dolayısıyla Türkiye'de X300 olarak satılacak. Avrupa'da fiyatı kaç bin euro olur bilemem ama zaten donanımı da aynı olmayacak gibi bu sebeple zaten fiyatının artması doğal. Bahedilen model T9600 işlemciye, 640gb hdd'ye, 9800gtx ekran kartına falan sahip bir model, yani yukarıda kernell'in dediği extreme gaming sınıfına girecek bir ürün kendileri sanırsam

• modelleri iyice öğrendikten sonra fiyatlara bak.benim tanıttığım bu model sadece amerikada satılacak.avrupa modelleri farklı daha avrupada bile satışa sürülmedi.ön sipariş veriliyor.1800euro ingiltere fiyatı olması lazım.konuyu tamamen okuduktan sonra yorum yapmanızı öneririm.3000 euroyu yanlış yazdım kusura bakmayın isviçrede 3000 isviçre frangından satışa sunulacakmış ben karıştırdım pardon.türkiyede 4000-5000ytle arasından bahsediyor toshiba yetkilileri

benim modelewww.bestbuy.com dan bakabilirsin.
    avrupa fiyatları içinhttp://eu.computers.toshiba-europe.com sitesine bakabilirsin(şu an da toshibanın sitesine bakım çalışması var girmiyor)
    modelleride bulabilirsin
    quote:

quote:

mobilite düşürüyor.zaten bu tip bilgisayarlarda mobilite her zaman ikinci planda olur.oyun bilgisayarı bu.şu an da açamadığım hiçbişey yok.
    DDR3,CENTRINO2 İŞLEMCİ, NVIDIA PHSYX DESTEKLİ 9 SERİSİ EKRAN KARTI,7200RPM HDD.eSATA desteği,Daha ne olsun.
    puanı düşürenler pil süresi,taşınabilirlik,full hd olmaması.Bu bilgisayarın içini öğrendim artık.aylardır araştırmasını yapıyorum.genellikle yabancı sitelerden kullanıcı yorumlarından.şu an da extrem gaming sınıfı hariç gaming klasmanında en yüksek performansı gösteren tek laptob.

Türkiyede yok,satılmayacakta,belki satılabilirmiş ama çok zor diyolar.3000 euro avrupada orda bile satışta değil.

bi de o verdiğin sayfadaki herşeyi dikkatli oku.oyun performansı hakkında ne diyor bak:
    Şu anki yüksek kalite masa üstü ekran kartları ile (7900 veya X1900 gibi) kıyaslanılabilirler. Hemen hemen aynı çekirdeğe sahip olsalarda, clock hiızları farklı olduğu için biraz yavaş kaldıkları aşikar. Yeni oyunlar ( F.E.A.R., Company of Heroes gibi) yüksek çözünürlük ve full detaylarda çalışacaktır.crysis hariç tüm yeni çıkan oyunları full detaylarla ve antialiasing 4x le oynadım
    quote:

http://www.notebookcheck-tr.com/Toshiba-Qosmio-X305-Q701.11329.0.html

ARKADAŞLAR BU SİTEDE BU LAPTOPA %69 PERFORMANS NOTU VERMİŞLER YANİ ORTA DERECE.NEDEN BÖYLE?BARINDIRDIĞI ÖZELLİKLERİ VEREMİYORMU?

AYRICA BU LAPTOP TÜRKİYEDE YOKMU TÜRKİYEDE NE KADAR?

3000 euro nasıl oluyor yaw daha ucuz yazıyor internette.bu laptopu alanlar ne kadara aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 25 Eylül 2008; 22:11:22 >

• Öncelikle herkesin kadir gecesini ve bayramını kutlar!!!!!!!!!!!!

Kernell en son driverları nerden indircez bi yardım edebilirsen.............
    TOSHIBA QOSMIO X305-Q701 Genuine Windows Vista® Home Premium (SP1, 64-bit), Core 2 Duo P7350 2.0 GHZ 1066MHZ Centrino2 3MB L2 , Nvidia 9700m GTS 512 DDR3 Max 2303MB,4GB DDR3 PC3-8500 DDR3 1066MHz SDRAM, 200GB 7200RPM, Regza Link (HDMI-CEC) 1080P Output, 17.0" widescreen WXGA+ with TruBrite® Technology 1440x900, DVD-SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash™ PIONEER, Built-in 4+1 harman/kardon® speakers with subwoofer, Altec Lansing 2+1
  • Çok güzel bi cihaz iyi günlerde kullan
    forumdaki qosmio X305-Q701 modeliyle ilgili araştırmanı ve paylaştığın bilgileri zevkle okudum fakat kafama bazı konular takıldı, bu konuda bilgilerini benimle paylaşabilirsen ve yönlendirebilirsen sevinirim.çünkü çok fazla anlamıyorum pc den fakat yazıların bu pcyi konusunda yeterince araştırıp ona göre önerdiğini gösteriyor ki bu önemli gerçekten de.
    1- si klavyeyi türkçe olarak kullanmam gerekiyor bunun için ne yapılabilir, yani ö ç ğ gibi harfleri yazıyla uğraştığım için sık sık kullanmam gerek(ekran klavyesinden değil normal klavyeden nasıl kullanabiliriz)
    2-başka bir hususta garanti türkiye de nerelerde geçerli*
    3- 32 bit bile 64 bit arasında ne fark vardır gelen vista kaç bitlik ya da terimsel olarak nasıl ifade ediliyorsa hangisini kullanıyoruz biz?
    ayrıca pcyi alırken yaninda extra bir şey almaya gerek var mı best buy vb sitelerde? ve de güvenle gelir mi oradan pc sorunsuz bir şekilde?
    şimdiden çok teşekkürler.

• Herkese selam...Almanya'dan yakını gelecek veya gidecekler için iyi bir fırsat sanki...

http://www.notebook.de/toshiba-qosmio-x300-11l-mit-intel-core-2-duo-p8600-24-ghz-p-15291/

buradaki fiyatı için uçam uçana... :))

http://www.notebook.de/toshiba-qosmio-x300-141-mit-intel-core-2-extreme-qx9300-253-ghz-p-15187/

Orjinalden alıntı: fatih_-_

selam arkadaslar bu toshiba x305 in ortalama omru ne kadar dır yanı kac yıl dayanır ?

2 yıl gayet iyi performans kayıpsız götürür, bence daha 3 yıl da idare eder. Ötesini biilemem artık zaten cazip bir şey bulursun o arada ama 5yıl gibi ömür biçebilirim.
    AOC E2352PHZ, SilverStone Raven RV03, İ7-960&CNPS8700NT,Asus Rampage III gene, 6GB (3x2048MB) T/C Kit PN -OCZ3P1333LVA6GK ,Gigabyte GTX570 SOC, WD6000HLHX, HPC-450watt-H12S, ZM-MFC1 Fan cont, Sony/Nec DVD RW 7170 SATA, Acer AS5920G-602G25MN üzerine T9500_2X2gb Ocz 4-5-5-13_WD Scorpiablack 16Mb 7200rpm 320gb hdd_ 256Mb 8600GT
  • Kernell bu değisiklikleri nereden yaptın ben işlemci felan bulamadım? birde format atacam ama bende Vista 32 bit TR var bunu yukluyecem artık 64 daha hızlıymıs galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockype -- 29 Eylül 2008; 17:42:26 >

• Qosmio® X305-Q705 modelinide cıkmıs arkadaslar hemde fiyatı daha düşük ve hdd 320 gb. baska fark göremedim birde 3 usb girisi varmıs baska farkı yok ama fiyat $1499.

http://explore.toshiba.com/laptops/qosmio/X305
  • arkadaslar pc touchpat calısmıyor FN+F9 olmuyor artık. yeni bir maous almıstım coklu bir tusu var onun için surucu yukleyin ama önce var olanı silin yazıyordı. ben silemedim. yüklemeye calıstım olmadı. hatta fn basınca ekranın uzerinde cıkan menu de cıkmıyor artık. format attım vista tr kurdum ( 64bit sitsinden isndirdik) baya zor oldu. pc antında yazan key vista kabul etmiyor. 1 aylık deneme kurdum. tekrar denedim yine olmadı. vista homprem. kurdum uygun değil gibi birsey yazıyor. bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockype -- 2 Ekim 2008; 16:47:58 >
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• arkadaşlar çok şükürbende x305 sahibi oldum. 2 gündür elimde süper valla maşallah diyekde nazar değmesin değilmi. kernel kardeşim senın dualarınında katkısı oldu. Allahdan bi arkadaş buldukda getirdi benım canavarı süper rebngi var.yalnız bu ürünün uzaktan kumandası varmıydı arkadaşlar. programlarda uzaktan kumanda için program varda çelişkiye düştüm. öle bişi kullanabiliyozmu. çok mutluyum valla aşkıma kavuştum sonunda :D hepimiz güle güle kullanalım arkadaşlar. kernel birde merak ediyom senın o 3dmark puanını alamadım ben ya yazılımdan mı oluyoki 7384 alabildim en fazla senın ayarlarında.nıye öle olduki sende bu puanı almadan önce bişi yaptınmı bide vista puanı düşük işlemciye 5 ram5,9 gragik5,9 oyun 5,8 disk 5,6 verdi
    normalmi bu..oyun performansı süper bişi.ses zaten diyecek bişi yok. ben hayal etmiştimki dts ses verir diye ama yok vermıyo.sterio mantıkda çalışıyuo.dolby si güzel. 4+1 yapan toshiba baba elbet 5+1 de yaparda laptop da dts zevkini yaşatır bize.:D şuanda netten yoksunum ankarada oldum için eve gidim aşkımla yatar aşkımla kalkarım artık hehehe :D TOSHİBA AŞKINA diyorum başka bişi demiyorum.

• arkadaşlar yine ben :D yaf bu driverlara bakarken birde fm tuner, remote control manager, ene cir driver bunları gördüm ne ayak bunlar. fm idnleyebiiyozmu bunda veya kızılötesi varmı yoksa başka modellerin drievrleri mı dicem ama x701 modeli için toshiba sayfasında arattım buınlar çıktı kendi diskin içindede bu driverler var. kafam karıştı beyler. yardımcı olursanız< sevinirim askere gidene kadar hevesimi alırım 2 aya kadar kimbilir neler çıkarır toshiba bunuda dayıoğluna veririm :D birde çanta alacam back pack kernel senın çanta nasıl bişi döstüm resmini atabilinmi . trust marka. nasıl işe yararmı. ben daha çok laptop rengine uygun böle kırmızılı siyahlı bişi istiyom bi bunu bulabildim 17 lik.senın çantayı beğenırsem ondan alabilirim kaça aldınıda yazarmısın bu sanırı 30 civarlarında.

• arkadaşlar pardon ürün fiyatı 65 civarıymış yanlış hatırladım :D

f50-10g almayı çok düşündüm bu topiği tamamen okudum sayılır ama şu an kararımı x300-11L modeline çevirmek üzereyim..

http://www.notebook.de/toshiba-qosmio-x300-11l-mit-intel-core-2-duo-p8600-24-ghz-p-15291/?section=shop&productid=15291/&lang=en

1-) linkteki fiyat ve özellikler nasıl, 10gye göre ii tabi ama siz ne dersiniz f/p ( almanyadan aldıracam ama yurtdışına çıkarken aradaki 257 euroluk farkı geri alabilirmiyiz )

1350 * 1,81 = 2443ytl oluo.. ya da daha ii önerebileceğiniz var mı maksimum bu fiyata kadar

2-) x300ü samsung t240'a hdmi la bağlasam film(1080p ve 720p) ve oyun performansı nasıl olur (http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2380 )

3-) bu ikiliye bi de uydu yayını alabilen tv kartı önerebilirmisiniz, harici de olabilir, önemli olan t240 monitöre ii görüntü sağlaması

teşekkürler iyi geceler..

p.s. aslında benim gönlüm qosmio f55-q03'te ama hem amerikadan getirtecek yok hem de pek piyasada göremiorum

• bir de x300 ya da x305 kullananlara sorum olacak... 17inch te 1440*900 la ii canlı bi görüntü elde edebilioz mu, böle karanlık olmasın ya o kdr para.. çözünürlüğü daha fazla olsa diyom hep de bu modelin
  • ya arkadaşlar bn qosmio x305 q705 almak istiyorum sizce nasıl bir bilgisayar ve x305 q701 den ne farkı war.Ayrıca bn bi lse örencisiyim bu bilgisayarla sunum falan hazırlarken ve ya world de işlem yaparken sorun yaşarmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qosmiocu -- 6 Ekim 2008; 17:12:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.