Şimdi Ara

Qosmio X300-14Y Almayı Düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar..Uzun zamandır forumda Toshiba Qosmio X300-14Y modeli ile Asus N50VN Modellerini takip ediyordum..Yapacaklarım amatör de olsa tasarım , film izlemek ve cod tarzı oyunları oynamak..Ancak daha sonra X300-14Y'nin donanımsal özelliklerinin daha iyi oldugunu gorunce bu laptopu sectım..Yanlız tek eksi yanı 3.000 TL ile 3.500 TL arasında değişen fiyatları.Bu Makinayı kullanan arkadaşlar varsa ;
    a)En güvenilir , en ucuz ve en sağlam şekilde nereden aldıklarını belirtebilirler mi ?
    b)Fiyatının ne zaman düşeceğini biliyor musunuz ?
    c)Bu makina dısında donanımsal özelllikleri benzer olan baska ve saglam marka laptoplarda oneride bulunabilir misiniz..

Şimdilik sormak istediklerim bunlar.Malum makinanın fiyatı 3.000 TL üstü olunca ebeveynlerden kolay kolay para çıkmıyor

Simdiden iyi günler....

FLED

• O kadar para vereceğin canavar gibi birtane masaüstü pc topla daha iyi.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A300-1ND-4-GB-TOSHIBA-DUNYASI,7291.html

a300d-1nd süper alet her yönden.
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar gerçi ben bana dayanabilecek laptop arıyordum.ama x300-14y gerek marka , gerek işlemci , gerekse de ekran kartı ve ramiyle daha üstün gibi duruyor..neyse almaya meğilliyiz.bakıcaz artık.

FLED
  • x300-14Y ekran kartı süper ve o fiyata bence değer, üstelik Rami 8Gb'a kadar arttırılabilir. Eğer gerçekten laptop istiyorsan en doğru seçim x300-14Y, benim arkadaşımda Qosmio X305-Q711 var, her oyunu yüksek fps'de ve güzelce oynayabiliyor, ses sistemi ve ekran'ıda gayet harika. Ama yinede şöyle yapmanı tavsiye ederim;

Bütçe 3.500 TL ise 1.000 TL'ye bir laptop 2.500 TL'ye ise toplama masaüstü. eminim ki 2.500 TL ' ye x300-14Y ' den daha iyi donanımlı bir masaüstü yapılabilir.
  • frrozen butcem o kadar degıl ama ailem bir laptop bir de masaüstü almama ılımlı bakmazlar.zaten babam da bır daha benden bılgısayar ıstemıyeceksın dedigi icin bu makinayı gozden gecırdım.ancak şimdi çogu internet sitesinde stoklarında kalmadıklarını soyluyor.bu laptopu alan arkadaslar varsa nerden alabıleceklerını soylerlerse cok sevınırım.

FLED
  • Doğru diyorsun. Hiç biryerde yok.

1 ay önce ben istanbulbilisim'den kapora vererek x305-Q720 sipariş etmiştim ama vazgeçtim o duruyodur orda

Bu arada x305-14Y VatanComputer'da mevcut daha bugün baktım sitesinde gözükmüyor ama orda var

[Topkapı Vatancomputer]
    bir de bu X300-14Y modelinde sonradan değiştirebileceğimiz donanımlar var mı ? dvd-rom vs gibi

FLED
  • Makine çok güzel. Ama az biraz tuzlu. Şöyle 3000 tl olsaydı ya da o fiyatta iken 4 çekirdekli olsaydı çok iyi olurdu. Rahat 3 sene işini görebilecek bir makine.
  • Vallaha hocam dedıgınız gıbı makına guzel amam fıyat bayagı yuksek.Zaten o ddr3leri görünce tamam bu benım olmalı demıstım insallahta olucak.Ancak Turkiye'de bu modeli satan en güvenilir ve sağlam servis neresidir.Oradan almayı planlıyoruz.

FLED
  • Toshiba TNB bilgisayarı arayın ya da mail atıp durumu bildirin. Bakalım ne diyecek.
  • Toshiba shop lara bu ürün 20 gün önce sınırlı sayıda geldi ve tükendi.bende kaçırdım.ama sonra Acıbadem Bimeks te 1 tane kapalı ambalaj buldum aldım.Genel olarak memnunum.yalnız taşınabilir bir makina değil.4,5 kilo. birde batarya ömrü anca 1,5 saat gidiyor.ordan oraya taşınmaz.koycan evde masanın üstüne.elektriğe bağlı desktop gibi duracak.buna vereceğiniz paraya daha donanımlı bir masaüstü sistem kurulabilir.birde tam performans için bu makinaya 64 bit işletim sistemi şart.zaten en eksi yanı üzerinde 32 bit işletim sistemi ile geliyor.4 gb ddr3 ram var.3 gb ı kullanıyor maximum.yalnız 7200rpm HDD açılışta,program erişimlerinde hız farkını gösteriyor.
  • arkadaşlar ne zaman geldiğini ve nerede oldgunu nereden ogrenıyorsunuz bir zahmet bana da soyleyın ya.Ayrıca 64-bitlik sistem için ayrıca lisansını almalıyız demi vistanın

FLED
  • bnm elime bu hafta gececek kutusu acılmamış toshibadan gelicek.bende Qosmio X305-Q710 wardı sorun cıkartı tamirdede 5 aydır yapamadılar yerine senin istediğin X300-14Y bu makinayı teklif ettiler.bende zorunlu olarak kabul ettim cüzzi bi rakama anlaşabilirsek ben den alabilirsin.bakırköydeyim ben.makina bu hafta ici gelecek.

Orijinalden alıntı: ozzgun

bnm elime bu hafta gececek kutusu acılmamış toshibadan gelicek.bende Qosmio X305-Q710 wardı sorun cıkartı tamirdede 5 aydır yapamadılar yerine senin istediğin X300-14Y bu makinayı teklif ettiler.bende zorunlu olarak kabul ettim cüzzi bi rakama anlaşabilirsek ben den alabilirsin.bakırköydeyim ben.makina bu hafta ici gelecek.

Toshiba Türkiye X305 satmıyorki.X305 Amerikan versiyonu.nasıl oluyorda Toshiba X305 i X300 14-y ile değiştirecek??????????Sen X305 i nerden aldınki?
  • aynen öle amerikadan aldım x 305 i bana öyle teklif ettiler x300 werecekler sizce mantıklımı?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.