|
Merhaba arkadaşlar, Birkaç kişiye özelden sordum ama pek yanıt veren olmadı açıkcası genele sorayım alakadar arkadaşlar yardımcı olurlar diye umuyorum Sorunum şudur; Qashqai 2020 orijinal jant ölçüsü nedir bilmiyorum ama farklı takmış 17 inç jant var aracın üzerinde konfor ve yakıt ekonomisi için olduğu söylendi satıcı tarafından ama farklı kişilere danıştığımda orijinal jantların çok pahalı olduğunu satıp dandik jant takmışlar gibi yorumlar oldu o da kafamı kurcaladı açıkcası.. ilk sorum o yüzden jant 17 inç olarak bunlar kalmalı mı yoksa kesinlikle 19'a hatta fiyatları bilmiyorum ama makulse orijinale dönmeli miyim? Araç zaten 35 binde sıfır aldığında taktırsa ki düşük ihtimal üstünde gelenleri kullanmıştır 10-15 bin anca gitmiştir diye tahmin ediyorum o mantıkla.. ![]() ![]() ![]() Bu jantlarda kalıyorsak lastiklerle ilgili de üstündekileri kışlık yap yazlık 4 tane lastik al dediler ama çok dişli görünüyor ve üretim yılı mayıs/2021 üstünde yazana göre üretilir üretilmez takılmış olsa bile 2 senelik filan lastik sanırım görüntüsü de fena değil (pek anlamam) bilen yorumlarsa daha iyi olur tabii :) ![]() ![]() İkinci sorum 17 inç için şu lastiklere baktım sadece lastikse ihtiyacım diyerek, sizce hangisi? üzerindeki lastik sanırım şu; Falken Euroall Season AS210 215/60R17 100V XL M+S 3PMSF (YAKIT: C YAĞMURLU: B 70DB) Continental EcoContact 6 215/60R17 96H YAKIT: A YAĞMURLU: A 71DB Goodyear Efficientgrip 2 SUV 215/60R17 96H YAKIT: A YAĞMURLU: B 69DB Hankook Ventus Prime 4 K135A 215/60R17 96V YAKIT: B YAĞMURLU: A 69DB < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 27 Ekim 2023; 13:8:51 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt