Şimdi Ara

Puzzle Yaptım, Neon Serisi, Fosforlu, (SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi yapıştırıcısnı sürdüm 3 saat boyunca kuruyacak sonra çerçeveletmeye götürücem bi kaç güne :D
  • Hoşmuş
  • iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Şimdi yapıştırıcısnı sürdüm 3 saat boyunca kuruyacak sonra çerçeveletmeye götürücem bi kaç güne :D

Tam bunu soracaktım.Odamda uygun duvar yok.Kara kara duşunmeye başladım :(
  • Napsam bende mi alsam ki?
  • Güzel görünüyor, bende alıcam bundan
  • öööf almasına alırım da yapamam ki... Işık vurdukça mı parlıyor yoksa gündüzden ışığı alıp fosforlu yıldızlar gibi gece mi parlıyor?
  • kutunun resmini koyar mısın tam olarak?
  • Renk geçişi az ve keskin hatlı parçaları çok olduğu için yapımı daha keyifli ve daha kolay sayılabilecek bi model :D

edit: fosforlu yıldızlar gibi emdiği ışıkla parlıyor:), kutunun resmini koyarım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +18 -- 15 Mayıs 2012; 23:18:02 >
  • çok hoşuma gitti burada nerde vardır ki?
  • yapımı kolaysa alacagım bir tane bi de puzzle halısı ne işe yarıyor ?
  • Çok güzelmiş.Yazın bende yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh.tambılır

kutunun resmini koyar mısın tam olarak?

Puzzle Yaptım, Neon Serisi, Fosforlu, (SS)

Yapımı zorluğu fena değil, önce çerçeveyi oluşturup tüm parçalarıda renklere göre ayırırsanız yapımı baya bir kolaylaşıyor

Puzzle halısı da bence eğer puzzle hobiniz değilse, sürekli yapmıyorsanız gereksiz birşey çünk pahallı, eğer fazla yeriniz yoksa ya da seyahat ediyorsanız puzzle'ı bozmadan rulo şeklinde katlayıp kaldırmaya sonra geri açmaya yarıyor, ben gittim kırtasıyeden mukavva aldım onun üstünde yaptım, bitince yapıştırıcısını sürdüm, kuruyunca mukavvanın fazlalık kısımlarını kesip sonra streç filmle sarıp çerçevelettirmeye götürücem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +18 -- 15 Mayıs 2012; 23:29:21 >

• Resmi pek hoşuma gitmedi ama neon görünümü harika gerçekten.. Elinize sağlık..
  • Alıcam alıcam bundan ben de alıcam çok güzel süper şahane bir şey ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

Orijinalden alıntı: dh.tambılır

kutunun resmini koyar mısın tam olarak?

Puzzle Yaptım, Neon Serisi, Fosforlu, (SS)

Yapımı zorluğu fena değil, önce çerçeveyi oluşturup tüm parçalarıda renklere göre ayırırsanız yapımı baya bir kolaylaşıyor

Puzzle halısı da bence eğer puzzle hobiniz değilse, sürekli yapmıyorsanız gereksiz birşey çünk pahallı, eğer fazla yeriniz yoksa ya da seyahat ediyorsanız puzzle'ı bozmadan rulo şeklinde katlayıp kaldırmaya sonra geri açmaya yarıyor, ben gittim kırtasıyeden mukavva aldım onun üstünde yaptım, bitince yapıştırıcısını sürdüm, kuruyunca mukavvanın fazlalık kısımlarını kesip sonra streç filmle sarıp çerçevelettirmeye götürücem :D

ilk fırsatta bende alıcam, ellerine sağlık hocam

• Yapımı ne kadar sürdü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Yapımı ne kadar sürdü acaba?

Aslında başına 1 gün oturdum 5 gün oturmadım falan öyle öyle 1.5 hafta sürdü ama toplasan 3-4 gecede bitmiştir :D
  • nerden ve ne kadara aldığını söler misin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.