Yüzbaşı
15 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 91 (Bu ay: 0)
Gönderileri

mobilya mağazasından mobilya alacaktım bir kısmını kredi kartı çektik sonrasında ben parayı toparlayamadım iş lem yapılalı 1 ayı geçti şidmi iptal edilmesini istiyorum kart tutarı kadar alışveriş yapıp kalanı iptal diyorum sallıyorlar nolcak böyle ne çıkar bu işten arkadaşlar.

Selamlar 99 model e46 320i yarı otomatik araçlarda tork konvertörlümü oluyor bilgi verebilirmisiniz?
Az önce eve adıma kargo geldi hiçbir alakam yok kargo ücreti ödenmiş kargocu paketi açtırmadı dosyanın içinde elektronik sigara kutusu gibi ağırca ufak bir kutu vardı bende almadım iade ettim.
Muhtemelen kabul ettiğimde yüksek rakamlı ödeme çıkartacaktı gönderen kişiler çünkü herhangi bir siparişim ve ödemem yok bilgim dahilinde değil kim olduklarını bile bilmiyorum kartlarımda herhangi bir para çıkışıda yok dikkatli olun bunlar yemliyor insanları dolandırmak amaçlı.

Kargonun geldiği ünvan bu şekilde
mb danışmanlık ve marketing org

İnternette yazdığınızda hiç bişey çıkmıyor tam adres yazınca sitelerine ulaştım yabancı dilde kodlanmış bir sosyal medya danışmanlık hizmeti gibi bişey.
Ojer Telekomünikasyon'un (OTAŞ), Türk Telekom'daki hisselerinin Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası tarafından kurulan Levent Yapılandırma Yönetimi'ne devri resmen tamamlandı.
Ojer Telekomünikasyon (OTAŞ) sahipliğindeki Türk Telekom hisselerinin devir süreci tamamlandı. Kamuyu Aydınlatma Platformu, konu hakkında yaptığı açıklamada, Türk Telekom'un sermayesinin yüzde 55'ini oluşturan A grubu hisselerinin tamamının OTAŞ'a kredi veren Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın ortak olacağı Levent Yapılandırma Yönetimi AŞ'ye (LYY) devrinin gerçekleştiğini belirtti.

Devir işlemi bittikten sonra Akbank, Garanti ve İş Bankası ardı ardına açıklamalarda bulundu. KAP'ta yer alan açıklamalara göre LYY'ye Akbank'ın yüzde 35,5598 seviyesinde, Garanti Bankası'nın yüzde 22,165 seviyesinde, İş Bankası'nın ise yüzde 11,5972 seviyesinde katılım gösterdiği söylendi.

Bu doğrultuda Türk Telekom Üst Yönetimi'nde de değişikliğe gidildi. Şirketin Yönetim Kurulu Üyelerinden olan Mohammed Hariri, Cenk Serdar, Faisal Mohammed I Aldughaither ve Al-Hakam Marwan Moh'd Kanafani görevlerinden istifa etti.

İstifa edenlerin yerini doldurmak ve kalan görev sürelerini tamamlamak içinse Mohammed Hariri'nin yerine İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran, Cenk Serdar'ın yerine Garanti Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Cüneyt Sezgin, Kanafani'nin yerineyse Akbank Teftiş Kurulu Başkanı Eyüp Engin atanması kararlaştırıldı. KAP'ın açıklamasında, atama kararlarının genel kurul toplantısında onaya sunulacağı da söylendi.
Facebook TikTok instagram tarzı uygulamalarda ses var normal ama kilit sesi klavye sesi oyunlardaki sesler yok oldu yazılımsal bir sorunmu telefon arızamı yaptı arkadaşlar ayarlar bu şekilde
Ülkece Üzgünüz durmak bilmiyor.
BEYLER BAZEN SOLDAN ÇOK İYİ NEFES ÇEKİYOM SAĞ TIPTIKALI OLUYOR BAZEN SAĞDAN ÇEKİYOM SOL ÖYLE BAZEN İKİSİDE AZ AZ OLUYOR

ACABA PROBLEMMİ VAR YOKSA BÜTÜN İNSANLARDAMI BÖYLE

HIKHIKHIK YAPIYORUM ÇIKMIYOR
Yorumları Bekliyorum Kabile Açıklandı Dolar Fırladı

Selam Beyler

Elimde 4 çekirdek 6 GB ram 70 gb SSD ve 1000 Mb/sn özelliklerinde Server bulunmakta ne için kullanmalıyım sizce youtube canlı yayın olur facebook canlı yayın olur upload olur bana tavsiye verecek ve tavsiyesi tutan arkadaşa güzelliğimi yaparım mesajları bekliyorum.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.912
İkinci El Bölümü Mesajları: 79
Konularının görüntülenme sayısı: 15.457 (Bu ay: 326)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.