Şimdi Ara

Pusat paşamı kaybettik... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
7
Favori
24.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: panter20

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bir kedim var zaten o da çift bedenli engelli sayılır aslında engelli denemez Heterokromi ye sahip fazla organlara sahip. Ben sahibim o da kedidir bu kadardır. Yeri gelince severim yeri gelince acımam. Çocuk gibi bakmak saçmalık. Ölümü varsa bırak ölsün hayvanı kurtarmaya çalışıp daha çok acı çektirmek kötüdür. Zaten evren sınıyor kediyi sen evrene karışırsan evren de sana karışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerim o suratı ya tam bir paşa böyle gördükce daha da çok üzülüyorum keşke yardım edebilsem keşke inşAllah daha iyi olcak paşa arkadaşlar lütfen yardım edelim lütfen nasıl masum masum yatiyor gerçekten fotoğrafını görünce şuan daha çok üzüldüm inşAllah iyileşince oynarken mutluyken de fotoğraflarını görmek nasip olur.Umarım en kısa zamanda yardım gelir görenler lütfen boş geçmesin lütfen yardım eden herkesten Allah razı olsun.
  • Bağırsak tıkanıklığı varsa bağırsak düğümlenmesi olabilir. İnsanların bağırsağı tıkandığında genellikle düğümlenme oluyor. Cerrahi müdehale gerekebilir.
  • ALLAH şifa versin dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcısı olsun, güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbinizDöndü

Bir kedim var zaten o da çift bedenli engelli sayılır aslında engelli denemez Heterokromi ye sahip fazla organlara sahip. Ben sahibim o da kedidir bu kadardır. Yeri gelince severim yeri gelince acımam. Çocuk gibi bakmak saçmalık. Ölümü varsa bırak ölsün hayvanı kurtarmaya çalışıp daha çok acı çektirmek kötüdür. Zaten evren sınıyor kediyi sen evrene karışırsan evren de sana karışır.

Alıntıları Göster
    Öncelikle o kediye acıdım senin gibi bir vicdansızla beraber kalmaması gerek.

Ayrıca sende bir enfeksiyon kaptığında antibiyotik ve ağrı kesici kullanma o zaman oldumu ? Tedavi edilebilecek bir şeyi tedavi etmede gör noluyor.Konumdan defol.

• Hepinize sonsuz teşekkürler dostlarım.İnşallah iyileşip hoplayıp zıplayacak daha paşam.. Bugün röntgene götürmedim zira gitsekde bir şey değişmeyecekti. 2 gün içinde kullandığımız ilaçlar bir işe yaramazsa ve bağırsak açılmazsa, dışkılama başlayıp iştah açılmazsa.. önce lavman sonrada cerrahi müdahale yapılacak dendi :(

• Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun.İyileşecek inşallah.Sağdan soldan bir şekilde üç beş lira toplayın.Çalışmadığınızı söylemiştiniz sanırım.Çalışmadan bu kadarını yapabilmeniz bile mucize.Devletin hayvanlar için sigorta,ücretsiz muayene vb sağlamadığını yeni öğrendim.Yani sigorta yapmadıklarını tahmin etmiştim ama bu kadar masraflı olması bu devletin ayıbı.Saçma sapan yerlere bütçe ayırmayı iyi biliyolar oysaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 8 Aralık 2018; 7:24:28 >
  • Paşam deyince çocuğuna bir şey oldu sandım. Umarım kedin iyileşir. Burada kötü yorum yazanlar sokakta hayvanlara şiddet uygulayan tipler olabilir. Mesajlarında kin nefret söylemi varsa cevap yazıp sinir olmak yerine hem forum yönetimine hemde gerekli yerlere şikayet edin.

• İnşAllah iyi olucak hocam gerçekten arkadaşın dediği gibi çalışmadan buralara kadar getirdiniz mucize gibi gerçekten umarım daha da iyi olur lütfen görüpte maddi durumu uygun olan arkadaşlar yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbinizDöndü

Bu mesaj silindi.
    Lan sen nasıl insansın. Forum yöneticileri insanlığınız öldü mü şu çocuğu derhal süresiz uçurun şurdan!
  • Geçmiş olsun. Veteriner değilim, yorum yapmak da bana düşmez. Sadece soruyorum bağırsak kanseri olma ihtimali var mıdır?
  • Arkadaşlar en zor en sıkışık geçirdiğim şu ay, ayın bitmesine de 20 gün olduğu halde sınırlarımı zorlayarak yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. İmzalarında binlerce liralık sistemler, telefonlar ile gösteriş yapan, her konuda 5 bin 10 bin maaş aldığını belirten arkadaşları da bekliyorum konuya.
  • Benim de bobrek tasim var bel fitigim var karaciger yaglanmasi var ne yapalim yani simdi?

• Dostlarım merhaba dün yani cumartesi günü baya halsizleşmişti paşam.. Haftasonu olduğu için hayvan hastanesi kapalıydı. Bir dostumuzun gönderdiği 30 lira vardı.. Serum 50 tl ama durum ciddi olunca koşa koşa veterinere gittik ve serum taktırdım 100ml izotonik + 50ml dekstroz verildi damardan ve birde bulantı giderici metpamid verildi.Şimdilik toparladı çok şükür pazartesini bekliyoruz orda nihai karar ameliyat olacak gibi :(

@cooLpapa

Desteğiniz ve sıkışık durumunuza rağmen kendinizi zora sokmanız yüzünden cidden çok utanıyorum hocam.Allah sizden ve maddi manevi destek olan diğer dostlarımızdan razı olsun.Ne kadar teşekkür etsem az.

@KanameSama

Maalesef durum bu hocam.Çok haklısınız desteğiniz içinde çok teşekkürler.

@Evictionex @fleleo @TearsForFears

Çok teşekkürler dostlarım iyi dilekleriniz ve desteğiniz için.İyiki varsınız hepiniz.

@Valentino

Bunlar çete kardeşim bir kaç hesap daha var amaçları ne anlamadım... Cocukluklarında hiç sevilmemişler belliki vicdanda yoksunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 9 Aralık 2018; 5:12:28 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.