Şimdi Ara

Pusat paşamı kaybettik... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
7
Favori
24.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kusma devam ediyor mu veterinere götürdünüz mü ? tamda sevinmişken bu haber kötü oldu inşALLAH düzelir foruma her girdiğimde konuya uğramadan geçmiyorum. İyi haberlerini bekliyorum.
  • fleleo kullanıcısına yanıt
    İştah yine yok..Veterineri aradım.Tedavideki ilaçlar

ve stres yüzündenn gastrit olmuş olabilir dedi ve 2 gün boyunca gaviscon kullanmamızı düzelmesse pazartesi gelmemiz gerektiğini söyledi. Yaş mamayı azıcık su ve yoğurtla karıştırıp veriyorum bugün kusmadı en azından.. Bekliyoruz bakalım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Sizler de var olun.
  • Hocam kedinizin durumu nasıl bir gelişme var mı ?
    Veterinere güvenmiyorsanız bulunduğunuz şehirde Veterinerlik Fakültesine gitmelisiniz.
  • biraz daha paramı istiyorsun?
  • inşALLAH iyileşicek kedimiz lütfen yardım edelim konuyu yukarı taşıyalım belki gören olur.
  • Gaviscon işe yaramadı.. Mecburen şırıngayla ben yediyorum en azından yedirdiğimiz şeyleri kusmuyor.. Mecburen yarın veterinerde bir serum daha taktırıcaz belliki oda masraf yine tüm forumada mahçup oldum bu işin uzaması insanları süpheye düşürüyor..Bazıları parayı kendime alıyorum sanıyor.. Tüm harcamaların fişi eklenecektir kimsenin şüpbesi olmasın.Zaten bir kardeşimizde veterinerin hesabına gönderdi direk yardımı içinin rahat etmesi açısından.Benim tek derdim paşamın iyileşmesi.. akşam güncellicem son durumu inşAllah..

@Tulparhan..Gaviscon işe yaramadı.Ben besliyorum şırıngayla.. Yarın veterinerde nesi var belli olur inşallah. Hocam veterinerime güvenim var Sivas ın en iyisi zaten..Gerekli görülürse Vet. Fakültesine gidip idrar tahlili yaptırıcam idrar tahlili için biyokimya aleti orda varmış sadece. Akşam güncellicem son durumu inşAllah :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 3 Aralık 2018; 4:22:56 >
  • Hocam hemogram (kan değerlerine) bakıldı mi? Neye göre direk kanıya vardı. Kusma devam ederken röntgen çekildi mi? Kusmanın mikrobik yada metebolik olduğu söyledin mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meself kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam ilk mesajda var hemogram fotoğrafları...Direk kanıya varmadı .. karında sıvı toplanması + yüksek ateş +iştahsızlık + hemogramda enfeksiyon belirtileriyle fip denildi..zaten fip in kesin bir testide yok coronavirusun varligi kanitlansa dahi bu hastaliga işaret değil yada tam tersi hasta olmamasınada..

• quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

inşALLAH iyileşicek kedimiz lütfen yardım edelim konuyu yukarı taşıyalım belki gören olur.
    İlk mesajı güncelledim dostlarım durumumuz pek iyi gitmemekte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 4 Aralık 2018; 1:38:24 >
  • Güncel tutalım.
  • Maddi durumum iyi olsa inan bana ne kadar lazımsa verirdim yanına bile gelirdim ah keşke konu başından beri takipteyim o kadar üzülüyorum ki ne güzel iyileşti dedik yine kötüleşti pusat. Lütfen arkadaşlar abilerim kardeşlerim durumu iyi olan lütfen görenler boş gecmeyin konuyu yardım edelim iyileşsin lütfen arkadaşlar. ALLAH şifa versin inşALLAH bu savaşı kazanıcak.
  • Hocam durum nedir bir gelişme varmı bugün nasıl oldu herhangi bir yardım bulundu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

Hocam durum nedir bir gelişme varmı bugün nasıl oldu herhangi bir yardım bulundu mu ?
    Allah razı olsun sizlerden dostlarım..

Sabah uyandigimda yine kusmaya çalıştı boş mideyle.. Yine iştah yok zorla ben yediriyorum aldığımız böbrek rahatsizligi için olan mamayı suda lapa haline getirip veriyorumm.En azından yedirdiklerimi kusmuyor dışkı ve idrar yapıyor. Veterinerle konuştum 1-2 gün bu mamayla devam edip düzelmesse Veterinerlik fakültesine gidicem.. Şu an 30+70 tl sağolsun yardım geldi dostlarımızdan 50 tl daha bulduktan götürücem oraya paşamı.. Orda girişte 150 tl alıyorlar ve işlemlerden sonra artan parayı geri veriyorlarmış.Kan ve idrar biyokimyasına bakılacak.Son durum budur dostlarım :/

Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız

• Veterinerlik Fakültesi 150 tl istemiyor.
    Ben daha önce papağanımı götürmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Veterinerlik Fakültesi 150 tl istemiyor.
    Ben daha önce papağanımı götürmüştüm.
    Veterinerimin bana söylediği bu. Zaten şmdi üniversiteyim bakalım alıyorlarmı almıyorlarmı inşAllah almazlar

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Yardım için AHBAP platformuna başvurunuz.

Veterinerlik fakülteleri sadece ilaç için ücret talep ediyor girişde para verilmiyor.

Ben 2 sene önce Ankara Veterinerlik Fakültesine gitmiştim.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Şimdi çıktım " Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi " yazan yerden..

Girişte 150 lira alıyoruz duruma göre iade ediyoruz dedi ordaki memur.

Muayene ücreti 40 Tl

Kan biyokimyası 16 birim her bir birim 3 tl den 16x3= 48 lira

İdrarın testinin fiyatinida soyledi ama unuttum şimdi..

Viral hastalıkları test eden bir kit ise 50 lira dedi. Ben dedim gerek yok 100 liram var kan biyokimyası istiyorum sadece dedim..

Muayene + Kan biyokimyası 48+40+ Hoca gerek görürse ilaç tedavisi ücretide olur dedi.. Bana söylenen bu hocam.

Ahbap platformu bana cevap bile vermedi.Bilmiyorum nerede hata yaptım...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.