Şimdi Ara

Pusat paşamı kaybettik... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
7
Favori
24.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sabırlı olmaya çalışın. Eğer inançlı biriyseniz;

(36/57 -Onlar için ahiret yurdunda istedikleri herşey vardır) ayetini dikkate alarak, sabırlı olmaya ve erdemli bir yaşantı sürmeye çalışın. Her canlı ölümü tadacaktır. Birgün sevdiklerimizle tekrar buluşacağız inşallah. En azından kendi inancıma göre böyle umuyorum.
  • Evcil hayvan kaybetmek çok ağır.Kuşumun cesedini elime aldığımda kalakalmış ve başında saatlerce ağlamıştım.Güç bela gidip gömdüm.Evlat acısı gibi koyar insana...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başın sağolsun kardeşim 4 ay önce köpeğimi kaybetmiştim, ve sokakta yavru bir kedi buldum köpeğimi kaybettikten sonra daha yeni doğmuş caddenin ortasında sahipsiz miyavlıyordu çok çaresizdi, aldım eve getirdim koynumda yatırdım büyüttüm besledim şuan 4 aylık oldu sadece empati yapmam bile beni derinden sarsdı şuan karnımda sebepsiz bi kelebek uçuşma boşluk garip bir his var. senin neler yaşadığını anlamamda kısmen imkansız. ama köpeğini kaybetmiş biri olarak, ilk 3 4 gün çok sıkıntılı geçecek aklına geldiğinde hüngür hüngür aglayacaksın, internetteki rumuzlarını pusat falan yapacaksın ama 1 haftadan sonra acısı hafiflemeye başlayacak ama hiç geçmeyecek. sana tek tavsiyem pusat'a hatıra olması amaçlı, yardıma muhtaç yavru bir kedi al evine ve onu besle allah yardımcın olsun lütfen kendine iyi bak.
  • İlk mesajı okurken çok kötü oldum.Böyle bir hastalığı olduğunu ve tüm organlara yayılacağını nerden bilebilirdik? Nerden nasıl kapmış öğrenebildiniz mi? Herşeyden önce başın sağ olsun.Nihayetinde ölümsüz hiç bir şey yok bu dünyada.Sabırlı durun.Güçlü durun.Onu unutmayın.Benim de kedim var.Altı yıldır beraberiz.O yüzden nasıl hissettiğini anlıyorum.Ne diyebilirim? Gerçekten üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 18 Aralık 2018; 13:48:2 >
  • başınız sağolsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.