Şimdi Ara

Pusat paşamı kaybettik... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
7
Favori
24.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy585858

Bu mesaj silindi.
    Kedinde dene haber verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana cevap vererek hata ettim zaten. Konumdan defol.

• Arkadaş çok da tatlı kereta,Allah şifa versin kardeşim.Yurtdışındayım yardım edebilmem mümkün mü(özel mesaj atamıyorum maalesef cep telefonu saçmalığı yüzünden)

• Konuyu güncelleyelim yardım eden herkesten gerçekten ALLAH Razı olsun iyi insanlar hala var lütfen şu konuda saçma sapan konuşanlar çıksın gitsin yazmasın ayıp günah içinizde hiç mi vicdan yok gerçekten yazmayın insanların sinirleriyle oynamayın. Yarın bir gün başınıza gelir anlarsınız.
  • Son durumunu merak ediyorum ve bir an acıdan kurtulmasını isteyen biriyim. Yazık acı çekiyor hayvan.

• ALLAH Aşkına çık şu konudan rahat bırak insanları
  • fleleo kullanıcısına yanıt
    Kedi öldü galiba haber yok. Huzur içinde yatsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AbinizDöndü

Kedi öldü galiba haber yok. Huzur içinde yatsın.
    Yuru git konudan

• quote:

Orijinalden alıntı: AbinizDöndü

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Pankreas nereden çıktı
    Ayrıca yaşın kaç ki abiniz yazıyorsun
  • Hocam durum nedir merak ediyoruz kötü bir şey yoktur inşALLAH.
  • Dostlarım konuyu güncelleyemedigim için özür dilerim bazı sağlık sorunlarından ötürü yazamadım ama atlattım çok şükür.

Bu yazı biraz uzun olacak maalesef..

PUSAT paşama gelirsek

10.12.2018 Tarihinde hastaneye sabah gittik.Kontrast madde halen vücudunda olduğundan önce röntgen çekildi ve çok şükür bağırsakta tıkanma olmadığı anlaşıldı.Fakat elle muayenede dahi dışkı çok sert ve kabızlık vardı.. İştahsızlık ve halsizlik devam ediyordu.. Dışkı örneği alınıp kan varmı diye bakılacaktı bu yüzden lavman yapıldı ama sonuç alınamadı dışkı çıkmadı.Bunun üzerine 2. lavman yapalım dedim ama hekim bir günde 2 lavman olmaz dedi ve 11.12.2018 tarihinde tekrar lavman yapılması kararlaştırıldı. Bende pusat
    paşam halsizleşince serum takmalarını ve vitamin desteğide vermelerini istedim ve serum taktırdık paşama. Serum verilirkende doktor benden önceki veterinerde yapılan tedavide kullanılan ilaçların listesini istedi. Listeyide görünce önceki veterinerinde dediği gibi bu kadar ilaç çok fazla mide ve bağırsak problemleri olması çok olası dediler.

Ardından doktor ishal yapan ilaca devam etmemi istedi. ve lifli gıdalar vermemi istedi.Bende yulaf daha fazla ilaç vermek istemediğimden ilacı vermedim ama kedilere faydalı olduğu ve bol lifli olduğundan yulaf unu aldım

Yuluf unu + yoğurt suyu + zeytinyağı + toz haline getirilmiş kuru mama + su karıştırıp şırıngayla verdim paşama.

Sabah 8 de tekrar götürmek üzere kalktığımda dışkısını yapıyordu hemde gayet sağlıklı bir şekilde çıktı.Yulaf işe yaradı yani çok şükür.. Kontrol ettim bir sorun yoktu. Oh dedim sonunda kurtulduk..Bekleyeyim dedim iştahı açılacakmı diye FAKATT gece oldu halen kendi yemiyor..İki öğün ben yedirdim şırıngayla ..

Sol böbrekteki şişlik halen devam ediyor.. Ama böbrek işlevlerinin bozulduğuna dair tahlillerde ve ultrasonda bir sorun görünmüyor dedi hekim..Diğer böbrek çalıştığı için bir sorun yok kan değerlerinde yani. Taş vs. görünmedide ultrasonda ama şimdilik kan degerlerinde vs. sorun yok zaten doktor önce kabızlığı çözmemiz lazım böbrek 2. öncelik dedi..

Velhasılı kelam..

Bugün sabah olunca tekrar götürücem çünkü iştahsızlık ve halsizlik devam ediyor :( Gelişmeleri yarın tekrar güncellerim dostlarım.Desteğiniz için sonsuz teşekkürler :)

BUDA PAŞAM SERUM TAKILIYKEN

Pusat paşamı kaybettik...

Pusat paşamı kaybettik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 12 Aralık 2018; 3:36:55 >

• Arkadaşlar lütfen şu ne idiğü belirsiz Abinizdöndü nickli şahsı şikayet edin benim şikayetim yetmiyor sanırım mesajlarının silinmesi için.. Konumdan defol !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 12 Aralık 2018; 10:7:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.